- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz gonger #11130 üzenetére
Rossz topic. De ezt épp most írták. Bő 20 ezer ft.
-
Valkűr
addikt
Azért a kábelezést sem szabad túlzásba vinni, nagy része woodoo.. Ha egy rendszernek jó a hangja, annak jó lesz a villanydróttal is. A jobb kábeleket a már meglévő jó hangú rendszered szokták hangolni, h még jobb legyen. De egy rendszer hangja, nem ettől lesz jó vagy rossz. Az MM-ben lehetetlen megítélni bármilyen rendszernek is a hangját, akkora ott a tér és az akusztika is abnormális, h mindent hallasz csak a rendszer valós hangját nem. Otthon minden másként fog megszólalni. Ezért is jobb , ha átálltok a kisebb üzletekben való vásárlásra, ahol letudnak ültetni egy zeneszobában 20 négyzetméteren és megtudod hallgatni normálisan a termékeket. Erre egy nagyáruház nem alkalmas, az ott dolgozó pékekkel akiket betettek eladóknak meg főleg nem Tisztelet a kivétel, mert azért akad pár.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Dorian
félisten
- Az a VLB200 konzol szerintem bűn ronda, nem nappaliba való. Egy darabig volt, de lecseréltem polcokra. Concept 1-ekkel nem teljesen kompatibilis, mert méretütközések miatt csak szövetháló nélkül rögzíthető bele.
- Concept 1 nincs sehol megfúrva, a hátulján van egy akasztó, de ezzel csak akkor érdemes feltenni, ha a mögötted lévő fal legalább 1,5-2m-re van tőled, vagy ha oldalfalakra tudod tenni. (Ha közeli hátsó falra teszed előre nézve, akkor nem lesz jó térérzet, hiszen előre néznek a surroundok.
- Ikea konzolos polc nagyon jó és olcsó megoldás, de felszerelni nagyon pontosan kell, akkor alul-felül rászorul a falra, meg sem mozdul.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
MaTTeS
senior tag
Nekem is hiányoznak még a hátterek, de elég sok embernek van Concept szettje és egy pár évig még biztosan fel fog tűnni egy használtan (én a Concept 2-esekre pályázok hátra, ritkább mert nem ezt adják szettben, de szokott lenni).
Sajnos mérlegelni kell. Ha most egyáltalán nincs háttered, akkor vegyél azt és majd később kezdesz valamit az erősítővel.
[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Nekem is van 1 eladó hm vas, ami illene a dobozaidhoz. Sztm. Denon 2803
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
geri788
tag
Nekem a frontok(polc sugárzók) 90cm magasságban vannak ez ugye fülmagasság.A sorrund sugárzok ugyan azok a hangfalak kb 165 cm magasan vannak anyira megdöntve hogy ha leülök a kanapéra a fülemre szóljanak.Nem olvastam semmi hozzászólást a hátsókat saccra furtam.Lehet hogy furhattam volna egy kicsit lejjebb is de igy sem bántam meg.Szerintem igy nagyobb teret szól be.Neked kell döntened a te izlésed szerint!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Már azzal nagy hibát követtél el, hogy a center kábele nem teljesen ugyanolyan, mint a frontoké. A háttérsugárzókhoz nem szentségtörés másfajtát használni, de hallható a különbség. Dorian nemrég számolt be a minőségi csere eredményéről.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Tartsd meg a Concepteket, az erősítőt cseréld 1900-as sorozatú Denonra! A center és a két surround bőven kijön 150000-ből.
Backrau!
HDMI mellé nem kell optikai, semmi értelme.redhunter!
Vegye meg bátran, jók azok a Sonyk.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MaTTeS
senior tag
Ha nem fontos a film, akkor vegyél egy használt sztereó erősítőt (40e környékén már nagyon jókat kapni). Meglátod új erőre kap a Dali, mintha egy új hangfalat kapnál. Nagyon-nagyon méltatlanul gyenge azaz erősítő hozzá.
Biztos nem cserélném le a Dalit arra a fél kilós műanyag szutyokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Külpolitika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- Vicces képek