- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
walter70 #109675 üzenetére
A HK-nak emlékeim szerint elég hülye selectora van, jómagam az onkyo-ét szoktam meg, és eleddig tán az is volt a legjobb. Lehet hogy valahol HDMI CEC-el is kell egy kicsit bajlódni, bár nem igazán erre lenne, csak valami emlékfoszlányból dereng ez nekem. Csak sajnos a sok gyümölcslé fogyasztása károsította a memóriafoglalatokat.
De én még azt is megnézném, hogy tudja-e egyáltalán az ARC -ot.
Volt olyan mókus a MM-ben akit a szemem láttára nyomtak át az eladók ilyennel, mondván, hogy az újak mind tudják. Megnéztem telefonon a specificationt, aztán láttam, hogy nem. -
kabar
senior tag
válasz
walter70 #109672 üzenetére
Sem a HK-t nem ismerem, sem az LG-t, de nekem a TV-n szépen leírta az angol guide, hogyan kell csinálni. Az erősítőn is a HDMI beállításoknál be kellett állítani az ARC-ot.
Ha jól értelmezem a owners manual 39 oldalát akkor TV állásban kell mennie az ARC-nek és csak a HDMI OUT 1-esről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest