- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #165544 üzenetére
Csak nem mindegy mit akar sugallni vele az írója.
Engem mondjuk nem izgat mert nem érdekel mennyit adnak el belőle, senki nem fizet érte hogy reklámozzam. Max azokat "sajnálom" akiknek értelmes alternatíva lehet és bizonyos hozzászólások miatt elvetik. De igazából ez sem az én gondom.Én túl vagyok már azon hogy itt "önigazolgassak", hogy jól választottam bármit is.
A PC-s EQ-ról, hangkártyáról és Ultimaxról is csak "látókör" bővítés miatt írtam hozzászólásokat, de volt akit érdekelt is a dolog. Egyik sem hájend, csak nagyon jó ár/érték arányú megoldások.
-
gab1ka
senior tag
válasz
BBéci #165518 üzenetére
@BBéci,Lite: Igyekszem nem is előítéletes lenni,csak valamiért azt hittem hogy oka van hogy itt sem esik sok szó a Nad-okról, erre tessék a még a méréses srác is földbe döngöli.. Idővel talán sikerül szereznem egyet.A Dirac-ról egyszerűen annyi sok jót hallok, hogy nem tudok elmenni mellette, ezért nem is tettem le róla teljesen.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #165522 üzenetére
"Mindezzel nincs semmi baj, mert nem hifis, házimozis célokra tervezett és gyártott erősítőkről van szó."
Professzionális mozi felhasználásra is ajánlja a gyártó szerintem.
De ha megnézed az új belépő pro JBL szettet, ott is egy Crown figyel. -
modflow
veterán
válasz
BBéci #165487 üzenetére
De akkor ez ördögi kör. :D
Ne vezessem át a TV-n a hangot, hanem direktbe menjen erősítőbe.
VS.
Direktbe kössem a konzolt a TV-re az inputlag miatt véletlenül se kössem erősítőre, csak a hangot.
Na akkor most mi legyen? :D
Azért kérdeztem mindezt, mert most bár minden jó, amúgy konzol is erősítőbe van kötve, DE!!!
Nextgen konzol HDMI 2.1-en megy akár 120 FPS-el. No az erősítőm max. 4K 60 Hz-et tud, nincs benne HDMI 2.1 8K60 Hz.
Ha mindent ugyan úgy kötnék, mint most, azaz konzol erősítőbe, majd HDMI ARC-on erősítő TV-be, akkor ott vége is..... mert csak max. 4K60 megy majd ki.
Ezért kérdeztem, hogy ha az erősítőm marad, mert erre már nincs keret, akkor nextgen konzol HDMI 2.1 menne TV 2.1-ébe és itt jön a hang kérdés. A TV eARC-os lenne, de ugye az erősítőm csak ARC-os.
Ezért fontos, hogy itt lenne-e Atmos, DTS és társai.
Miért ne lenne értelme? Pont ezt csinálná az eARC, nem? Tömörítetlen HD hang.Szóval mindezt a jövő miatt kérdezem, mert a konzol sincs még meg, és a TV sem. De ezt a kettőt cserélném és az erősítő maradna, ha a fenti kérdésre pozitív választ kapok. :)
-
modflow
veterán
válasz
BBéci #165484 üzenetére
Akkor gondolom az a baj, hogy valószínűleg ARC-on csak olyan jel kerül továbbításra a TV felől, amit a TV támogat.
Szóval ha megveszem a kiszemelt TV-met, ami mindent is ismer és eARC-os, akkor az már akár Atmos-t is áttol majd az erősítőre ugye?
Feltéve hogy utóbbi is eARC.
Mert amíg csak ARC az erősítő, hiába kap eARC-on pl. ATMOS-t, gondolom csak DD és DTS-t szólaltat meg. Jól gondolom? -
python1
veterán
válasz
BBéci #165402 üzenetére
Hallottam a szóban forgó végfokot én is, az emotivát adta el miatta az ember, mondván, hogy jobban passzol a marantz processzorához karakterben, nem is tévedett, igazi marantz hangot hallottam. Akinek tetszik biztosan megfelelő, erőben nem is volt probléma, de nekem akkor majdnem agyvérzést okozott, ha még 5-percig hallgatnom kell, biztosan kiesett volna a szemem.
Van az amikor egy karakter nem fekszik az embernek, na ez pontosan az volt, sajnos a denon is ide tartozik a számomra. -
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #165388 üzenetére
Nekem mondjuk nincs tapasztalatom az Anthemekkel, SPA23-al, de ezek a régi nagy Arcamok engem is a dinamikával vettek meg (a 400-as ami nekem volt viszont még nem volt kiemelkedő ebben). Ha nem lenne ennyire lutri akkor valószínűleg nálam is egy 600-as lenne, de nem mertem bevállalni, hogy itt lesz gazdasági totálkáros. Ahhoz még használtan is drága (nekem).
-
tomic
addikt
válasz
BBéci #165379 üzenetére
Végigjártam szinte az összes Arcam AVR-t egészen az 55.-as szériáig,kivéve a 500-ast.Antem is volt 700-as,710-es. Teljesen egyetértek veled. Hangminőség szempontjából jobb volt az Arcam de nem mind éri az árát. Szerintem.
Pl a 400 és még a 450-as is kicsit laposkás,dinamika szegényebb hangú. Viszont a 600,750 meg ugye tudjuk mit tudnak.
Anthemmal az a baj,hogy nincs benne dinamika. 710-is lepke...f..g akkor az 510 mi lehet?
710 mikor elment és válltotta egy Primare SPA23 volt csodállkozás.
710-nek nagyon megörültem mikor meglett a bemérő miatt. Hangja is kellemes volt,de a varázs gyorsan elszált.
Persze ez csak az én véleményem. -
Cseneles
őstag
válasz
BBéci #165369 üzenetére
Teljesítményben és dinamikában nem lesz partiban az Arcammal de hangminőségben nem hinném hogy kevesebb nála és térleképzésben azt felülmúlja. Ne keverd ide az 1120-at. hallottam szinte az összes anthemet és itthon is közüllük egy teljesít. A kissebb avrjeitől felfelé haladva nem jobb hangminőséget hanem nagyobb dinamikát erőt illetve több cssatornaszámot kapsz és erősebb vonalszintű megvezérlést
Persze ezen felül nyugtathatja magát mindenki egyébb lila ködökkel
Az MRX1120-at meg azért veszik mert az az egyetlen AVR márkán belül ami megtud szólaltani egy atmos rendszert beiktatott plusz végfok nélkül.
-
törölt tag
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #165261 üzenetére
Csomó képen láttam, hogy a kanapé mellé kb 30-40cm-re van rakva a háttér sugárzók fejmagassságban, gondolom mivel nincs hely. Nekem is volt úgy korábbi kisebb szobába és nekem nem tetszett túl direkt volt a hang, nem volt tere. Ha bal oldalt ültem a bal hátsó dominált ha jobb oldalt akkor meg jobb hátsó, hiába volt halk nem volt távolság. Nekem most a nappaliba 2.5 és 3 méterre vannak a háttér sugárzók és így sokkal jobb. Szóval szerintem is nagy térben jobb mozizni, de nincs nagyobb akkor ez van.
-
python1
veterán
válasz
BBéci #165074 üzenetére
Az említett lapok számomra hiteltelenek a hama kábeleit is 5 csillagosra értékelték, vettem is belőle, kb fél év múlva, szép zöld színűre változott. Amúgy a legalapabb kábeleket ajánlanak, bármelyik konzumer termékekhez a németek, 8000 eur értékű mozi szetthez a 2,5€-ró/m oehlbach kábeleket adják.
Ja, valóban más a köpeny némelyik kábelen, érdemes hangszóró kábelt venni persze, csak oda kell figyelni, hogy ne legyen drága -
Pöttön
őstag
válasz
BBéci #164939 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok, köszi az infót.
Akkor az erősítőt dac-ként használós elméletet törlöm.
Ez az AudioQuest DragonFly nagyon jó kis cuccnak tűnik tesztek alapján, ideális lenne akkor a laptop-om felturbózásához hang terén.
Meg gondolom egy otg-vel akár okos telefonnal is menne ez a cucc nem?
Ebből melyiket lenne érdemesebb megvennem a black-et, vagy a red-et?
Csak mert a red dupla annyiba kerül, ha hozna is lényegi különbséget (átlag 320kbit mp3-nál) akkor nem sajnálnám rá a pénzt.A másik kérdésem az lenne, hogy jobban átgondolva amióta van 4k-s okos tv-m az erősítőn nem használom a hdmi portokat egyáltalán, mindent a tv-re dugok, a tv hangját meg egy optikai kábellel vittem rá az erősítőre.
Szóval a kérdésem lényege az lenne hogy megérné lecserélnem a jelenlegi 608-as Onkyo-mat egy régi hdmi nélküli "nagy vasra" a jobb hang reményében?
Mondjuk filmek terén elégedett vagyok a mostanival is csak zene terén vagyok vele elégedetlen egy "kicsikét".
PL egész jó áron mennek már hdmi nélküli régi Arcam vasak pl AVR300, AVR100.
Ezeknek is hasonlóan jó stereo képességük van mint a mostani Arcam-oknak?
Egy AVR100 hozna hangban előrelépést a fentebb említett Onkyo-hoz képest? -
-
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #164932 üzenetére
Semmi rosszindulat nem volt benne, csak görbe tükröt tartottam eléd. Van a fingreszelésnek az a szintje, amit már el kell engedni, különben oda jutsz, hogy már azt teszteled, hogy a párodnak, vagy a barátaidnak milyen hatása van a hangra, ha melletted ül(nek). A végén meg kitiltod őket, mert elnyelik a részleteket.
-
-
mpo
veterán
válasz
BBéci #164912 üzenetére
Ezért addig nem mondok erről semmit, ameddig nem próbáltam ki.
Szerinted legenda? Készülök kipróbálni, gyűjtöm az üvegeket, már van három.
Sajnos ezt nem tartottad be.Laikusként is tudom, hogy bármi tárgy ami visszaverődést vagy elnyelést okoz a hangban (tükrök vagy sötétítőfüggöny) változtat a hangon.
De az voodoo, hogy az unicomos üveg hatására várni kell 2-3 napot. -
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #164885 üzenetére
Igen teljesen nyilvánvaló, hogy azért építettem ki Atmost, mert kifejezetten a Démonok között 2 részében a "a pasi felett a padlón mászkáltak" részt akartam megnézni.
Tehát most megnéztem, kiszerelem a hangsugárzókat aztán gázolajos pokrócba tekerem és felgyújtom.
Egébként a David Attenborough természetfilmeknél is igen jó. Meg amúgy totálisan mindegy mire költöm a pénzem, vedd úgy 10-20cm drága tápkábelbe került és annál többet hozott. -
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #164798 üzenetére
Kismegszakító nélkül tuttomal egy értelmes villanyszerelő sem fog bekötni direktből villanyóráról. 4-es új vezetéket nem tudok bekötni mivel térkövet és fél házat bontani kell.
Már csak azért is értelmetlen nálam mert a villanyórától a betáp kábelem a házban lévő elosztóig 4db 20-as vezeték. Onnan a kismegszakítóig szekrényig 4 db 6-os vagy 10-es most fejből nem tudom.
Tehát az megvalósítható, hogy erről a lekötésről azaz a 20-as vezetékről megszakítókkal behúzok egy új be tápot az erősítőknek külön külön fázisra.
1. fázis rotel+cav.
2. Fázis sub végfok
3. fázis 2. sub.
Így kikerül mindent.Ha kell behúzok innen 2.5-es vezetéket, de 4-est kicsit durvának tartom, de majd vélőméztetem villanyszerelővel ha nem túl vastag mehet. Főleg úgy, hogy 3X1-es be tápkábel megy az erősítőbe + az erősítőben sem nagyon van 4-es vezeték, meg persze ott az a fing üvegbiztosíték is.Regisztrált eon szerelő volt kint mert meg kellett mérni a távolságot a villamos szekrény és a külső eonos utcai házaknak létesített elősszekrény között a 3X25 amper miatt. Felmerült, hogy túl nagy a távolság és nem lehet 3X25A. Náluk földben megy a vezeték. Kérdem tőle milyen átmérőjű réz vezetéket használnak? Mondja semmilyent, mindenhol alumínium vezeték van mert drága réz és a súlya is túl nagy. Inkább vastagabb aluval mennek mindenhol. Ilyenkor szokott eszembe jutni a méregdrága 1méteres be táp kábelek 99,999999999% tisztaságú 2,5-4mm-es rézből illetve speciális anyagokból. Értem én csak nézzük mi van előtte meg utána.
-
hunaqua
addikt
válasz
BBéci #164765 üzenetére
Elfogadom a véleményed,szerintem is elég lehetne akár az RZ740 is .Viszont 200 euro "csak" a különbség az SR7012 között ami azért lényegesen jobb cucc lehet. Régen cserélgettem az erősítőket,de ma már nem. Amennyiben lemenne az RZ740 600-700 euro árra, vagy még inkább a Pioneer lx504 ,akkor azt venném. De azt sem tudom,hogy mi lesz evvel a 2 márkával a jövőben.
-
ldn218
tag
válasz
BBéci #164705 üzenetére
"Ugyanúgy rá tudok mutatni, ahogy sztereó zene hallgatásakor az egyes hangszerekre.
Ha jó a rendszer és az akusztika, egy sztereó hangdobozpár olyan teret alkot, olyan színpadképet hoz létre, ami majdnem a hallgatói pontig ér. Középen és mindkét oldalon."Egyetértek. Én most ezt a saját rendszeremnél tapasztalom. Mostanában meg is tréfált egy párszor, mert nem hittem el hogy sztereóban hangot hallhatok olyan irányból ahol nem szólhat hangsugárzó.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #164508 üzenetére
Nyilván nekem is hobbi, de miért ne lehetnének olyan elveim hogy több havi fizetésemet nem költöm kábelekre.
Próbáltam ésszerűen építeni a rendszeremet, nem lapátoltam bele a pénzt ész nélkül. Sokakkal ellentétben én hobbit hitelből sem finanszíroznék, mert akkor az valahol azt jelenti, hogy nem engedhetem meg magamnak. Persze mindenki úgy csinálja ahogy gondolja, más dolgaihoz semmi közöm.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
BBéci #164500 üzenetére
Az avr-e és hang dobozai lehet, de a helyisége alkalmatlan rá.
És ez nem csak az én véleményem😉.
Innentől kár bármi féle kábel "mágiáról" beszélni.
Roppant mód kiváncsi lennék, nálad milyen a szoba akusztika globálba, a dobozok elhelyezése, frekvencia válasza, a hallgatói pozició összképe.
Mert mindennek nagyon jónak kell lennie ahhoz, hogy utána a kábel vélt vagy valós hatását vizsgálhassuk. -
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #164480 üzenetére
Ha házimoziról beszélünk egyszerűen fölösleges feljebb menni a Van Damme-tól (de említhetünk más hasonlót is). Mit nevezünk mozinál középkategória fölöttinek? A dedikált moziszobákat, AT vászonnal, nagy LCR-ekkel, stúdiókábelekkel vagy a nappalis "hájend" hifis szetteket? Általában az utóbbinál szoktak nagyobb hangsúlyt fektetni a zenére is, itt megértem ha valaki a frontokhoz-centerhez esetleg jobb kábelt néz ha szereti ezzel szórakoztatni magát (bár ott sem mondanám minden esetben indokoltnak).
Én a jóval drágább Oehlbach-ról nemrég visszatértem a VDC hifi-re mert mozin nekem semmi pluszt nem hozott. -
gab1ka
senior tag
válasz
BBéci #164251 üzenetére
Szerintem az első jobban tetszik az embereknek, mert a második egy rém eltúlzottnak tűnik, a szakmaiatlanságról nem is beszélve.
@VoidXs: Épp pár napja beszéltünk/beszélgettetek a pc hangkártya/avr hangra gyakorolt hatásáról, ezért is feltételeztem hogy hátha nem mindenkinél ugyanazt jelenti a bitstream kifejezés.Ennek a vitának egyszer már a kereszttüzébe kerültem anno, szerintem pont valami hasonló félreértés miatt.
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #164251 üzenetére
Ha csak ennyi lenne, akkor nem lenne annyi csalódott vásárló, aki az akusztikailag optimalizált, EQ-val tovább javított és kalibrált rendszert meghallgatva megveszi annak egy vagy több elemét, majd otthoni használat után kéri vissza a pénzt, mert pocsékul szól.
Ebben hibásak az úgynevezett szakújságírók is, akik egyéni véleményüket írják le, amit az olvasóik objektív tényként vesznek.
A helyes út az lenne, ha objektív mérések párosulnának szubjektív véleménnyel, ám ehhez a legritkább esetben áll rendelkezésre a megfelelő anyagi háttér és szaktudás. Az is természetes, hogy az a tesztelő aki lepontozza egy forgalmazó termékeit, nem fog több demó eszközt kapni, mert a forgalmazó anyagilag ellenérdekelt.
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #164228 üzenetére
Ezt érzem a legmacerásabbnak. Gondolom saját rendszerben kéne kipróbálni többféle kábelt akkor releváns.
Kivitelezni meg hogy lehet? Kereskedőnek kellene oda adni kábeleket és azt próbálni, vagy nála meghallgatni de az meg egy totálisan más rendszer.
Használt esetén meg nincs ilyen lehetőség max a saját rendszerben meghallgatni. -
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #164174 üzenetére
Igen igazad van, volt nekem mintám hangáteresztős vászonból ami nem perforált volt hanem szövet. Azon tényleg olyan kicsik voltak a lyukak a szövés miatt, hogy nem rondított bele a képbe és hangot is jól áteresztette. Vastagabb volt a sima vászonnál, de tényleg jó volt.
Azt én is próbáltam és tényleg sokkal jobb a center úgy.
Ez volt az:
[Soundmax 4k] -
-
fehér_ember
addikt
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #164156 üzenetére
Persze, de ha megnézed a kisebbik állóba pl. ugyanezek a hangszórók dolgoznak. A doboztérfogat pedig 2-3-szoros. Csupán arra próbáltam utalni, hogy nem mérnöki megfontolás alapján készülnek ezek a dobozok. Hanem egyszerűen ezek férnek be egy tv alá, ez feleség kompatibilis és a gyártók már rég rájöttek hogy ezen okok miatt az ilyen felépítésű hangsugárzókból tudnak eladni sokat. Gyanítom az igazán nagy méretű centerekből nagyságrendekkel kevesebbet adnak el, és nem csak az áruk miatt.
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #164146 üzenetére
Mikor ilyeneket olvasok: "ám a DALI mérnökei értik a dolgukat"
A mérnökök biztosan értik a dolgukat, de a legtöbb cégnél nem az ő szavuk dönt. Főleg nem az ilyen alsóbb szériáknál. Ha a mérnökön múlna nem ilyen kisméretű űrtartalommal meg 4-4,5 inches hangszórókkal bohóckodnának, ahogy az ilyen kategóriás centereknél szokás. Nem csak a Dalinál hanem kb. mindenkinél.
-
gab1ka
senior tag
válasz
BBéci #164146 üzenetére
Mindenben egyetértek amit leírtál, bár szerintem korábban sem állítottam az ellenkezőjét a magyarázatban elhangzottaknak, nem vagyok én semminek az ellenzője, a két pár hangdobozzal épp rendelkeztem alig 1-2 hónapja ezért a kérdéshez hozzá tudtam tenni a saját véleményem, nem ajánlásom, ennyi.Te ajánlottál plusz pénzköltést elméletekre meg 80kg-os hangfalakra alapozva.Fura de ellenkező esetben te vagy az első aki a másik torkának esik ilyen esetben. Én ilyet nem teszek, mert valójában teljes mértékben igazad van, de szerintem a konkrét kérdésben továbbra is el van túlozva ez, pláne hogy az álló vs állványos is bele lett keverve, aminek aztán végképp semmi köze ahhoz hogy a két szóban forgó kis doboz egymáshoz hogy viszonyul.
Teljesen másként vélekednék erről ha valaki azt kérdezi hogy volt e neki Zensor 1 és 3 és vajon megéri e a nagyobb frontnak, ott egyenesen kardoskodnék a nagyobb mellett
.
-
gab1ka
senior tag
válasz
BBéci #164138 üzenetére
Természetesen értem amit mondani szeretnél és hogy a timbre match igenis fontos, meg a nagyobb nyilván jobb,viszont itt egy belépőkategórás szettről volt szó, a konkrét termék esetén ennek a fontossága messze nem olyan mértékű mint amilyenné fel van nagyítva, bár ez a kör már le lett futva párszor.
Annak a Zensor 3-asnak esetemben egy igazán nagy különlegessége volt a kisebbikkel szemben, a mélye, az okozott nem kis megdöbbenést hogy sub nélkül micsoda dübörgésre volt képes önmagában az Edge of Tomorrow c. film elején annál a bizonyos mélybe húzó effektnél.Ez a tulajdonsága viszont sub-bal nyilván elillant, pláne hátsóként használva 80hz-en vágva.
-
python1
veterán
válasz
BBéci #164138 üzenetére
Ezt osztom én is, szeretem mikor a hátsó térnek is van "súlya", azonnal kihallom mikor borul az egyensúly. Egy időben csak mankónak éreztem a hátsó hangsugárzókat, de ahogy végfokoltam a rendszert és bedobtam nagyobb dobozokat, jócskán emelte az élményfaktort.
Némely filmnél nagyszerű zenei aláfestés jön hátulról, megérdemli a minőségi hangsugárzókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged