Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Na, ennyire rossz volt?
Mondtam, hogy nem vagyok sértődős.
Jó, én is elmondtam már sokszor hogy rossz az akusztikám (a tökéleteshez képest), de átlag nappalis szinten szerintem vállalható. Nincsenek brutálisan hosszú utózengések és a szubnál sincs problémásabb beszakadás, vállalhatatlan kiemelés. Nappalis szinten! Egy pozícióban szerintem a mozi is egész élvezhető. Legalábbis nekem! És ez a lényeg.Most utóbbi jelszint állítás és mérés után megint kissé másabb lett a hang. Szubot jobban lehúzta mint utoljára (amit kicsit bántam, de jó így is
), de a center pl. határozottan világosabb hangú, "nyíltabb" lett. -
BBéci
legenda
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Nem volt szó arról, hogy Tamoo kábeleket cseréljen. Nem világos, hogy miért hoztad fel?
Nálam az átlagosnál jobb az akusztika, de még van hová fejleszteni, ami hamarosan bekövetkezik.
Viszont a kábelek közötti különbségeket akkor is tisztán és egyértelműen hallottam, amikor semmiféle akusztikai beavatkozás nem volt a szobában. Megfelelő felbontóképességű alkotóelemek és gyakorlott hallás szükséges!Dorian!
Egyetértek, az ár/érték arány nagyon fontos szempont, sosem állítottam az ellenkezőjét. -
Dorian
félisten
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Nem feltétlenül. Az akusztikához jól hozzá lehet szokni, és kábelek közti relatív különbségeket érzékelni. Szó szerint értendő, mert persze ez nem jelenti, hogy a különbség akkora, hogy megérje a drága kábel.
(#164508)BBéci:
Ezt csak saját nevedben. A többség nem elvakult és racionális ember számára az ár/érték számára az igazi mérőszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OLED TV topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mondtam, hogy nem vagyok sértődős.