- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
mandju #14511 üzenetére
A háttérsugárzóim madzagján olyanok vannak, ha nem ingyen kapom, biztosan másmilyent tettem volna rájuk. Hozzáteszem, gyakran csereberélem az erősítőket, ki-be húzogatás és dugdosás során lecsavarodik a műanyag test, ha erősen meghúzom, átszakad a menet. Az egyiknek kettétört a fém része a dugó nyakánál.
-
Dorian
félisten
válasz
mandju #13048 üzenetére
Nyugodtan módosítsd az automata értékeket. Nálam frontokat rendre 40, többit 60Hz-re lövi be, ezt logikusan 60 és 80Hz-re változtatom.
A távolságokat mindig centire pontosan beállítja, a sub--nál szokott tévedni, legutóbb 25cm-t, ezt módosítottam.
Dinamic EQ nálam filmeknél nagyon jól szolgál, zenéknél, koncerteknél kikapcsolom.
A többi (dinamic volume, stb) szóra sem érdemes. -
Thuglife
senior tag
-
blakey
titán
válasz
mandju #12862 üzenetére
A popihoz, dune-hez adott kábelek nem voltak olyan rosszak. A FHD 3D is átmegy, most azon van a blu-ray lejátszó, nem volt kedvem lecserélni, de eddig semmi bajom a kábelekkel. Tény, hogy vannak rossz kábelek, de ezek teljes bekötésűek. TV-hez egész jók, projektorhoz nem használtam.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
mandju #12758 üzenetére
Én ilyet használok media player-->erősítő-->tv közé: Kácsa KCE-HH1
Nekem megteszi.Persze azt nem jelentem ki, hogy ugyanolyan mint egy 10-20-30e Ft-os kábel.
-
ginola
addikt
Attól, hogy vmi 28 kg nem garancia arra, hogy jól is szól, nyilván az oldalában van egy mélyhangsugárzó, van elég helyed ehhez, hogy elhelyezd?
Nekem személy szerint ez a felépítés sosem jött be, jobb külön egy sub.
Ed Parker
Igen volt kölcsönbe VR-400 melynek mindkét membránja peremezésre szorult 4 év után, mások is panaszkodtak erre, valószínű első szériás hiba lehetett! -
Csabroncka
addikt
Szia, én a Northridge-t halgattam, a Heco Victánál (II) jobb, a 400-as WF és a JBL között sztem nincs nagy különbség, a 600-as és a KEF-et nem tudom.
Én most fél lábbal vagyok a Northridge felé, de a KEF C7 elgondolkodtatott, kíváncsiam várom a hozzászólásokat....
közben találtam egy cikket...>>
-
törölt tag
A Denon megfelelhet,azonos kategória ugyan a 609-el de teljesen más, fimomabb hangzásvilága van,ha bejött az Onkyo,Denont meg kell hallgatnod: más a két karakter.Hallgatással tudod ezt érzékelni.
Nortridge-hez mindkettő sok: Onkyo 509 is elég lehet.De ha tetszett, nem beszéllek le a 609-ről,mégiscsak magasabb kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest