- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
xtremetuning #19672 üzenetére
Hirtelen ez jutott eszembe. Amire be is fizetnék, ha tudnék.
(Bár ha már moziszoba, akkor a falburkolatot meg a szőnyeget is valami durván sötétre cserélném le, de amúgy ez rendben van.)
-
TCr
veterán
válasz
Igazad van, ez a típus valóban olcsóbb.
-
BBéci
legenda
válasz
A Grande még nagyobb, azért nem hoztad fel példaként.
-
TCr
veterán
válasz
xtremetuning #19663 üzenetére
"...és hátul az a diffúzor tényleg irígylésre méltó."
Azt én is elfogadnám.
-
TCr
veterán
válasz
xtremetuning #19659 üzenetére
A mivoltukhoz képest értettem a drágát.
Szvsz mezei halandó nem fog 50-60 ezer Ft-ot költeni 1 db ilyen panelre, amiből azért nem 1-2 darab kell a kívánt eredmény eléréséhez. -
BBéci
legenda
válasz
Melyik diffúzorra gondolsz? A konyhabútorra?
Visszavonom a korábban írtak javát, mert akkor még nem láttam többet, csak az első 3-4 képet.
Ez is tipikus elrettentő példa, úgy szar, ahogy van. Persze önmagukban a készülékek, kábelek álomba illőek. -
cintula187
addikt
válasz
Önmagát is kondiconálja
-
cintula187
addikt
válasz
Nem túl kicsi ehhez a szetthez amúgy a szoba?
kár a falba dugott tápkábelért és a parkettán kígyózó hangfalkábelért
Őigen láttam valahol, hogy a földre valamilyen kerámia szigetelőhöz hasonló búgócsiga szerűséget raktak, hogy a kábelek azon pihenjenek útban a hangfalakhoz. Statikusságtól védik őket.
-
BBéci
legenda
válasz
Számunkra Münchenben az egyik legnagyobb csalódást a 90 000 eurós Sonus Faber Aida [link] hangja okozta. Szépségdíjat nyerhetne, de büntetéssel felért a hallgatása.
A tápkábellel mi bajod? Nordost Shiva és a másik végén valami jófajta elosztót látok.(#19646) TCr
Az egyik képen látható a 194-es szám. Ha csak 30 készült belőle, akkor valami nem stimmel. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #19317 üzenetére
Milyen erősitőt tervezel?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19328 üzenetére
Én soha, mert a házimozi élményhez elengedhetetlen a jelentős hangnyomás. Sztereó zenehallgatáshoz, 92 dB feletti érzékenységű hangdobozokkal elég lehet 2x10 W.
Azért a 2x280 wattos Normát is felcsavartuk 12 óra közelébe. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #19321 üzenetére
Most röhögsz, de van ilyen Sony erősítő
A típusra nem emlékszem, nehéz volt, gondoltuk ez nem lehet szar,azt volt az alján egy vastag vaslap -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Van az aljába egy vastag vaslap
-
bajnokpityu
félisten
válasz
vigyázz a derekadra. és gratulálok
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #19248 üzenetére
+1
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #19248 üzenetére
+1
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #19148 üzenetére
Szervezi, de a korábbi segítői nélkül, ez már hattyúdal, semmi egyéb. Tudtommal a nagyok közül alig lesz ott valaki. Konkrétan csak a Korner/Audiophyl, Peterman, Clarus társulatról tudok.
Az M szinten nem lesz semmi, csak kisebb szobákban. -
Daffchy
őstag
válasz
xtremetuning #19148 üzenetére
Köszönöm az infót!
Neked is Sanci38!
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #19144 üzenetére
Ezt szép lassan majd megtudjuk Október folyamán.
Jelenleg nem elérhető a hivatalos honlap, nem tudom miért.
Előtte 1-2 héttel majd gyorsabban jönnek az infók.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #19141 üzenetére
Olvastam, tudom miről van szó.
Csak vicceltem. De most komolyan, lehet eljön? Vagy már csak azért sem? Vagy mert mi ott leszünk, azért nem?
(#19142) nebulo5:
Igen, szeretném, ha 10 centire ülnék az egyiktől.
Csak beférjenek a szobába a nagy dobozaikkal. 20 ülőhely helyett marad 10.
(Őket személy szerint sajnos nem értem. Kiket tudnak meggyőzni? Kik azok akik vesznek tőlük? Biztos, hogy van vevőkörük, de nem ártana már nekik egy kis szemléletváltás és fejlesztés. Egy új irányvonal.)
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #19137 üzenetére
Ő is beáll a sorba?
Miről maradtam le?
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #19131 üzenetére
Jóóhogy.
Nem is a kiállítás miatt megyek elsősorban. Tök jó volt tavaly is a bandázás. Én élveztem. A kiállítás meg olyan amilyen. Az már nem rajtunk múlik.
Volt tavaly is, ami miatt érdemes volt számomra kimenni. Évente egyszer "kibírom".
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #19131 üzenetére
Én ha egy mnód lesz rá, megyek.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #18917 üzenetére
pontosan
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #18695 üzenetére
Méghozzá egybites user.
Sokan arra élveznek, ha valami kiváló és annak megfelelően drága terméket fikázhatnak. Ez lehet digitális kábeltől high-end processzorig bármi. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #18692 üzenetére
Konkretan total mas kapcsolassal kihoztam majdnem ugyanazt a gyari hangot.
Akkor egy mini szamitogep eseten ne lenne difi?Amugy jol sikerult a reggeli mutet. Koszonom. Holnap kuldok valamit.
Kimi: fulemnek hiszek, messzi forumon annyi marhasagot olvasni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #18687 üzenetére
Kiserleteztem forrasztasi homerseklettel, on tipussal. Belso kabelekkel es meg relet is probaltam. Azutan, miutan osszevalogatram gyarto szinten az alkatreszkeszletet.
Tok ugyanaz a kapcsolas neha kicsit, neha jelentosen maskepp szol. Ez csak egy kis fos erosito, hol van ehhez kepest hol egy mozikombajn?
Es mielott misztikum. Csak annyit mondtam, h ossze lehet rakni ketszer "ugyanazt" h siman abzheto a difi.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #18661 üzenetére
Eleve honnan veszi, mi alapján ír konkrét számot? Számomra szándékos trollkodásnak tűnik.
-
skoos
őstag
válasz
xtremetuning #18345 üzenetére
JBL ES30-as sugárzókhoz milyen fali konzolt tudnátok ajánlani? Falra kell szerelnem valahogy, máshogy nem tudom elhelyezni...
Nem látom a termékleírásban, hogy mennyire kéne helyeznem a falaktól...tipp? -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #17995 üzenetére
Bizony, őszi táp kell a fűnek, de előtte szellőztetni kellene!
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #17992 üzenetére
Ez igaz, de ebben a műfajban nem árt, ha van
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #17989 üzenetére
Hát igen ... pénz ... pénz, és pénz ... ez kábé ennyi
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #17986 üzenetére
A Zsolnay étkészletet, a Rosenthal Maria teásgarnitúrát, a Zwilling evőeszközöket még nem is láttad, valamint a 80 éves, kézzel csiszolt kristálypoharakat sem.
Mellesleg az ember a hobbijára többet áldoz, mint más egyebekre.
Úgy gondolom, akik ebben a topikban "lakunk", szenvedélyesen szeretjük a házimozit és a hifit, vagyis a jó kép- és hangminőséget. Nem kötelező filmeket nézni és zenét hallgatni, többmillióan boldogan élnek ezek nélkül, de ha már homár, legyen kövér!(#17988) lzs79
Minimum 10 centi, de inkább több. Pláne akkor, ha a polc hátulról zárt. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #17986 üzenetére
Úgy érted, aki maximalista minden téren? Már a lehetőségeihez képest?
Na csak azért kérdezem, mert ugye valaki vagy mindenben high-end, de akkor az bazi sok pénzbe kerül, vagy adott egy hobby, amire költ, a többi téma meg csak úgy van. Ez a téma meg mindenkinél más, természetesen.Amúgy maximális respect, nem akarok tiszteletlen lenni, csak hát én speciel teljesen elvagyok az mp3-al is, no meg vagyunk így egy páran.
De ettől azért vannak lossless albumaim, de én pl nagyon szeretem a house irányvonalat, deep, groove, techno egyes állomásai, és sok liveset csak mp3-ban elérhető, de az még hagyján! Ebből is jó, ha 192kbps. Most akkor ne hallgassak zenét? Livesetek, promok nagyon nagyon ritkán érhetőek el igazán jó minőségben
szerk:
De szégyellem magam, hogy a háta mögött beszéljük ki Bbécit, tényleg nem akartam tiszteletlen lenni -
tdd587
őstag
válasz
xtremetuning #17819 üzenetére
OK, köszi.
-
tdd587
őstag
válasz
xtremetuning #17816 üzenetére
Értem. Mennyivel volt halkabb? Gondolom ki is mértétek decibelben.
-
tdd587
őstag
válasz
xtremetuning #17805 üzenetére
Erről tudnál mesélni egy kicsit? Mit jelent az, hogy gyengébben szólt utána az egyik oldal? (Az odakoccolást értem...)
-
tdd587
őstag
válasz
xtremetuning #17763 üzenetére
Én is hallottam a balhéról. Most is egy nagyságrenddel olcsóbb a többinél és nagyon álleverős a hatása, pedig nem kerítésdrótot kellett aláznia. Nagyon jó drótok ezek a photonok, nagyon ajánlott. Akit érint persze.
Az akku problémát nem kell túllihegni, akármivel elmegy. Votl aki UPS-el hallgatta, azt havonta egyszer se kell tölteni. Az INEX megoldása annyival kényelmesebb, hogy 2 akksi van benne, ha az egyik lemerült, amíg azt tölti, átkapcsol a másikra.
A hossz egy érdekes dolog, sajnos annyira azért nem olcsó, hogy pl. mozihoz megérje megvenni, pedig nem arányosan drágább a sokkal hosszabb kábel. 5m felett meg mindkét végéhez kell a betáp.
Ja és ebből tuti csak gyári szerelt létezik... nem lehet otthon gányolni.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #17771 üzenetére
na persze
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #17754 üzenetére
Még pár lépcsővel lejjebb vagyok, de haladok
-
cintula187
addikt
válasz
Feladta a labdát, hogy kisebb árréssel dolgoztak. Jó tudom ennyire nem egyszerű a történet
De ebben jól látom, hogy magában a kábelben van amit tölteni kell az INEX -el?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17766 üzenetére
Majd kinevetem
Es aki a kemenyet szereti? V nem ugy lagy? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Minden szempontbol? Izles kizarhato?
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #17761 üzenetére
Értelek.
Nem merek rákeresni az árára.
-
cintula187
addikt
válasz
xtremetuning #17759 üzenetére
De nem az a fő "filozófia" hogy mindenféle belenyulkálás, digitális áramkörök kihagyása nélkül direktben haladjon a zene procitól végfokon át hangfalakig? Ez nem módosítja?
-
Toobee
veterán
válasz
Ezekre amúgy lehet valamilyen biztosítást kötni, gondolom ilyen cuccokat nem hagy csak úgy az ember. Tűzre gondolok főleg, nem hiszem, hogy betörő kábelt lopna.
-
cintula187
addikt
válasz
Ez meg a Harmonic tech már műremekeknek néznek ki
Mire való az akksi? Az MM2 -nél az a doboz szűrést végez?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #17686 üzenetére
Ahogy nekem az egri Turán a kedvenc vörösborom és nem annyiért, hanem 659 forintért veszem. Biztos vagyok abban, hogy ez a Gere ATTILA cuvée nem ízlene hússzor jobban. De a különbséget nem vitatom.
-
válasz
xtremetuning #17688 üzenetére
a trükk az, hogy a fényképeken sem a dinamikát kell nézni. abszolút nem bántásiból, és halál komolyan mondom. de igazad van, ott látom a technikai különbségeket. amik zöme persze sokszor használatból, és nem technikából eredő különbség (például egész nehéz tökéletesen fókuszált, bemozdulásmentes képet csinálni, sokkal nehezebb, mint azt sokan hiszik... így aztán jönnek a fotók a d800 kontra d300-ról, meg ilyenek, míg egy profi kézből exponálva egy d300 sokszor ledolgozza a felbontásbeli hátrányát ahhoz képest, mint ha én lövöm el kézből azt a d800-at stb.). de ez már messzire vezet...
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #17673 üzenetére
Csak az igazságot, a tényeket emlegetem, minden gonoszság és szurka-piszka nélkül.
-
válasz
xtremetuning #17551 üzenetére
term. frissítve van és a Terminator 2 bluray betöltése nem lett gyorsabb nálam...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17481 üzenetére
Azt beszéltük, hogy szinpad mélységérzet honnan származik. Mondtam,h szerintem azok a referenciafelvételek, amiket próbálgattunk, vagy mesterségesen kikevert térrel bírnak, vagy talán ultra jó szinpadi mikrofonozással. Nem ismerek senkit, akinek ennyire jó mikrofonja lenne. Mármint forditva: felénk csak ótvar mikrofonok voltak, és ezek tuti nem képesek ilyenre, de simán elképzelhetőnek tartom,h legyenek ilyen jó mikrofonok.
Meg arról, CD v DAC alapú rendszerek, szerintem a valóságos hangszerek kb felét tudják visszaadni. Azt nem tudom,h az otthoni lánc-e ludasabb ebben, vagy a felvételi és digitalizálási teknikák.
Alapvetően szerinted milyen lánc a jó? Ami szórakoztat, v ami a valóságot visszaadja, minél jobban?
Szerintem nincs értelme utóbbit megpróbálni, de erre akarsz ugye rávenni, hogy teszteljük a láncodat, hogy vegyek fel általam legvalóságosabbnak gondolt hanganyagot, és mit lép az otthonid?
Ami keverőnk,kábelünk, mikrofonunk volt anno, az a vicc kategória, ala Sokol.
Egyébként az lenne tök jó,ha megmutatnám, mi az a hang,ami nekem akkora élményt adott.
Tomival jó sokat vitázunk azon, hogy szerintem a hifi erősen izlés dolga. Szerintem alapvetően mindenki másra érzékeny. Azt alátámasztja, hogy nem csak 1 stilusú hifi van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17467 üzenetére
bekaphatod
szinvonalemelő -
Jim-X
őstag
válasz
xtremetuning #17361 üzenetére
Micsoda igények...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17361 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17354 üzenetére
Meglehet. Megis csak lemezjatszo volt eddig a leghitelesebb hangszerhang.egy sajat fuleserositovel es egy idegen senn fulessel.
Es igen semmi melysegerzete nem volt.Es bocs h mas a prioritasunk. Addig nem fogom magamra venni amig siman kihallom a valosag es a hifi kozti difit, inkabb nevetek az egeszen.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #17354 üzenetére
Ja, ezért meg is elégszem sokkal olcsóbb rendszerekkel is, mert egyrészt "úgysem hallom a különbséget", másrészt úgysincs rá annyi dellám.
Most is marad az itthon, amivel főzni tudok. Aztán elkezdek gyűjteni valami komolyabbra és akkor veszem majd meg, ha tényleg lesz lehetőségem hallgatni. Addig átállok fejesre.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17346 üzenetére
Ezzel teljesen egyetertek.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #17325 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy kellemetlenül éreztem magam ott.
Az a rövid pillanat kb. 2 órán át tartott. Meghatározó hallgatózásom a mai napig.
-
válasz
xtremetuning #17349 üzenetére
csak azért nincs sámlin, mert nincs sámlim.
asztalos meg a főbérlőhöz jön
, én csak besunnyogtam leállósávból, hogy ha már itt van a házban, ugorjon be ide is.
kalmi-féle habia kábelekkel hajtom az elac-ot, a flac a popcornból érkezik egy mezei koax kábelen keresztül, szóval azért még tartom magam.
-
válasz
xtremetuning #17346 üzenetére
ma jön az asztalos szétbarmolni a tv szekrényt, hogy beférjen a beteg méretű denon házimozizé.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17329 üzenetére
Tessek ujra elolvasni. Teknikailag termszetesen kihallom h jobb.
De ezeken a lancokon sem hasonlitott sokkal jobban a hangszer a valosagosra,mint az olcsokon.Tiedet regen hallottam,es ismerve megszallottsagod,jobb mint ezek.
Maskepp fogalmazva:kell egy jo lemezjatszo. Cimboram roksanjan jobb hangszerhangokra emlekszem, mint ezeken.
-
válasz
nem lehet mindenki elitista............
-
törölt tag
válasz
Lehet nem a 30m rendszerekben hanem a Pityu "össszehasonlító" készülékében van a hiba.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #17295 üzenetére
Érdekes, amikor ott voltam, akkor leültettél a kanapéd közepére. Nem az volt a sweet point?
Aztán amikor csatlakoztál, akkor meg a balomon egy fotelben helyezkedtél el eléggé a szélén....
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #17290 üzenetére
És mekkorát ütne a Karib-tenger kalózai témájú moziterembe az Elveszett jeletés
(hirtelen ez jutott eszembe, szabadon behelyettesíthető).
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #17310 üzenetére
A kanapén is ülhetsz középen.
Pityu!
Félig fekvő pozícióba dőlhetsz hátra és közben a lábszáradat alátámasztja. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #17308 üzenetére
a nap mondása
mindig tudtam hogy Te tudsz valamit
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #17302 üzenetére
Mindhárom fotel nem lehet a sweet pointban, ezért jó a relax funkciós kanapé.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #17270 üzenetére
Az a baj,h ezt sajnos megértem.
Az én fülem lehet kevéssé igényeszenei élmény értelmében arra, hogy holografikus-e a virtuális szinpad. de sajna a kábelekre érzékeny vagyok. Legyen táp,hangal,akármi, eddig mindig bejött,h a drágább jobb, és általában az a vége, hogy ha kölcsönkapok egy komolyabb demot, nem tudok nélküle zenét hallgatni.A Sweet pointról: ztem ez is izlés dolga. Nekem meg anno célom volt olyan irányba tuningolni a láncot, hogy a kanapén akárhol ülhessek, ne sokról maradjak le.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #17302 üzenetére
A pálmafa alatt már nem fér el egy bőrfotel?
-
HornedReaper
senior tag
válasz
xtremetuning #17295 üzenetére
Szomszédnak lehet megvan még az eladó bőrfotelja, motorosan állítható szinte minden része (magasság, háttámla, lábtartó tutira).
Kicsit lelakott, kopottas, de működik. Csak be kéne húzattatni valszeg.Megkérdezzem, még eladó-e?
Felraktam neki a Vaterára jópár hónapja, de ott nem talált rá a célközönség -
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #17273 üzenetére
-
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #17270 üzenetére
Mikor volt ez, és mennyibe került a "kábelszett"? Csak hogy jobban átjöjjön!
-
mhmpista
aktív tag
válasz
xtremetuning #17193 üzenetére
Tanács szót használtam, természetesen megfogom venni kifogom hozni 100ból és boldog leszek vele.
python1 - Nekem nincsenek problémáim. Szerető feleségem gyönyörű gyerekem van. Mikor nézem a filmet elagyalok hogy de jó lenne 5.1ben hallgatni, ennyi. Ezért kezdtem ezt a forumot olvasgatni. Azért köszi a biztató szavakat ügyes vagy hogy kimásztál a mélyből hál isten Én nemtervezek hogy belemászok (ezért nem veszek 500kért hangcuccotasszony bele segítene
THIS IS SPARTAAAA és már ott is lennék
)
75k sok dobozokra mert akkor nem maradna erölködőre. 45-50k erölködő + 50k 5.0 kábelek nélkül ez a jelenlegi alap.
Jelenleg mikor időm engedi tanulgatom a márkák utáni számok értelmét. az a 4 számjegy összekavar minden gyártó máshogy határozza meg.
AMD ATI Nvidia Alfáknál fényképezőknél már a számokból tudom mi a jó vétel. Hangnál még nem.
Én tényleg csak az "ember nem hallgat 300k alatt zenét mert inkább ne hallgasson" hozzászólásokra akartam reagálni.Ja csak mert mindenki mintha csövi lennék úgy válaszol nem ennyiből él a család ez az én törzs lóvém fusik nélkül.
Ne legyek már ennyire lesajnálva én érzem kellemetlenül magam. -
mhmpista
aktív tag
válasz
xtremetuning #17183 üzenetére
Ennél többet szánnék rá asszony tuti kinyírna.
Vennék 1 erősítőt és 1 év múlva 2 hangdobozt szintén kinyírna.
Ennyi van ennyiből kell megoldanom. Ezt is régóta gyűjtögetem és már megdupláztam az itt olvasottak alapján az összeget.
Illetve ha nem ruházok be akkor elmegy és soha semmim nem lesz és megvárom amíg 40 éves lesz a cucc...
Mindegy gyűjtögetem az infót hátha összejön valami.
Októberre időzítettem addig infó gyűjtés.Joshi- természetesen ez csak tulzás volt nem vagyok az a depis fajta
Azért köszi
Toobee- tudom kapok el azért számomra fontos infót is.
Én is nekifutottam már itt stereonak aztán mégsem kezdtem bele. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #17176 üzenetére
De azért közöttünk/közöttetek béke van, no csatabárd.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #17174 üzenetére
Nagy a család,sok a gyerek.....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #17152 üzenetére
-
Joshi
titán
válasz
xtremetuning #17152 üzenetére
Igen már meghallgattam és erre én is azt mondom hogy ez a jó.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #17150 üzenetére
Háttal nem kezdünk mondatot,hát még az asszony.
-
válasz
xtremetuning #17150 üzenetére
ez őszintének hangzott!!!4!!NÉGY!
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #17136 üzenetére
Papa!
Ti vittetek bele a bűnbe,Béci haveroddal együtt. -
válasz
xtremetuning #17134 üzenetére
tegyél oda a sokol helyett egy 40e ft-os, használt, de ügyes sztereó erősítőt. az egész lényege az volt, hogy ez az egész sokkal kevésbé technikai sport, mint ahogy azt a férfiak rendszeresen űzik. itt a topikban is, én is.
-
Joshi
titán
válasz
xtremetuning #17136 üzenetére
De azért az sem normális aki el tud élvezni egy ütemtelen jazz számtól.
Nem bántani akarom a jazz társadalmat félreértés ne essék. -
orbano
félisten
válasz
xtremetuning #17134 üzenetére
háhh pont őkelmét akartam felhozni példának, aztán inkább hagytam
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #16856 üzenetére
Kezd kinyílni a high-end ajtó?
Rádszabadult a hifi bogár után a hifi szörny?
De most komolyan, hova tovább? Min akarsz még fejleszteni? Erősítő?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #16856 üzenetére
Bácsi, mért nem lehet elérni telefonon? Megint a blútúsz, fiam?
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #16828 üzenetére
Szerintem itt az idő a fejlesztésre, tuningolásra.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #16842 üzenetére
Mennyi az a pici: duplája vagy elég magához az összeghez ugyanannyit tenni?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #16842 üzenetére
Mennyit kellene hozzácsapnom?
Áàà, nekem nem annyira xtreme érzékeny a fülem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #16838 üzenetére
Húú, Bácsi, Te menekülnél egy alsóközép denon elől. Szerintem be se kapcsolnád másodjára. Vagy kéne levélnehezéknek?
Sajnos csak viccelődök, nincs rá valóm, plusz a HMben levő igényeimet kielégiti.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #16835 üzenetére
Én is csak tippeltem, de ha csak a hdmi a baj egy avr400-at fel tudok ajánlani a korszerűtlen gépedért
-
bajnokpityu
félisten
válasz
háát, nagy duzzogva azért becserélném a hdmis bemérős,EQs csodámat...
-
nebulo5
senior tag
válasz
Ej, Te szegény....
! Gondolom, akkor velem együtt, "kisebbségi komplexusban" szenvedsz, a HDMI hiányát illetően...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #16833 üzenetére
Tudom, természetesen nem kételkedem abban hogy neked van a legjobb mozid ebben a topikban
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #16830 üzenetére
Mindenkit befenyítettél
Vagy régi Chaplin filmeket néztetek
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #16828 üzenetére
Hallotta már valaki?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #16616 üzenetére
Hova onnan?
Sztem félreértettél. -
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #16590 üzenetére
Nekem még egy két dolog befigyel, aztán leállok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged