- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BBéci #158898 üzenetére
Köszi!
Azért, mert azt olvastam valahol, ha 1 nézési pont van és lényegében csak kb. 30-40 centivel tudnád arrébb tenni, akkor inkább hagyd ugyanott és mérj rá 3-szor, mert jobb eredményt fog adni, mint 1 mérés, vagy ha picit jobbra, balra tennéd.
Mondjuk még a Denon erősítőm volt, mikor ezt olvastam, a Yamaha sokkal jobb eredményt produkál a méréskor. Nagyon pontosan méri a távolságokat és tökéletesen állítja be az egyes hangerőket. Persze magasabb is egy kategóriával az 1070-es, mint az X2000-res Denon.
Tegnapi új mérés oka, hogy felszereltem két hangfalat felülre. Félmegoldás, mert egy kategóriával lejjebb van a hangfal, mint a jelenlegi szettem, de kíváncsi voltam. Oldalfalra, plafon alá, lefelé döntve a hallgatási pont felé (ala SVS).
Mivel a szerelés miatt pár dolog változott, így jött a körbemászás a szobában a sub miatt, az is új helyre került. Akkor jól sikerült a mászás.
A teszt az Angel has Fallen atmos változata volt. Már az elején jött az élmény, amikor az épületen belül leugrik egy szintet és a felső szinten kiabálnak, hogy leugrott. Nagyon jó volt.
Aztán a San Andreas-ban én is majdnem kimenekültem az épületből, mikor dőlt össze az étterem.
Szóval nagy élmény, még nem tökéletes szettel is.
Egyébként atmos demókat keresek, ha valaki tud segíteni linkkel. -
exception
aktív tag
válasz
BBéci #158877 üzenetére
Mégis G-osztályú erősítőknek nevezik őket, nem fogja senki kirészletezni, hogy milyen terhelésen vált AB-ről G-re, de ha neked úgy tetszik, tedd azt, te akkor hívd nyugodtan A-B- G-osztályúnak. "már G osztály", ez azért sugallja, hogy az újabbakra gondoltam és nincs benne, hogy az összes az lenne.
-
EyEsOnU
tag
válasz
BBéci #158851 üzenetére
Köszi, habár a spektor és az oberon nem kifejezetten egy kategória, az 5.0 szett másfélszer annyiba kerül az utóbbiból, míg ha jól tudom akkor a zensor a kettő közt van valahol. Nem vagyok annyira képben házimozi erősítőkkel, de tényleg ennyire gyászos a helyzet, ha stereo zenéről van szó? Mármint, ez a denon egy jó középkategóriát képvisel, mégis szinte alkalmatlan zenélésre ha nem mp3 meg a YT forrásról van szó?
Illetve megfordítva, ha ez az erősítő alkalmatlan zenélésre, akkor az oberon szett némileg overkillnek tűnik nekem, de még lehet h a spektor is.
Nem kerültem közelebb a megoldáshoz, na
-
libus
őstag
válasz
BBéci #158793 üzenetére
Nem egy felső kategóriás cucc az biztos, de tetszik a hangja.
De ha azt nézem, hogy szinten ugyan annyiba jönnék ki, ha lecserélném az x550bt- erre a 2600H-ra, minha vennék egy Apple Tv 4K-t, de így meglenne minden csatlakozás (eARC, hdcp 2.3, 4K a Média player bemenetnél is mert az 550-be ez nincs, meg van internet rádió hallgatási lehetőség is. Ez utóbbit szoktam sokszor használni, csak az 550-nél ez úgy működik, hogy kell hozzá a telefon és bluetooth-on küldöm át a netrádiót.)
és így nem kellene média lejátszó (ATV), hanem használnám az Lg Tv lejátszóját kényszer megoldásként. Ha meg úgy gondolom, hogy ez nem felel meg, akkor max. beruházok majd valamikor arra is.
Meg majd hangfalra...
Én úgy érzem, hogy jobban járnék azzal, ha az erősítőt cserélném le erre a 2600H-ra, az előbb felsoroltak miatt, mint ha vennék egy Apple Tv 4K-t, főleg úgy, hogy kiadásban ugyan ott lennék.
De várom a véleményeteket.. -
libus
őstag
válasz
BBéci #158785 üzenetére
Szia
Ez a Yamaha szettem van: [link]
Nekem tetszik a hangja.
Szinkronos filmeknél is van HD hang..., és miért ne abba hallgassam mint sima DTS-be?
Igaz, legtöbbször szinkronosan nézem a filmeket, de ha nem vagyok lusta olvasni és jóval jobb a hang eredeti nyelven, akkor úgy nézem. -
gago1975
őstag
válasz
BBéci #158761 üzenetére
Szia.
Szerintem érted, hogy mit akartam írni.
De valóban oda helyezi ahová akarja. Csak az erősítőn mennyezeti hangszoró beállítás lehetőség nincs, ergo pontatlan, nem jól poziciónált lesz az objektum hangok megszólaltatása amennyiben a mennyezetre helyezi fel a hangszorókat.
Mesterígy már megfelel a magyarázat?
-
I'am Dony
őstag
válasz
BBéci #158697 üzenetére
Szinte érztem, hogy nem tudunk a kettő között maradni ami a kérdésben szerepelt
Írtál máskor is hasznosat nekem uh. szétnéztem a 3000-es széria között és találtam egy RX-A3050-et bolti garival elég jó áron. Nem tudom ezt hallottad-e? Kicsit idősebb mint amit terveztem, de nincs lehetőségem meghallgatni hasonlót sem.Amire sehol nem találok hiteles infót, még a gyári honlapon sem, hogy a HDR metával mi helyzet, támogatja-e. Találtam cikkeket amiben firmwire frissítést lebegtettek, de nem tudom megtörtént-e valójában. - Tudom a HDR neked nem fontos, de azért engem érdekelne.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
BBéci #158732 üzenetére
Ilyenre gondolok (csak kábeles, nem fali)
A pöcök miatt csak egy irányból lehet bedugni. Persze mint írtam megfordítottam az egész elosztót, és próbáltam ezt kihagyva, közvetlen a falba csatlakoztazva a gépet is, de nem nyert egyik sem.Vsyncet amúgy neha használok, de ahol érezhetően nő az inputlag, ott kikapcsolom.
-
zsoika
addikt
válasz
BBéci #158732 üzenetére
"Ezt nem értem, miért nem lehet forgatni" A másik végére gondolt ...az IEC dugóra
(#158730) Mosqu!to: V-Sync nem ajánlott az input lag miatt , de ha csak próbaként használod akkor oké. A AB+Riva tunert akkor is próbáld ki...hatása a V-sync-el azonos de nem csak játékokban hanem mindig és nincs input lag.
[link] -
Quetz
őstag
válasz
BBéci #158627 üzenetére
Az Abbey Road stúdióról azt feltételezni, hogy nem akarják a legjobbat kihozni a lehetőségeikből olyan, mintha a Lyngdorf Audio-t neveznéd amatőröknek. HA van kedved, olvashatsz róluk pl itt: https://www.musicradar.com/news/inside-abbey-road-behind-the-scenes-at-the-worlds-most-famous-studios
Persze értem én, semmi sem számít, ha a kábelek felsőbbrendűségét kell hirdetni, de azért valahol meg kéne már húzni azt a határt.
-
exception
aktív tag
válasz
BBéci #158633 üzenetére
Honnan tudja a kábel, hogy a hangfalon belül van? Vagy a hang honnan tudja, hogy a kábel hol van? Persze, értem én, hogy óriási a piaci szegmens és meg kell lovagolni, kár lenne ennyi pénzt benne hagyni, ha keresni is lehet vele, de azt ne mondja nekem senki, hogy a hangfal belsejében lehet nyugodtan 0.25-ös kábel, az nem számít, kívül legyen 6 mm-s arannyal futtatott tetrafluoretilénezett kábel, mert attól lesz igazán jó...
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
BBéci #158633 üzenetére
"Tudtommal semelyik gyártó nem alkalmaz high end belső vezetékezést, meghagyja azt a leendő tulajdonosoknak. Tutira nem hagynám benne a gyárit, ha kívülre 1-2 milliós kábeleket csatlakoztatnék"
Milyen már hogy veszel 6-7 milláér 2 hang dobozt, haza viszed és szólsz havernak ,hozd a csavar húzót és át kábelezzük.
Mert ennyi pénzért szart adtak.
Ennyiért nem fér bele ott mindezt megcsinálni?
Na én ezt hívnám sz@rrágásnak.Pedig ott hónapokig, akár évekig tesztelik a komplett felépítményt hogy a lehető legjobb hangot kapják.
Ebbe, meg az alkalmazott kábelek is bele szólnak.
Magyarán ha otthon kicseréled, nem biztos hogy jobb hangot kapsz, csak mást.
Ez csak egy gondolat
Peace! -
fehér_ember
addikt
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #158618 üzenetére
Ezt még te sem gondolhatod komolyan.
Akik ott szoktak dolgozni: Kate Bush, Radiohead, Oasis, Kanye West, Amy Winehouse, Kylie and Muse to Sam Smith, Florence + The Machine, Ed Sheeran, Frank Ocean, Lady Gaga and Adele.
És ha már házimozi, többek közt ott készült: Raiders of The Lost Ark, The Lord of The Rings Trilogy, Skyfall, the Harry Potter series and the Oscar-winning Gravity feature scores recorded here, while recent projects include Black Panther, Solo: A Star Wars Story and the multi award winning The Shape of Water.
Bérlés oldalon 10/100 ezer fontokról beszélünk, valamint a reputáció vesztésről ha valami nem minőségi, amit szimplán nem engedhetnek meg maguknak.
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #158612 üzenetére
Igazad van, a jó minőségű kábel nem árt. A Van Damme kábelek pedig jó minőségűek. Legalábbis az Abbey Road stúdiónak megfelelnek
Ez az a stúdió, ahol olyan zenekarok felvételeit rögzítették, mint a Beatles, Pink Floyd... Az az érzésem, hogy az ottani szakik értik a szakmájukat, és ami nekik jó, az szódával nálunk is elmegy.
-
-
renatto
őstag
válasz
BBéci #158589 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Ha jól értem a hangdobozoknál jumper-t használsz, de a kettős kábelezésnek nem sok értelmét látod. A jumper nem ugyanazt a hatást/célt hozza rövidebben (csak a kábelszorítók között)?
MÁS: Az SVS sub kábel milyen szintet képvisel? SB12-NSD-hez érdemes lehet drágábbat? Mi jobb ennél, ami még megérheti ehhez? -
Ijk
nagyúr
válasz
BBéci #158560 üzenetére
Nem véletlen találták ki a fullhd felbontást. 35-45 fokos nezesi szoghoz idealis felbontás, míg 4k 60° felett kezd igazán élni. Egy kezemen tudom megszamolni hány filmet lennék képes 60 fokos szögben nézni.
Általában már a 35°-ra vett nezesi távolságon is a szemüket forgatják hogy senki nem nezi olyan közelről, nem tudom mit szolnanak 60 fokhoz. -
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #158471 üzenetére
Belinkelsz két szubjektív "tesztet", ahol mindenféle mérés nélkül hozsanázzák a cuccot. Egyik a saját oldaladról.
Nézd már meg mennyibe kerülnek, mit nyújtanak az árukért, és a konkurencia mit ad ugyanabban az ársávban. Az avforumsos tesztnél meg nézd már meg a kommenteket, mert nem semmi kommentcunami alakult ki a review alatt. Pontosan azt reklamálva, amit én is. Ez a 1003-as Rel olyan ársávba lett pozícionálva, ahol már igen komoly ellenfelek vannak. Nem a termék maga nem tetszik, hanem az ára. Egy SVS SB12, BK XXLS400(ami gyakorlatilag majdnem egy sb2000) egy százassal olcsóbban elhozható. Majdnem egy árban van az sb2000-el, pár forinttal többért meg pl. Arendal Sub1-et lehet venni, ami azért nem kicsit komolyabb ettől. Ráadásul most fognak kijönni kisebb 12-es modellekkel.
Kedvencem volt még ez a topik, mindjárt a nyitó kommentjével:
https://www.avsforum.com/forum/113-subwoofers-bass-transducers/1660857-rel-still-best.html
"On the occasions I have seen Rels measured, the results were astoundingly bad. Rel are harmonic distortion generators at anything over modest loudness levels. And that is about what you would expect when you try to reproduce bass with a 8" or 10" driver. "
-
MCGaiwer
addikt
válasz
BBéci #158464 üzenetére
mert azt a hangdobozokhoz tervezik, hosszas kísérletezgetés, rengeteg mérés és meghallgatás előzi meg a sorozatgyártást.
ha így lenne, nem lenne az összes gyári állvány ugyanolyan, hiszen két hangdoboz sem egyforma. jó esetben a felfogató lyukak a dobozhoz vannak tervezve, a többi egy kaptafa. -
Gaben360
senior tag
válasz
BBéci #158392 üzenetére
Hát akkor elengedem a témát, másképp nem tudnám megoldani.
Akkor marad az avr továbbra is, de hogy mi lesz a Denon helyett még lövésem sincs.
Most egy CA 551R V2-vel szemezek, de mintha azt olvastam volna itt nemrég valakitől, hogy ezek is döglenek szépen. Vagy csak az új szériára igaz? -
Pazolini
senior tag
-
sicc33
aktív tag
válasz
BBéci #158399 üzenetére
lemmy9 lehet igazad van, de sokszor előfordul, arra sem emlékszem tegnap mi történt, nemhogy 7 éve
BBéci ha esetleg időd engedné, meg tudnád nézni mit jegyzeteltél a típusról? Privatban megosztanád velem? Köszönöm.
Azért csak komolyabb eszköz mint a mostani Onkyo TX-SR606 erősítőm, nemcsak szolgáltatásban, hanem hangban is
.
-
python1
veterán
válasz
BBéci #158263 üzenetére
Én most kezdem belátni,hogy mennyire fontos az alapozás ebben a hobbiban,gondolok itt az elektromos hálózat, akusztikai környezet javÍtása a többi idővel tapasztalat útján megjön.De azt is tapasztalom,hogy vannak azért ismeretlen, új és izgalmas érdekes megoldások is,amnik régebben nem voltak,folyamatos fejlődésben van minden,és ez nagyon jó.
-
Dorian
félisten
válasz
BBéci #158250 üzenetére
1. Igazán visszavehetnél. Vitában különösen visszatetsző és hibás érvelés, h te mióta foglalkozol vmilyen témával, semmit nem jelent. Ugyanígy a veretes ostobaságnak minősítgetésed is, mert könnyen lehet, h épp te beszélsz olyanokat.
2. A hallás arány-alapon működik, végeredmény szempontból teljesen mindegy, hogy azt a frekvenciát emeli ki, vagy a többit közvetíti kevésbé, ugyanis tökéletes átvitel nincs, semmilyen kábelnél. Tehát igen, kábel hatása lehet az, h kiemel egyes frekitartományokat.
Eleve tápkábelről, és nem hangfrekvenciás átvitelről volt szó, tehát csakis hatásról eshet szó.
Ezen kívül nem tudok róla, h bárki tisztában lenne azzal, h pontosan milyen fizikai elvek alapján van egy tápkábelnek a végső hangra ilyen vagy olyan hatása, úgyh megintcsak ne hivatkozzunk fizikára.
Ez Calliostonak is szól. -
python1
veterán
válasz
BBéci #158250 üzenetére
Látom te sem tudsz aludni.
Sávszéleket arra értettem,hogy alsó és felső frekvenciában nem határolt.Értettem én elsőre is amit Írtatok,és pontosan azt is amit mettek,csak próbáltam összehozni a kettő felet.Annyira sügér nem vagyok,hogy ne tudnám mit tud okozni egy kábel,és mire képes vagy éppen mire való.
Egyébként is pont most vagyok az audió ösvény kialakÍtásában,egyszerre hármat is húztam,de rábeszéltek a tömör vezetékre is,Így húzok be abból is két különböző keresztmetszetűt. -
python1
veterán
válasz
BBéci #158247 üzenetére
Optimális esetben,amit a forrás közvetÍt kábelen keresztül annak lineárisnak kellene lennie sávszélek nélkül,de mivel nem supravezetőről beszélünk,igy léphetnek fel tökéletlen ellenállások amik más irányba tolhatják a tonalitást,tulajdonképpen "EQ"-zásnak is lehet felfogni.Hogy ti minek magyarázzátok,az ebben az egyenletben nem mérvadó mettek számára,mivel a hallása pont abban igazolja,hogy a tonalitás az alsóbb freqvenciákra tolta a kábel karakterét.Én abban próbáltam az egyenletben kitérni,hogy mindig vannak önjelölt kábelszakértók és mindenhez is jobban értők,akik beleállnak a másik döntésébe és,hogy mit nem hall jól a saját rendszerében,A technikai háttér találgatását meg hagyjuk meg azoknak,akik valóban értenek hozzá.
OFF off -
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #158239 üzenetére
ha egy plusz panellel oldják meg, nem sokcsatis dac chipekkel, akkor akár ugyanolyan jó is lehetne. xmc-2 elvileg ilyen. kár, hogy az orosz csóka csak ezekkel a mainstream cuccokkal foglalkozik. megnéznék tőle egy tuningos emotiva panelt, atmossal.
Nemtom meséltem-e, csináltam a sub csatikon asszimm xmc-1 -> kamu szimmetrikus kijárat ->kamu szimmetrikus rythmik sub közé egy szimm kábelt. tökösebb lett, de visszakerült az RCAs husky. egyszerűen reálisabb, finomabb. de azért sokkal jobb lett a szimm kábeles átvitel, mint elsőre hittem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #158233 üzenetére
fejes erősitőknél is mondják, hogy szimmetrikus, ha a test nincs közösitve a két oldalon. de magam részéről azt tartom szimmetrikusnak, ha minden kimeneti csatorna jelét 2 chip szintű csatorna állítja elő. 17db dac chipet hogy zsúfolsz be kb 4x4 centibe? több rétegű nyák kéne.
az i2s, tehát a reciver chip és a dac chip közötti kommunikációs vonal pár centire jitter mentes.
az ipa 140ről szintén a gyártó mondta, hogy jobban szól RCAról, mint XLRről.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBéci #158227 üzenetére
Marantz.. Tutira...
Ki mondta? Az aki szerint az ipa140 is az?8 csatisbl ak4458at használ a 8805os malac. Kettőt. Az 16 csatorna.11. 2 ha jól olvasom, annak 26 csati kellene a szimmetriahoz. Tehát legjobb esetben is csak a frontok szimmetrikusak.
Ha 7.1 lenne, azt mondanám de igénytelen gyártó h egy sokcsatis dac chipet használ, de még ezt se. Ha az mondta, kire gondolok, legalább venne a fáradságot h 5 percet keresgélne neten. Mérési adata szerint a malac 90db zajt tud. Grat hozzá.
-
-
mettek
addikt
válasz
BBéci #158212 üzenetére
Ez egy digitális erősítő amilyenek a Nord Acoustic-ok is. De asszem ilyen elven működik a primare spa23 is. Nem is neked kell együtt élni vele de amugy is minek vennél végfokot ha csak nagyon ritkán mozizol, inkább könyvet olvasol helyette.
A nem tud hozzátenni dologhoz annyit hogy ha egy 1.5 négyzetmillis hangfalkábelt kicserélünk egy 4 négyzetmillisre akkor swm lesz több mély? Dehogynem, teltebb lesz a hang több méllyel. Na ez így van a tápkábelnél is.
-
fehér_ember
addikt
válasz
BBéci #158205 üzenetére
Már megállapodtunk mettek-kel; úgyhogy nekem nehogy lebeszéld róla
Premier-ről vélekedett; nekem meg pont olyan kell forráshoz; persze erősítőhoz is jó, de ott inkább a sequelt favorizálom jobban.
Én sem tapasztaltam anomáliát. Definiáltabb lett a hangzás, ezáltal a térérzet is javult. (persze elhiszem hogy aki házimozizik, az megvan nélkülük). -
exception
aktív tag
válasz
BBéci #158131 üzenetére
Nyilván, a legjobb az lenne, ha befordítva +60cm-n a hallgatási pozíció felé nézne, kell neki egy polc, ami ferdén van feltéve és van egy pereme az elején, ami megtartja. Én arra írtam, hogy ha nem fordítja be, hiába kerül magasabbra, akkor is rosszabb lesz így, hogy mögötte közvetlenül fal van.
-
exception
aktív tag
válasz
BBéci #158062 üzenetére
Nekem MRX 700 van, azt hallgatom rendszeresen. Pioneerból az SC-Lx 801 tetszett, de ez megint olyan, hogy ízlés dolga, zenére a Pioneer abszolút nem jön be, mozin pedig hasonlóan teljesítenek. Az Anthem hangja kontrolláltabb, ami nekem jobban tetszik. Ízlés dolga, az biztos, hogy a Denon és az említett Onkyo elmarad ezektől, árban is.
-
gxyb
aktív tag
válasz
BBéci #158062 üzenetére
Azt mondjuk pont elfelejtettem...
Az ajánlásodra kíváncsi lennék, jóval több kábelt próbáltál mint én
Erölködőn is a gyári madzag lóg még.
Sub és hdmi kábelből is mondanál valamit ami jó választás lehet?
Kipróbálni nem fogom tudni úgyhogy más lehetőségem nincs sajnos.
Köszönöm! -
asipos0228
csendes tag
válasz
BBéci #158005 üzenetére
Szia,
A véleményedre lennék kiváncsi sub ügyben.
Nem tudok dönteni az ELAC SUB2050 és az SVS SB2000 között.
A felém néző hangszóró az SVS mellett szól (25nm helyiség, 1-2 óra irányban elhelyezve, 1m-re a faltól, sarokban),
míg az ELAC auto-konfigurálása rendesen izgatja a fantáziámat. Egy Mission MS8-at váltana le, tehát mindkettő jelentős előrelépés lesz. Az árkülönbség elhanyagolható az ELAC és az SVS között, viszont hosszabb távra szánnám.
Előre is köszi a választ! -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #157931 üzenetére
Ha az 520-as Anthemet nézzük, 640.000-ért tudhatna Atmost legalább dekódolni, azzal nincs gond, hogy csak 5.1. Mellékesen hangilag az is pöpec, akinek elég az 5.1. Viszont a 720-al / 1120-al nem igen lehet mellé lőni. Vagy akár egy AVM60-al. Ami jó, az nem olcsó. Sose volt, sose lesz.
Nemsokára talán jön az új Anthem széria, kíváncsi vagyok mit fognak nyújtani. De többször mondtam már hogy a Nad is szimpatikus.
Ha pedig a régebbi modellek használt árait nézzük, akkor ismét csak igen jó vételnek számítanak. Egy régebbi 500-as 700-as elég olcsón megvehető már, és ha nem kell a natív 4k hdr tudó hdmi meg dolby atmos akkor nyugodtan oda lehet tenni sokszoros árú mai vasak mellé is. Vagy lehet picit többért 510-et 710-et vadászni... Az tud 4k-t és megkapta a legújabb Arc Genesis frissítést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged