- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc33
aktív tag
válasz
sicc33 #158341 üzenetére
Ha már erre a kérdésre nem kaptam választ ( mi miatt kerülje az emberaz SC-LX76-ot) azt valaki meg tudná mondani, hogy spotify connect-el használható?
Szombaton szeretném meghallgatni, kipróbálni stb. Ha ez a funkció nem működik nem mennék feleslegesen 300 km-t. Nincs felesleges idő erre.
De még mindig érdekel ajánlott HM erősítő, mivel kénytelen vagyok kiváltani a 606-os Onkyo-t.
-
BBéci
legenda
válasz
sicc33 #158394 üzenetére
Baj lehet a memóriámmal, mert tényleg nem emlékszem erre a típusszámra. Valamilyen 7x volt nálam, csak azt nem tudom pontosan, hogy melyik. Ezek szerint az SC-LX76 volt.
Cirka 50-60 erősítő fordult meg nálam az utóbbi 20 év során, mindegyikre nem emlékezhetek. Általában elő szoktam keresni a feljegyzéseimet, amit ebben az esetben, idő hiányában nem tettem meg, ezért elnézésedet kérem!
-
Mosqu!to
addikt
válasz
sicc33 #158292 üzenetére
Nekem az AVR4520-on is egy kínszenvedés volt a Spotify, lassan csatlakozott, sokszor eldobta a jelet, látszott rajta, hogy csak bele lett hányva kényszerből, de "nem erre van".
Lehet a mégújabb (X szériás) erősítők jobban kezelik ezt, de én inkább azt javaslom, hogy vegyél egy streamert, ami erre lett kitalálva, és dugd be egy bármilyen erősítő bemenetére. Valószínűleg jobban fog működni és szebb hangot kapsz, mintha a HM erősítő integrált cuccát használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest