- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #84691 üzenetére
Teres? Ezt nem értem. Kb fél éve nem járt senki nálam, és kb azóta használom ezt a beállítást Egy ember kivételével. Vitt engem is az ár előtte, hogyan illik ezt beállítani, aztán egyszer nekiültem előitéletek nélkül, és nekem ez a beállítás teszik. Más dobozokkal, eszközökkel, kábelekkel más tetszene. Klipsh idejében pl lehetetlen volt összedolgoztatni a frontokat a subbal.
Nah,mék inkább termelni a GDPt. ha befröccsözök megint jövök
-
hétalvó
addikt
válasz
Warter #82706 üzenetére
gyere, várlak szeretettel. eljárunk egy esőtáncot
így elsőre a mély problémám megoldva, de amiért meg fogom ezt lépni 2 dolog.
a bipólokat jó helyre tudom rakni és ha fekszem a kanapén nem süt a szemembe a napamiért nem fog tetszeni azok a kábelcsatornák
de csodák nincsenek ennek a végfoknak és procinak meg vannak a határai, azért rátolunk még 1 m2tech young-ot és egy oppót és nálam ott vége, na jó még egy tápkondicionáló is kell -
törölt tag
válasz
Warter #82657 üzenetére
Ja, létezik THX Certified házimozi, mostantól lesz Táltos mozi. Vízér, földsugárzás, Hartmann-free, szellem és egyéb gonoszságoktól mentes tiszta és rendezett térben elhelyezett rendszer. Bizonyított, hogy a Denon erősítőkben vízérblokk van gyárilag, ezért dolgoznak szélesebb, tisztább térrel.
-
törölt tag
válasz
Warter #82637 üzenetére
Az biztos, hogy nem ez Aronofsky legjobb munkája, pedig várakozással tekintettem elébe. Mindenesetre a mélyek jók, hogy valami pozitívumot is elmondhassunk.
Mostanában az Oculus c.
filmbenszörnyűségben volt 1-2 igazán mélyről jövő bassz, nem indult valahonnan és mélyben végződött, hanem igazán lentről jött, 1-2 csettintést megérdemelt. NFS szintén, ott a kanyonból érkező helikopter képes kiforgatni az ember bélrendszerét, viszont teljes egészében még maradt az LFE csatornában, kihagyott lehetőség. -
Tamoo
nagyúr
-
greike
tag
válasz
Warter #80934 üzenetére
Most ezzel arra célzol,hogy egy alsó közép kategóriás Sony hangban ugyan olyan jó mint a közép felső kategóriás Yamaha?
Nekem 3800 Yamahám van és nagyon elpicsázta hangban a középkategóriás Marantz sr 5004!Elvileg a Marantz egy kategória a Sonyval ezért gondolom,hogy nagyon jó választás lenne a Yamaha rx-a 2010!
-
Játékos
addikt
válasz
Warter #80769 üzenetére
Szerintem felületesen olvastad az irományomat.
Én egy antennát keresek a meglévő erősítőmhöz. Neten ezzel is elboldogulok, amikor nincsenek túlterhelve szerencsétlen szerverek, de sokszor akadozik a hálózaton a rádió, így szeretném kiváltani egy normális antennával.
Azért köszi! -
válasz
Warter #78656 üzenetére
Szerintem pont hogy van benne már egy-két pooaalinka már. Kezd őszinte lenni.
(#78654) nuke7:
Szerintem kezd egy takarítással, ha ragandnak a gombok. Lehet a csatiknak sem ártana egy kis tisztogatás. Én akár bele is néznék, hogy belül mennyi a por.
Aztán ha ezzel megvagy, akkor helyére rakás, bekötés, áramot neki.
1. lépés: gyári reset, induljunk a nulláról, alaphelyzetből. Előtte azért egy Manualt nyiss meg iPaden és úgy kezd.
2. kezd el beállítani az alap dolgokat (hangsugárzók távolsága, "Large" beállítás, DD, DTS lekeverés sztereóra, vagy ez mehet a lejátszón is, stb.)
3. Aztán kedvenc, jól ismert film- és koncertrészletek, vagy zenék.
4. Ezután végigpróbálgatnám szép lassan az összes bemenetet, amit használni fogsz.Eddig ennyi az ötletem.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #70284 üzenetére
pórul jártál
kénytelen vagy a filmre figyelni, ha már a képminőség tré
engem a szivárvány nem zavar, bár látom, villogás meg igen. érdekes módon engem jobban zavar teknikától függetlenül, amikor a darabos. Ezt a nagy DLPk is csinálják, meg az olcsó LCDk is néha, de néhány készüléknél meg nem veszem észre, ártól függetlenül.
Béci. olvasd el újra, mi történt,de nem akarok pattogni rajta. lapozhatunk. nem értem,mi köze annak, hogy a high end vetitők DLPsek, ahhoz, hogy 2M alatt ki milyen vetítőt tart jó kompromisszumnak
-
-
haddent
addikt
válasz
Warter #68713 üzenetére
Firmware adott, legújabb... Most vettem 1 tetves toslinkot, mert ugye az megoldás, hogy tv-ből toslink és akkor nincs hiszti. Hát meg se nyekken.... Ha bedugtam a toslinket a tv -be a másik oldalon meg villog akkor adja a jelet a tv gondolom. Bedugom, átkapcsolom a TV bemenetre (ami az optikai) és semmi... Kezd nagyon elegem lenni. Szerinted hibás lehet?
-
Valkűr
addikt
válasz
Warter #67696 üzenetére
Nekem is volt annó, de szerintem nem vagyok az egyetlen. Azért mondtam, h van aki lentről kezdte és tornázta fel magát. Nyilván van olyan is aki egyből 500 ezerért vásárolt. DE hiába mondom bárkinek is, h ne vegyél bögrét, ha nincs több pénze és jelenleg PC hangszórókon zenél. Azért van attól jobb 60 ezerért, ezt lássuk be, még akkor is ha nem ajánlunk semmit ebben az árszegmensben.
-
z123456789
addikt
válasz
Warter #67594 üzenetére
Kittosz-nál a pont.
Már kérdezgettem töletek, és ez a koncepció, hogy elinduljak valamikkel, ahol mondjuk az egyik komponens kívánja a késöbbi cserét. Ez ösztönöz a továbblépésben. (Nem mintha amúgy nem ösztönözném én magamat)
Ès ha már így csinálom akkor (mivel most egyszerre két doogra kell kiadnom pénzt) az erösítöp legyen az ami nagyobbat nyom.Apró apropó! Erröl vélemény? Bár már nagyon kicsúszik a keretböl, de ha el kellene autoznom szegedig, akkor már majdnem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest