Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
Hát amit állított a vas...70 hz-es vágás egy 80 hz-ről induló szatelitnek..nem is értem.
A hangfaltávolságot már lemérted,hagyd úgy.
A vágást a 80 hz-es alsó határ miatt én 90-re tenném mindenhol.Subon crossower koppig feltekerve,mono subkábel az LFE csatiba dugva,erősítőn LFE:120-130 hz,próbálgasd.Az is lehet,hogy majd feljebb kell menned a szateliteknél is.De lehet,hogy a 80-at is elbírja,próbáld ki így:Hangfalak 80 hz/LFE 120 hz,majd 90/130,100/140 tesztelgess,majd írjál véleményt.
(#86678) Adamo55 Igen,buta dolog.
Átmenetileg,ha tényleg nem bírnád ki,vehetsz használtan egy jó subot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest