- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
eventus #38569 üzenetére
A 120-asok nemigen tudnak 70+ cfm-et, ami meg a papíron van...nos, a papír sok mindent elbír. Ami közel van hozzá, (60-70 körül): eloop b12 ps, b12p, arctic p12 pst, vagy a bionix kiadás (2k rpm), nfa12x25. Majd letesztelek egy kört, van cuccom, és tudok pontosabbat, de fejből kb ez ami megfelel.
-
eventus
veterán
válasz
eventus #35274 üzenetére
Most rendeltem egy gyorsabb pure-t. Normálnak nulla hangja van, tuti a gyorsabb sem visít majd 1200 körül, az már elég lesz, gyárilag 1600 rpm. Ha jobb, akkor a phanteks megy vissza 14 naposban. Kár érte, mert szép és jó, de hangos. A papír szerinti zaj nagyon nem igaz
Pure wings pedig halkabb, mint papíron
-
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
válasz
eventus #22667 üzenetére
Sunon DR Maglev 80mm venti járt nálam, ezt ipari környezetbe szánták, állandó mágneses térben forgó csapágyazás nélküli ventilátor.
Olyan hangos volt, hogy 5V-ról járatva is ez a venti volt a leghangosabb a gépemben, nagy a légszállítása és a lapát sem halkra van tervezve, gondolom.
Másnap utánanéztem annó a gyártó oldalán, hogy létezik nekik halk, kifejezetten csendes PC-be szánt változat is lassabb fordulattal, kb. fele légszállítással, de kb 5ezerbe kerülne egy ilyet beszerezni és ki tudja milyen lehet.
Itt van a teljes termékpaletta -
válasz
eventus #22667 üzenetére
"A 2,000 RPM control range gives you total control between low noise and absolute performance. At 400 RPM ML Series 120mm fans provide 12 CFM of airflow at just 16 dBA for near silent running. At 2,400 RPM, the same fans offer a huge 75 CFM of airflow, at an un-intrusive 37dBa. You choose the balance between silence and performance, and the ML Series delivers."
Innye, ez eleg fosul hangzik -
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #21139 üzenetére
Azt a Cougar-t annyira nem erőltetném,a PW2 jobb nála és itt csak 2800FT :[link]
Ezen kívül 3 pinben a Nanoxia DS,4 pinben:
Nanoxia Deep Silence 140 Pwm
Alpenfoehn Wing-Boost 2 140
Be Quiet Pure Wings 2 140 Pwm3 pinben az Aerocool DS-t kihagytam mert az bár szolid,de led-s-viszont ultra halk.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #20603 üzenetére
Ez nem rajtam múlik,ez ügyben szerintem Kalandor-t kell keresni.Az hagyján,hogy sokan a keresőt nem ismerik,de az Összefoglaló-t se olvassa el+az a tuti mikor az aláírásom sem...
Nem véletlenül született az se,napi 5-15 emberke keresett bagatell kérdésekkel(amikre a válaszok benne vannak az előbb említett Összefoglalóban ) ,mert neki sürgős vagy így kényelmesebb...
Kbhont Nem offolsz te,ez abszolút nem probléma-sokszor én rakom on-ba a hozzászólásod.Köszönet a dicsérő szavakért,de én se vagyok tévedhetetlen-maximum bizonyos téren több tapasztalattal rendelkezem.
(#20606) cyberkind A B14-3-nak van a legnagyobb légszállítása,de az Aerocool DS is kiváló! -
válasz
eventus #20605 üzenetére
A probléma ott van, hogy egy csomó szemét semmire nem való infó van fent a hálón!
Az infók 70%-a hulladék!
Amikor Jones azt mondja, hogy az adott blokk jó, vagy Grózi, hogy az a venti halk, akkor azt szent írásnak vesszük és a szóba jöhető 150 -200 db venti már ki is esett a listából. -
.LnB
titán
válasz
eventus #20454 üzenetére
Épp most levelezek velük, idegállapotban vagyok...
bocsa az offért.
De: Tegnap töröltettem a rendelést, megadtam a számlaszámom, hogy utalják vissza a pénzt.
Ma nem jött meg még a pénz, írtam nekik egy elég kemény levelet, hogy azért csak nem tart napokig egy átutalás. Erre... írják, hogy legyek szíves elküldeni a rendelésszámot és a bankszámlaszámomat! Holott tegnap 2x elküldtem már!Nevetséges!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #20444 üzenetére
Jöhet privátban,tényleg nem...
(#20445) .LnBMiért onnan?Hardverkernél most is van raktáron 5 db 2600Ft-ért...Maradj a BQ-nál,a Viper overkill házhűtésre,főleg az R.A különbség annyi,hogy a Viper R(AK-FN073) 140mm-s méretű,csak 120mm-s furattávval rendelkezik.De ez is benne van az Összefoglalóban... -
.LnB
titán
válasz
eventus #20446 üzenetére
Kander.hu, sajnos csak pár napja "tévedtem be" a Feketelista, avagy a rossz boltok topicja-ba. Ott is megemlítik őket, de már késő volt.
-
Tanisz
senior tag
válasz
eventus #20392 üzenetére
Nem a drágaság miatt kérdeztem az alternatívát.
Csak kíváncsiságból.Nem az volt a kérdésem lényege, hogy olcsóbb és jobb, vagy ugyanolyan van-e BBQ-nál.
Amúgy a BQ-t én nem talátam 2400 HUF-ért, ahol elérhető az is 3000 HUF, ami még teljesen belefér a keretbe.
Max 5000 HUF/db költségvetéssel számoltam amúgy, persze az ember mindig örül, ha valamit kedvezőbb áron kap meg.
-
dqdb
nagyúr
válasz
eventus #19683 üzenetére
Végre leesett nekik, hogy a Pure Rock CPU hűtőhöz már úgyis gyártanak ilyet?
Grafirka: vagy az alaplapodhoz tartozó gyári alkalmazás (itt a profilt is tudod módosítani), vagy 3rd party ventilátorvezérlő alkalmazás (például SpeedFan) vagy bármely monitorozóprogram (például AIDA64, HWInfo64).
Giot: Egyébként egyik sem állt le.
Akkor örülj neki. Az a legegészségtelenebb szituáció a ventilátorok élettartalmát tekintve, amikor az indulási feszültség környékén billeg a vezérlés. Ez egyforma ventilátoroknál nem fordul elő, de felemásnál simán előfordulhat.Lehet majd ráakasztom az lna adaptert.
Nem tudom eldönteni, hogy ez a cselekedet lenne-e nagyobb hülyeség, vagy az, hogy gyökeresen különböző ventilátort vettél egy Y kábelre. Nehogy! -
hoffman_
nagyúr
válasz
eventus #19190 üzenetére
ez a legjobb, ami most kéznél van, a hétvégén takarítottam pont. semmi komoly, kis egyszerű, de igényes gép, szerintem. pár napja még nem tudtam, hogy a jövőhéten kicserélem a fél gépet. spontán volt
szerk #19192
kicsit fáradt vagyok, sry
annak még van átfutása azért, függ a házam eladásától, de hozom majd, ha sikerült összedobni
-
hoffman_
nagyúr
válasz
eventus #19188 üzenetére
már sajnos lecsúszott rólam a Corsair, teljesn be quiet-esítem a gépet
de köszönöm a választ!
szerk.:
haha, mindenkinek tetszik a 350D, nem véletlen. nagyon szép vas! miért van benne ennyi venti? cimboráéban is van 6 ilyen. mondjuk abban van egy komoly vga meg cpu, de az enyémből kiindulva durva overkill. ennyi venti van bent, amennyit látsz + a táp
-
haxiboy
veterán
válasz
eventus #18952 üzenetére
Előre valószínüleg nagy nyomású ventik kerülnek, mert a porszűrőn kívül még ott van előtte egy nagy panel ami akadályozza a légmozgást szemből. Hátulra, alulra, illetve felülre pedíg airflowot képzeltem, mert ott könnyen jár a levegő.
CPU hűtésnek is kell néznem valamit (jelenleg a legnagyobb noctua van tervben de ez még bármikor változhat, de erről több tesztben is jókat mondanak), mert szerintem az az egyik kritikus pontja a rendszernek hang terén. (gyári intel retek). -
joe979
aktív tag
-
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #18892 üzenetére
Nem mindenki egyformán érzékeny a zajra,van akinek megteszi az Sp is.Addig amíg nem vesz egy mínőségibb darabot,na utána már nem fogja szeretni,az biztos.Ha meg már a látvány a fontos,akkor Thermaltake Riing-jobban néz ki(szubjektív) és minden szempontból jobb is.
haxiboyAz Akasa Apache jó választás lehet vagy a Wing-Boost 2.
Ferell84
A Piranha is jó venti,de amennyivel többet forog,annyival hangosabb is.És véleményem szerint házhűtésre overkill.Azért egy porszűrőt átfújni nem kell nagy statikus nyomás... -
-Solt-
veterán
válasz
eventus #17981 üzenetére
Erre a típusra gondoltam én is, 2db 140-s megy most ház elejébe, 2db 120-s meg a H80-ra, aztán, ha meglesz az 550D és a H110 akkor a 2db 140-s megy a H110-re, a 2db 120-s meg váltja az 550D gyári ventijeit elől...
Kiváncsi vagyok, hogy a gyári Corsair ventiket el tudom-e majd adni!
Köszönöm Uraim!
-
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #17934 üzenetére
lacus83
Én előre 2db 140-st tennék,Nanoxia DS Pwm ha a hang a fontos vagy Akasa Apache.De jó a 120-s is akkor a Lepa Bol.Quiet-t ajánlom figyelmedbe,jól szív be levegőt oldalirányból(nekem is ez van a H440 elejében).
Hátra és felülre 1-1 TY-147A-t tennék,ahogy nézem elfér.1-1 Y kábelre tenném a két elsőt és a hátsó-felsőt,így 2db 4 pin-s aljzatról szépen tudod őket szabályozni. -
kavics325i
őstag
-
Grózi
Topikgazda
válasz
eventus #16324 üzenetére
Nézd meg mennyi az Akasa Apache és a Pure Wings2 mindkét cégnél-a Merlin jóval olcsóbb...
A te procidat lehűteni nem nagy cucc,de egy komolyabb húzott I7 vagy I5 már más tészta+ miért vegyen gyengébb minőségű(hangosabb+ a légszállítása is kevés) ventit drágábban?(tudom vannak rajta szép színes karikák..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest