- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #41815 üzenetére
illetve megcsavarom a kérdést, mert csak noname cuccokat találtam, az Arctic-é meg beszerezhetetlen itthon - és talán felesleges is.
a teljesítményfelvételt tekintve nem gond, ha felfűzöm a Nocuta gyári 2-es splittereit, 24W-ot lehet lógatni a csatlakozóra, amelyiket használom majd. az viszont vajon működni fog, hogy a lap adott PWM aljzátról indítok egy splittert, amire még 1-1 splittert kötök, hogy a 4 ventit felfűzzem? vajon ez belekavarhat a PWM vezérlésbe?
abdulka1:
köszi, ennél egyszerűbb megoldásra törekszem. na meg ez be se férne a házba : ) -
duo
addikt
válasz
hoffman_ #39750 üzenetére
ezek az artic-ok tényleg tök jók. sokaig annyira nem biztam bennükm aztan most végülis csak vettem 2db p12 slimet, es az itx konfigomban koppra ugyanazt nyújtja (vagy fél-1 C fokkal jobbat) mint a noctua 120 slim cromaxok, csak halkabban és féláron.
pedig a számok alapján elmarad valamivel az arctic (az is igaz, hogy az én házamban a perforcióim miatt volt erős búgó szélzaja a noctuáknak. sima mesh - szerű helyre felapplikálva a noctua nyer többször. (volt optimumtech video is róla) de nálam az arctic nyert. gondolkodom hogy a bordan a ventit is lecserelem egy fehér p12-re. -
válasz
hoffman_ #35383 üzenetére
"azt gondoltam volna, hogy ha célirányos a levegő útja, akkor egy nyitott tető még ront(hat) is a helyzeten. úgy fest tévedtem"
Jol gondolod,ronthat , en is be szoktam fedni a felso szellozoket .De ez csak akkor ervenyes, ha van megfelelo front-back airflow. (mesh front )
Parszor szereltem mar zart elolapos hazakat ,mert nagy divatt lett ujabban. Ezeknel a legjobb a top intake kozvetlen a cpu huto elott betolni a friss levegot. Vagy a negativ legnyomas is jol mukodik (1 venti elol a VGA ra fujjon , a teto ha racsos meg szabadon venti nelkul .Igy ahatso kifujo tobb levegot mozgat mint a lefojtott elso , szoval a teton is befele fog aramlani a levego a CPU-hoz.) -
Zwiebi
tag
válasz
hoffman_ #35383 üzenetére
Az ilyen problemakat kiserletezessel lehet megoldani. Vedd le az elolapot, es nezd meg, hogy ugy milyen a helyzet. Levego nelkul egy venti sem mukodik, es mar az elozo hazad is nagyon le volt fojtva, ez pedig szinte teljesen zart. Ez a kulonbseg a ketto kozott. Ezen jobb venti sem tud nagyon segiteni, foleg nem ugy hogy halk is legyen (kisebb fordulatszam = kisebb legnyomas).
A Pure Rock ala nem tudsz tul sok pasztat tenni, mert kinyomja a felesleget amikor rahuzod a csavarokat (ezeket ellenorizheted amugy).
HDD-k nagyon tudnak rezonalni, erdemes megnezni kikapcsolva. Ezen felul meg mindig azt mondom, hogy probald ki forditott ventikkel. A passziv huto az egy akadaly a levego utjaban, ami amugy is egy haldoklo utolso lehelletenek erejevel erkezik oda, tehat inkabb eloszlik az alacsonyabb nyomasu teruletek fele ahonnan a hatso venti elszivja. Ahol nem lesz legmozgas az a hutoborda lemellai kozotti terulet. Ezert tesznek ventit a bordara.
Ha megforditanad, akkor legalabb lenne egy olyan ventid (a hatso) ami
1., kozel van a bordahoz, tehat legalabb minimalisan koncentralt a friss levego, van valami legnyomas
2., nincs 95%-ban lefojtvaHa a hazban tulnyomas van, akkor az elso ventiknek konnyebb a dolga es meg a kulonbozo reseken is tud tavozni a levego.
-
Zwiebi
tag
válasz
hoffman_ #35380 üzenetére
Csak erdeklodeskeppen: miert akarod a procit passzivan huteni? Nagyjabol a leghutes aranykoraban elunk, kituno ventiket es bordakat lehet kapni, szoftverrel tokeletesen be lehet mindent allitani. Amikor 6000-et porgott a szabalyozhatatlan chipsethuto, akkor ertheto volt a passziv megoldas. Most tetszes szerint tudom ki-be kapcsolni a ventiket, 200RPM-en elindul nemelyik, rengeteg szenzor alapjan hajszalpontosan lehet oket szabalyozni... Nem kell a zajtol szenvedni rendes hutes mellett sem.
Csak ugy mellekesen hozzatennem, hogy a CPU hutod nem passziv most sem, csak sokkal rosszabb hatasfokkal hutod a hazhuto ventikkel. A legtobb esetben azzal lehet szamolni, hogy a passziv CPU / GPU hutovel rendelkezo gep hangosabb, mint a normalisan hutott.
Csodakat nem fogsz elerni, a haz eleje mindket esetben nagyon zart, de hogy a feltetelek mellett is legyen valami konstruktiv a hozzaszolasomban:
Probald meg a hatso ventit megforditani, hogy befele fujjon, mig a ket elso kifele nyomja a levegot.
-
válasz
hoffman_ #35380 üzenetére
Szerintem barmit is csinalsz rosszabb lesz a hofok mint a 350D ben, mivel annak a teteje nyitott volt, ott tudott kozlekedni a levego . Egyebkent mit jelent az a +5 fok ? Mennyi konkretan terheles kozben ? Nem hiszem ,hogy egy i5-4590 -nek olyan melege lenne . Vagy a megnovekedett rpm/zaj ami zavar ? Abban az esetben viszont erdemes lenne SW3 ra valtani ,mert az kissebb fordulat mellett tud annyit levegot tolni mint a pw2 800-1000rpmen . Es de ,pont static pressure kell ilyen kicsi szellozolyukakhoz.
-
Grózi
Topikgazda
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #20139 üzenetére
áh, ez ezzel a lappal 3pinnel megoldhatatlan. ha kiiktatom a CPU Fan ellenőrzést, hogy induljon a gép és a CHA kivezetést használom, akkor se tudom rendesen leszabályozni a ventiket. így most feleslegessé vált a 3db 3pines Pure Wings és vehetek 4 pineseket plusz ahhoz két Y elosztót.
és csak remélem, hogy a CPU kivezetés nem fog megszivatni, ha rákötök két Y kábellel 3 darab 4pines ventit...
-
dqdb
nagyúr
válasz
hoffman_ #20133 üzenetére
Miért nem kötöd rá az egyik ventilátort a CPU_FAN-re, és lövöd át a szabályozását a BIOS-ban DC Mode-ra? CPU Q-Fan Control néven keresd a Monitor menüben (ez biztosan működik). Vagy ugyanezzel a beállítással a komplett elosztót dugd át (feltéve, ha ennek nem kábelrendezési okai vannak). Harmadik lehetőség, hogy nem szerelsz, és ugyanott a CPU Fan Speed beállítást lövöd át Ignore-ra (valószínűleg működik).
Mit szedett-ivott-szívott az az idióta az ASUS-nál, aki jó ötletnek találta, hogy egy kézikönyvből ne lehessen szöveget kimásolni
-
Grózi
Topikgazda
válasz
hoffman_ #19338 üzenetére
Oké,legyen igazad-bár pwm-s PW-l nem találkoztam és gyártói oldalon sincs.
Tomdriver Igen,muszáj lesz szétszedned+az aljzat elé csinálni egy Y kábelt+átalakítani a házventi csatlakozóját.
ThePoweR A lap tudja,nem tudom hogy értelmezted úgy a válaszom i szerint nem egyértelmű.
"Az összes cha_fan szabályoz tökéletesen 3 és 4 pin-s ventit is,hidd el 3 hónap alatt kötöttem rá vagy 70-80 ventit.."
-
-
Grózi
Topikgazda
válasz
hoffman_ #19332 üzenetére
Csak az a gond,hogy a Be Quiet nem gyárt Pure Wings ventit 4 pinben,nézz utána a gyártói oldalon.
Nem jó az elképzelésed elosztó ügyben.Tehát a 4 pin-s proci hütő ventit szabályozod a cpu_fan-ról és a cha_fan aljzatra teszel egy 3-s elosztót amire a 3 egyforma venti kerül.Így külön-külön tudod őket szabályozni proci hőfok függvényében vagy ahogy akarod.
Én harisnyázott elosztó kábeleket vagy varázslótól vagy Tody-tól szoktam venni,Bitfenix-Nanoxia-Phobya-Silverstone mind jó választás .Utoljára Tody-tól 1400FT volt a 3-s fekete,30cm-s Phobya kábel.[link]Viszont mindennek feltétele,hogy a cha_fan aljzatod képes legyen feszültségalapon is szabályozni,de azt írtad hogy képes.
-
dqdb
nagyúr
válasz
hoffman_ #19173 üzenetére
CPU_FAN
1 GND
2 CPU FAN PWR
3 CPU FAN IN
4 CPU FAN PWMIde tehetsz 3 és 4 pines ventilátort is. Ez egy valódi PWM-es csatlakozó (lásd 4-es pin), amely képes feszültség alapú szabályozásra is (a 2-es pinre nem fix +12 voltot ad), így a 3 pines ventilátort sem maximumon hajtja. Azt nem tudom, hogy ezt a BIOS-ban be kell-e állítani vagy automatikusan kitalálja. PWM, teljesen fekete alaplap, adja magát egy jó PWM-es teljesen fekete ventilátor, mint az Akasa Apache Black
CHA_FAN
1 GND
2 CPU FAN PWR
3 CPU FAN IN
4 +5 VIde is tehetsz 3 és 4 pines ventilátort is, de az utóbbit nem annyira ajánlom. Ez egy fizikailag 4 pines, bekötését nézve 3 pines csatlakozó, amely feszültség alapú szabályozásra képes csak. Elvileg tudja ez is szabályozni a 4 pines ventilátorokat a feszültség csökkentésével, de ha lehet, nem olyat tennék rá.
Azt a Corsair ventilátort nem ismerem, de a topikot követem, az alapján írtam, amit írtam, keress rá. És úgy is, hogy a C-t K-ra, az ai-t za-ra cseréled
a gamer címke miatt ne tessék savazni, ez volt az egyetlen lap 30k alatt, ami tényleg fekete
A gamer címke miatt nem savazlak, mert amelyik alaplap manapság nem teljesen fapad, arra a gamer jelzőt aggatják. Kellene SPDIF? Gamer lapban van. Kellene több ventilátorszabályozó? Gamer lapban van. De amiatt, hogy azért választottad ezt a lapot, mert teljesen fekete, adnám H2SO4-et-Solt-: a CPU_FAN kizárólag PWM-es ventilátorokat tud szabályozni, a SYS_FANx pedig hasonló, mint hoffman_-nál a CHA_FAN. Szóval nem érdemes PWM-es ventilátorokat venni SYS_FANx-ra (abban az esetben csak, ha tudod, hogy pár hónapon belül olyan alaplapra váltasz, amelyiknél a SYS_FANx csatlakozók is PWM-esek lesznek, egyébként felesleges pénzkidobás és nyűg is lehet belőle).
-
-
krichd1
addikt
-
blasko92
őstag
válasz
hoffman_ #7423 üzenetére
Shadow Wings-et lehagytam.
Szerintem ők is jó ventiket csinálnak ( már csak a tápegységükből kifolyólag gondolom), de a megadott paraméterek is elég tetszetősek.És persze 14 centisből is van nekik
És igen, a coolink ventik is magukért beszélnek. Nekem is van a gépemben belőle (120P)
De ha már plexis az oldal, akkor hadd világítson
-
blasko92
őstag
válasz
hoffman_ #7419 üzenetére
Extrahalk 14centis
Noiseblocker ventik nagyon jók szerintem. Megbízható, jó légszállítás, alacsony zajszint.
Picit drágább, halkabb, lassabb.A 8 centisek közül pedig én hármat említenék meg: 1; 2; 3
Remélem tudtam segíteni
-
Jimmy8
senior tag
válasz
hoffman_ #7383 üzenetére
Én is várok már régóta személyes tapasztalatot (ajánlást) valakitől, egy tuti halk (nincs motorhang, búgás, rezonancia , ciripelés) max 900RPM-es 140mm-es venti-ről, aminek a felfogatási pontjai is a 140-es ventinek megfelelőek (nem 120-as), és még be is lehet szerezni kis Hazánkban
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hoffman_ #6730 üzenetére
Thermalright TY140. 3k, pcgearben van, pwm módban 900-1300, voltage módban 300-1300 rpm.
majdnem hozza az SFlex 1900at teljesítményben, csak sokkal de sokkal halkabban. tehát a swif2pt oda vissza kell vernie. 660rpmen csendes, 1300on kb egy 1200as YLel van egy hangban.
chieftecekkel nincs tapasztalatom, a blade master pedig a hyper 212plus ventije, jól skálázódik, teljesen csendben nincs, de halk ventinek remek. légnyomása is jó.
-
Henk
veterán
válasz
hoffman_ #5244 üzenetére
Az Easy Tune-al teljesen jól szabályozhatóak ezek a ventik nem értem ez miért okoz problémát. Ha a sys fan2- re dugtad akkor független a procitól a szabályzásuk de szinte el is felejtheted őket. Azon a csatin a rendszer hőmérséklete alapján vezérel (ezt nem tudom hol méri) de ha belegondolsz maga a rendszer hőmérséklete idle és teljes terhelés között sem változik pár foknál többet így a venti fordulata szinte állandó marad, legalábbis nálam így volt. Ezért mondtam, hogy a cpu fan-ra kösd őket mert akkor valamit ki tudsz hozni belőle. Amúgy nem probléma a 3 db ilyen venti azon a csatin mert direkt erre van kitalálva, nálam régebben 4 vagy 5 ment róla. Van egy másik lehetőség de sokkal bonyolultabb és barkácsolni is kell. A ventiket mondjuk átalakítókkal rákötöd a tápra, hogy onnan kapják a fesz-t de kivezeted a pwm szálakat egy közös csatiba és azt dugod a cpu fan-ra, hogy a pwm vezérlés onnan menjen. Így több ventit összeköthetsz mert a táp bírni fogja. De ez bonyolultabb és macerásabb mint az első verzió.
Arpee78: a sys fan2-ről való vezérlés rész rád is igaz. A tápba meg úgy cserélj ventit, hogy elötte nézd meg a régi venti légszállítását és annak függvényében válassz bele újat.
-
Henk
veterán
válasz
hoffman_ #5241 üzenetére
A pwm-nek az az értelme, hogy a lapod tudja a hőmérséklet változása függvényében automatikusan szabályozni a ventiket de ehhez pár feltételnek teljesülnie kell. A pwm-es ventit mindenképpen 4 pines (tehát pwm) csatlakozóra kell dugni a lapon és a bios-ban a venti vezérlés típusának a pwm-et kell megadni. Ez főleg a cpu fan-ra érvényes mert általában az minden lapon pwm-es. Tehát a 2 ventid szabályzását úgy tudod megoldani, hogy az egyik ventit rádugod a cpu fan csatira ennek a ventinek az másik csatijába csatlakoztatod a 2. venti megfelelő csatlakozóját és ha még a cpu hűtőjét is akarod vezérelni akkor azt kötöd 3.-ként a sorba valamint a bios-ban pwm-re állítod a venti vezérlést. Ezzel azt éred el, hogy a proci hőmérséklet változásával arányosan fogja a ventik fordulatát növelni és csökkenteni, de mind a 3-ét egyforma mértékben. Persze a fordulatuk nem lesz azonos mert gondolom a cpu hűtőn nem AC F12 pwm venti van. Az Easy Tune meg arra való ha a szabályzott fordulattartomány nem felel meg az igényeidnek akkor tudod állítani, hogy mekkora hőmérséklethez mekkora fordulat tartozzon. Min és max értékeket tudsz megadni mind hőmérséklet mind fordulat értékre. Az egy szál vezeték pedig arra való az AC ventiken, hogy a fordulatukat tudd monitorozni, ehhez azt a csatit a lapon valamelyik venti csatira kell dugnod.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hoffman_ #5237 üzenetére
Megmondom őszintén nem értelek 100%-ig, de mind1.
Jelenleg hány ilyen venti van a gépedbe? Mert, az alaplapod 4 pines anya csatlakozójára rá kell kötnöd az egyik ventidnek azt az apa csatlakozóját, amin nincs sárga vezeték. A külön sárga vezeték az a fordulat-visszajelzésre van. Azt akárhova dughatod, az csak azt mutatja majd, hogy mennyin megy. A következő ventit, az első ventiből (amit rákötöttél) az alaplapra, kijön még egy 4 vezetékes anya csatlakozó is. A 2. ventit kösd arra.
A lapod BIOS-ában kapcsold át PWM-re a Fan Controlt.
Elvileg így látnod kéne, hogy menyin mennek a ventik, Az Easy Tune-ban pedig tudod szabályozni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #5236 üzenetére
Na, játszogatok a bios-szal, most tartok ott, hogy be fogom lőni PWM-re, és megpróbálom EasyTune-nal vezérelni. Meglássuk. Most tök auto-n van a biosban, és 1300 körül mennek a ventik. Azt nem tudom viszont, hogy hol tudnám csekkolni pontosan a fordulatot, mert Everest nem írja, bios sem, és Easytune sem(ebben bízom, hogy pwm-es vezérlés esetén fogja). A cpu-t persze írja mindenhol.
Amúgy ahogy babráltam a biost, és nem pwm-en, vagy auto-n volt, össze-vissza sípolt a gép, amit akkor kell neki, ha nem megy valami venti, pedig ment mind. És a cpu venti fordulatát is lejjebb vette. Nem tudom hova tenni..
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #4966 üzenetére
Bocsánat a floodért, elég mérges vagyok.
Találtam 1200-est, 3500-ért... Tehát marad az Englide. Abból is ezt gondoltam, bár ez nem 1200-es csak ezres - n.zero hydro 120. Most már csak azt nem tudom, hogy ebből legyen 2 darab, vagy a másik egy 800as SWIF2 legyen. A 8 meg a 18dB azért nem ugyanaz, de nem tudom, hogy mennyire vagyok vájt fülű ilyen téren, és lehet, hogy a 18dB-es engilde is bőven elég lenne nekem, tényleg nem tudom.
-
Henk
veterán
válasz
hoffman_ #4919 üzenetére
Ezt pwm-el biztos nem szabályzod mert nem tudják, más megoldással esetleg. Nem kell semmi + fesz. nekik csak amit a csatiról kapnak. Jó úgy, hogy elöl az 1200-es hátul meg a 800-as aztán meglátod mennyire hatékony. Az oldalsó venti meg esetenként javít, de van ahol ront a szellőzésen ez csak akkor derül ki ha kipróbálod. Bár én ha tennék is akkor az befele fújna.
-
Monyesz
aktív tag
válasz
hoffman_ #4919 üzenetére
Ezek nem pwm-es ventik, azoknak a jelzése végén ott a P-betű ! Ezeket más módon kell szabályozni, nem az alaplapi pwm-en keresztül.
Kiszívni annyit célszerű, amennyit betolsz. Inkább több menjen be.
Egy meleg vidkarihoz kevés lehet az egy beszívó házventi, lehet hogy két légcsatornát érdemes csinálni. -
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
hoffman_ #4350 üzenetére
Leírom én ide is, csak épp titeket akartalak megóvni a hülye kérdéseimtől...Tele floodolnám a topikot...
Másrészről utánanéztem a neten és 1 kérdésemet kivéve megtaláltam a válaszokat.
1.) Milyen hosszúak a 3pin hosszabbítók kb?
2.) Hőszenzorkábeleket pontosan hova kell tenni, rögzítésük hogyan müxik ezekkel a ragasztócsíkokkal?
3.) Tápkábele, ahogy látom 4 pines vékony kábel, ezt akkor egy molexbe kell beledugni?
4.) a 3.) pont-nál a tápkábel milyen hosszú kb?
5.) Akkor teljesen ki lehet kapcsolni a ventiket, ha letekerem a potijukat?
6.) Ezt az Auto-Félauto-Manualis módok kicsit zavarosak, melyiket célszerű használni?
7.) A riasztást milyen jumper-rel lehet kikapcsolni?8.) És egy lényeges dolog: Van egy 3 pines Y-elosztó kábelem, amivel egy alaplapi 3pines venti csatira 2db ventit tudok kötni, na most - ha ezt az Y elosztót a panel egyik 3pines venti csatijára dugom és erre 2 db ventit rakok, akkor egy potival elvileg 2db venti (ugyanolyan típusúak) szabályozás lehetséges volna?
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hoffman_ #4323 üzenetére
Nos ez a PWM csak akkor működik, ha van 4-pin-es csatlakozó a lapodon. 4 tűnek kell kiállni a lapodból és mellé kell írva, hogy FAN (PWR, CPU, SYS). Ha van ilyened, akkor csal rá kell dugnod és a giga Easy Tune nevű progijával beállítod a legalsó értéket, hogy ennyi fokos CPU mellett, ennyin mennyen a venti, majd a max. hőmérsékleti értéket is, ahol maxon menjen a venti. E 2 érték között folyamatoson növeli a fordulatot.
A 4850-es projectre csak annyit, többet érnél, ha kiszednéd a bővitőhelyek takaró lemezét. Nekem anno ez segített. Azután jött a hűtő csere és a -60 fok.
Én a yate loon helyett inkább Swifet vennék. Én anno itt vettem őket: link
Nincs baj a Yate Loon-nal sem, de én már csak a csúszó csapágy miatt sem venném. A Coolinkben folyadék csapágy van.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #4323 üzenetére
Bocsi a flood-ért, csak lejárt a modidő, és közben jár az agyam
Az érdekelne még, hogy neten hol érdemes ventit nézni, mert anno volt több nagy hűtős webshop is amit ismertem, de most nem találok semmit...
És még erről kérdeznék, hogy vajon mit tud - mivel speciel az én tápomban is Yate Loon van, és nincs rá panasz. Mit gondoltok? Mondjuk, ahogy nézem nem szabályozható, az meg nem lenne hátrány. ( az első linken kapott Coolink-et meg sehol nem találom 1700 körül
)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hoffman_ #4319 üzenetére
Nos én neked a 12-es helyett egy Coolink Swif 2 1201-et ajánlanék. Halk, jó teljesítményű és e mellett hosszú életű. 1700 Ft a boltban.
8 centisből is van nekik, abból a 80L-t illetve a 801-et ajánlanám.
De vele egy kategóriában van az Englide is, ami szintén olcsó és jó szvsz.
Egyébként ez valami vicc, hogy 2 napon belül 2 Aerocool venti adja meg magát???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest