- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
joe979 #20108 üzenetére
800 körül, nincs értelme nálam a nagyobb fordulatnak. Mindegy ha felesleges, a vízhűtésem is az.
Két külső radiátor hűti a procit és VGA-t, nincs rajtuk venti. A nem túl távoli jövőben vizezni fogom az alaplapot is, és akarok venni egy tápot ami leállítja a ventit ha nem kap sok terhelést. Szóval csak a vízpumpa, és 1db HDD lesz mozgó alkatrész, de valószínűleg a radik és a pumpa menni fog a padlásra.
Ezért kell nagyon csendes működés, lehet nem is kéne venti, de egy picike szellőt szeretnék a házban. Semmiképp nem akarok szabályozni ventit, hogy még véletlenül se morogjon a motor, az idegesítőbb mint a szélzaj. Felesleges az egész, de a lehető legcsendesebb ventit szeretném. Na meg csak 2-3db kell, úgy nem olyan drága, és remélem jó pár évig működni is fog.
-
Grózi
Topikgazda
-
haxiboy
veterán
válasz
joe979 #18939 üzenetére
Hát ami azt illeti Corsair 750d-m van, bazinagy ablakkal az oldalán, és szeretem bámulni, ezért nem mindegy hogy néz ki
Most épp láttam hogy a Wing Boost 2 szériából több féle van. És [link] ez valami vadállat
Illetve a Nanoxia DX PWM volt még valami piszkosul halk az egyik táblázatban, ráadásul árban sincsenek elszállva, csakhát ez meg zöld.
Illetve ha már lehet egy márkától választanám az airflow, és pressure ventiket is, előre 2db pressure kéne mert ott a porszűrő, plusz nincs lyuk a gépház elején. Hátulra/felülre/alulra meg AF.
És ha már ott a lehetőség hogy PWM-et használjak, akkor PWM ventiket keresek főleg, de előfordulhat hogy szeretnék fan controllert a jövőben, azok meg általában nem tudnak pwm-et. -
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
joe979 #18244 üzenetére
Nekem is van egy pár darab, (majd' 40) , de én munka szintjén nem vagyok kapcsolatba a hardverekkel. Az idióta Imagerz megszűnt amit évek óta használtam képfeltöltésre.
Ez egy '14-es januári kép;azóta vettem még egy-kettőt, meg kaptam egy házat amiben volt négy. Szeretem meglepni magam rendeléssel és ez pont az az árkategória, ami elviselhető árban. Csak egyre nehezebb meggyőzni barátnőmet, hogy még mindig kell egy.
-
ot93
senior tag
válasz
joe979 #18146 üzenetére
értem.. és amúgy az mit jelent, hogy öregednek?
mert nekem két éves a gép, de nem vettem észre semmit azon kívül, hogy a cpu pár fokkal melegebb mint újkorában, bár most a múlt heti melegben meg főleg, de ezt félig meddig annak tudtam be, hogy a paszta még nem lett cserélve...Grózi hát igen annyira nem vagyok rá allergiás, főleg, hogy most a múlt heti melegben már amúgy sem ment szinte sosem alapjáraton a cpu venti, de általában zenét hallgatok, ha meg nem akkor játszok tehát sosem hallom szinte, de egyébként most nem is zavar... akár az is lehet, hogy egy jobb példányt fogtam ki, nem tudom...
amúgy majd még próbaként átrakom a gép oldalára, de mint mondtad szerintem sem lesz ott jobb...
-
Exodius
őstag
válasz
joe979 #18032 üzenetére
A kavarót hogy érted? Hely nem sok van sajnos mert kicsi a hát. A végébe van most egy, de az 2200-al pörög és túl hangos. Gondoltam, hogy az elejére rakok egyet, ami befelé tolja a végébe meg egy másikat ami kifelé, és így csinálok egy kereszthuzatot, de sajnos csak a végébe lehet egy max. 8 cm-eset meg az oldalára 2 db. 12 centiset. Aztán még ott van a márka is.
-
Vesa
veterán
válasz
joe979 #18031 üzenetére
Sajnos az én házam is olyan vékony, hogy csak ez a méret fér bele. Csodát én sem várok, ha nem cicereg mint a jelenlegi -amitől megbolondulok-, akkor már elégedett leszek. 2200rpm mellett talán nem is visít annyira...Ha lesz gyakorlati tapasztalatod, írd le majd kérlek ide! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest