-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Anubris #31707 üzenetére
miért fújná rá jobban, mint bármelyik ház? a blower VGA-k eleve a házból tolják ki a meleget, a nyitott hűtéseken meg nem kifelé fújnak a ventik, hanem rá a bordára és a PCB-re. nyilván összességében növeli a házban lévő levegő átlaghőmérsékletét, de ez minden háznál így van, ahol nincs külön részleg kialakítva a VGA-nak. az pedig a piacnak egy nagyon-nagyon kis szegmense.
-
sten1990
tag
válasz
Anubris #17098 üzenetére
Hát logikusan gondolva,hogy ne darálja be a vezetéket ha olyan helyen van. De szerintem nem célszerű használni ha nem fontos,mert szerintem nagyobb szélzajt produkál a használata.
Viszont a házaknál a méhrács az engem is érdekelne,hogy mi célt szolgál. Elméletileg segít a levegőszállításban,de ez is ugyanúgy nagyobb szélzajt okozhat.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Anubris #16285 üzenetére
Igen,végülis negatívumként is lehetne írni a Wing Bosstra hogy átlagos.Nincs nagy hangja,de a légszállítás se kiemelkedő.Viszont sokaknak megfelel.Az Enermax T.B.Silence PWM UCTB14P viszont érdekes hogy hangos-elméletileg halk kéne legyen,nem hibás darab? Nem csak te sajnálod hogy Lepaból nincs 140 hidd el..
-
do3om
addikt
válasz
Anubris #14401 üzenetére
Az valami dizájnos szűrő gondolom direkt bentre csinálta szépre, de a venti elé kel rakni (külső oldalra) mert így kibaszott poros lesz szegény, minden a lapátokon lesz lerakódva.
Persze csak ki kel húzni de ha nem nagy a cpu borda ne terhelt sokat (ha tunig van vedd vissza ellőtte), ha sípol csipog ne ijedj meg a cpu ventire lehet riasztani fog, majd ha betöltött kikapcsolod ezt. Ha huzamosabban használod figyeld a hőfokokat!!
Fogalmam sincs elveszik e a beállítás, így belegondolva nem kéne.
-
orion1025
őstag
válasz
Anubris #13945 üzenetére
A második kép a helyes.A ház elejében egy venti befele fúj, a ház tetején mindig szív, mert itt reked meg a meleg levegő, ezért is van alul a táp sok esetben, plusz hátul egy vagy két venti szív.Ez azért is hatékony, mert több a szívó dolog a házban, ergo olyan helyeken is szellőzik a gépház, ahol nem is gondolnád, így elég nagy arányban cserélődik házon belül a levegő..
-
h1mpi
félisten
válasz
Anubris #13676 üzenetére
Jó ötlet, nekem 2 db olyan tolja be a levegőt előlről, úgy hogy az alsót "akadályozza" 2 db wincsi és az SSD is.
Így is érezhető, hogy tolja be a levegőt a korábbi ~60-as CFM értékkel rendelkező gyári CM ventikkel szemben.
Nem rossz az Aerocool se, mert az 1500-on tudja a 86-os CFM-et, a Scythe meg 1900-on a 110-et.
Azért jobb talán a Sythe, mert ugyanazon a fordulaton (1500 rpm) az Aerocool 100%-on pörög a Scyzhe, pedig csak 78%-on. -
Anubris
őstag
válasz
Anubris #13629 üzenetére
Sziasztok,
a múltkor említett VGA hőmérséklet problémámra, az alábbi dolgot találtam ki, mi a véleményetek róla?
Közben csináltam egy 3Dmark tesztet, ott 45 körül volt végig a gpu hőmérséklet, a cpu meg pár fokkal alatta.
Szerk: illetve nem tudom azzal nyernék-e bármit is ha kicsit lejebb helyezném a VGA-t a proci hűtőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged