-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #19410 üzenetére
Azt tudod még tenni,hogy direktbe szerelsz kis méretű ventit a hűtőbordákra.Viszont tapasztalatom szerint,ez is csak kicsit késlelteti a folyamatot-az a lap hamarost tönkre megy.
Mukucs
Vettem a fáradtságot és utána néztem a lapod specifikációjának,mielőtt írtam azt a hozzászólást,ezért is írtam azt amit.A vezérlést,ahogy dqdb is írta mindenképp a lapról old meg. -
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #19403 üzenetére
Valószínűleg az alaplapi borda lesz kevés illetve kiszáradt alatta a gap pad vagy a paszta.Mindenesetre nem jelent túl sok jót.Próbáld meg a hűtőbordákat levenni,újrapasztázni-gap pad-l ellátni és esetleg egy direktbe helyezett kis ventivel hűteni is a bordát.
sati 2070 forintért már kapni...Ha ez magas ár,akkor nem tudom mit mondjak... -
szatyor1972
tag
válasz
BUZZLGHTYR #18015 üzenetére
Nekem van 4db a gépemben, semmi gond nincs vele.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #17992 üzenetére
Oldalra felesleges,de én az Aida64 értékeire nem vennék mérget.Nézd meg HwInfo-val is,bár az is bug-ol sokszor.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #17986 üzenetére
Elöl 2 befele fújóra,hátul és felül 1-1 kifele fújóra.
-Solt-1000FT/db áron elmegy aprón,sokan csak a nevet nézik...
btf Hardverkernél láttam utoljára,a nevét ne kérdezd. -
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #17984 üzenetére
Az is egy megoldás,így a szabályzást le is tudod.Jó erős közepes venti,800 rpm-ig halk és felette se zavaróan hangos.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #17979 üzenetére
Ha folyamatában max.-n akarod járatni akkor ha a hang is lényeges 800 vagy maximum 1000 rpm-s ventit válassz.A "Minél olcsóbb" az annál hangosabb..Tudod lapról is szabályozni,ha a lapod tudja-illetve 5-7-9V-s adapterrel is tudod csatlakoztatni.
-Solt-
Csatlakozom eventus-hoz,az Apache jó választás-esetleg ha 120mm akkor a Lepa Bol.Quiet(nekem is ilyen van a H440 elejében 3db) -
eventus
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #17979 üzenetére
3 pines is szabalyozhato
-
Grózi
Topikgazda
válasz
BUZZLGHTYR #17950 üzenetére
Nem,mivel bent reked a levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged