-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebi
tag
válasz
stigma #34804 üzenetére
Nagyon szivesen! Ami meg arban jatszhat az a be quiet! Pure Wings 2 140mm 1000RPM, 3000 Ft kornyeken, de fektetve ez sem tul jo.
A Cooltek-hez sosem volt szerencsem.
A felsorolt 140mm-es listabol csak a Noctuara tudom azt mondani, hogy tokeletesen mukodik fektetve is. Egy esetleges hatranya lehet. Nekem csak PWM-es valtozat van, de megneztem feszultsegalapon szabalyozva es nem igazan tag a szabalyozasi tartomanya. Az NF-P12 1300RPM 500-ig ment le fesz alapon, mig PWM-el 350-et tud. Az NF-P14 1200 PWM, PWM-el szabalyozva 200RPM-ig ment le.Ha a latvanyt nem zavarja es az alaplapodon van 4 tus PWM csatlakozo, akkor alulra vehetsz egy PWM-es Noctuat, a tobbi helyre pedig Nanoxiat.
A NB XL1 es XL2 pedig ertelemszeruen ugyanaz, csak mas fordulatszamtartomannyal.
-
Zwiebi
tag
válasz
stigma #34790 üzenetére
Szia!
Nekem pont van Nanoxia 1100-am es NF-P14 redux-om (bar ebbol PWM-es van).
A Noctua jobb ha valami nagyon suru porszurod van, egyebkent jo a Nanoxia is. Noctuanak jobb a motorja, soha semmilyen zorej, kerreges, kattogas nem jott ki belole, illetve fektetve is tokeletesen mukodik.
A Nanoxia sokkal csondesebb szelzaj szempontjabol (azonos fordulatszamon), de magasabb fordulatszamon erzetre kevesebb levegot szallit es minimalis motorhangja is van. Nagyon minimalis, de van es ugye nem szereti a fektetett uzemet.Noiseblockerbol nekem egy XL1 van, ami 1000RPM-es. Az egyetlen problema, hogy az enyem mar leszolgalta a mukodese idejet es nem emlekszem ujkoraban milyen hangja volt. Jelenleg van mar nemi csapagyhangja (tobb mint a Nanoxianak). Tornadot nem kavar, de csondesen teszi a dolgat es fektetve is jol mukodik. HDD hutesre szerintem felesleges az XL2. Az XL1 1100-at forog nalam, de nem erdemes odaig feltekerni. 700RPM kornyekeig nincs komolyabb hangeroemelkedes es vinyot mar ott is boven hutene.
Az egyetlen amit tenyleg nem tudok, az az oreg csapagy hatasa. Ez raadasul porszuro nelkuli hazban ment evekig 24/7-ben... Egy uj minosegi ventitol mar sok lenne ennyi zaj, de azt azert nem mondanam, hogy konkretan zajos vagy zorog. Egy nema hazban mar meg lehetne hallani, foleg, ha elol lenne.
Ettol fuggetlenul nem rossz venti, csondes, megbizhato es nem draga. -
-
r4z
nagyúr
válasz
stigma #15545 üzenetére
A LED nálam is kizáró ok.
Én amúgy Spectre 200mm befúvó + 2x120mm kifúvó kombinációban gondolkozok egy Corsair 250D-ben. Hozzáteszem, nem vagyok nagy öreg, de utánuk olvastam, és jókat írtak róluk. Plusz jól is néznek ki, de ez az én dilim
Majd a szakértők megmondják a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest