Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szecska26
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam 3 db bitfenix spectre pro 120mm-es ventiket[link]
Egy bitfenix enso mesh házba raktam őket előre. A problémám az lenne velük hogy ha a 3 ventit össze kötöm és úgy dugom rá a controllerjére akkor a sebességüket nem lehet szabályozni se biosba se az alaplapi szoftverrel és 100%on pörögnek.
Viszont ha csak simán az alaplapra kötöm rá és a controllert kihagyom akkor lehet szabályozni őket.
Van tippetek esetleg hogy lenne e rá megoldás? -
Khaosz55
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Neked milyen bordád van?
Közben látom van [Shadow Rock 3] jónak néz ki ritkábban a bordái könnyebben átszellőzik. Bár szerintem egy 3700X esetében kb nem sok javulást lehet elérni vele. -
Khaosz55
addikt
Megstresszeltem 74 fok, úgy hogy a ház venti 700-on pörög, a CPU venti meg 1200-on.
-
Khaosz55
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Proci minden alapon nincs tuning. COD-ban 60-65 fok de szerintem a RTX 280 Super fűti be a házat a maga 240W-os felvételével.
A proci ventije max 1200-on megy mert teljesen mindegy ha feljebb rakom nem megy lejjebb a hőmérséklet, különben a borda kézre nem 65 fokos hanem sokkal hűvösebb 35-40 fok kb.
Így alapba nincs semmi hangja a gépnek cod közben csak a ház NOISEBLOCKER NB-eLoop hangját hallom ami egyáltalán nem vészes ha leveszem a fülest.A VGA is szerencsére nagyon halk. 66% megy a venti 100%-os terhelés mellett.
3700X-ról meg tudjuk hogy a hőátadása miat van magasabb hőmérséklet, de nem vészes a 60-65 fok nyilván stresszelve magasabb a hőmérséklet.
-
boogie84
veterán
válasz
chopin42
üzenetére
Vesszek meg de én Shadow Rock 2-nek látom.
-
unclefucka
senior tag
Hali!
Tudtok olyan helyet, vagy embert, vagy akármit ahonnan ventilátor alkatrészeket lehetne venni?
Mondom, konkrétan mi kéne.
A ventilátorok tengelyének a végén van egy kicsi, fehér műanyag rögzítő elem.
(Zégergyűrűnek szokták hívni, de nem tudom, hogy itt mi a pontos terminológia.)
Na ilyen kéne. és nem egy darab.Köszi előre is.
-
bigmafa
tag
válasz
fboldog
üzenetére
Köszönöm, erre nem gondoltam hogy a tápból is lehet elvenni. A PWM-es ventik működését nem értem mondjuk, nem tudom mi történik ha így megerőszakolom.
A PWM szálat lehet (kell-e) esetleg fixre kötni, és úgy szabályozni a feszültséggel a fordulatot?
Persze a linkelt cuccot már megrendeltem, nem néztem meg jobban, eszembe nem jutott hogy csak egy ellenállást tettek bele, azt hittem valami PWM-módosító trükk van benne
-
chopin42
őstag
válasz
venom8888
üzenetére
Figyelj, most már nem tudom hányadik olyan kérdést olvasom tőled különböző topikokban, amit 10 perc ráfordítással magadnak is megválaszolhatnál. Olvasd el az összefoglalót, pl.
De hogy válaszoljak is valamit: ha a 4pin pwm-et jelent, akkor értelemszerűen pwm módban használd, mert arra gyártották. Feszültséggel is mennek, de nem mindegyik tolerálja jól az alacsony feszt. -
venom8888
őstag
Milyen modban erdemes hasznalni a 4 pines ventiket, pwm, vag dc?
-
abdulka1
őstag
válasz
fboldog
üzenetére
Igazad van, a működésével kapcsolatban én a leírásra hagyatkoztam, és nem lestem meg hova van beiktatva az ellenállás.
Ettől függetlenül, ennyi pénzért nem érdemes otthon vacakolni vele, egy próbát megér.
A színekkel kapcsolatban már nem csodálkozom, nekem is van itthon olyan PWM kábel amiben nem stimmelnek a színek, pedig itthon vettem webáruházból.
Lényeg, hogy jól legyen bekötve.
Bízzunk benne, hogy alacsonyabb fordulaton nem lesz annyira zavaró a hangja. -
válasz
abdulka1
üzenetére
Az lehet, erdemes azert kiprobalni.
A Noctua PWM-ek siman tamogatjak.Amúgy első ránézésre a linkelt aliex. kábel is igy fog működni. Azzal az egy ellenálással nem fogják átalakítani a pwm jelet.

Ami nekem a linkelt kábelben nem tetszik:
- rossz szinkódú (ha már szines) kábelek használata (gnd: fekete - ok, DC12V - piros - nem ok, tach -> sárga (ez lenne a 12V szine) nem ok, kék pwm - ok.)Ha megnézed a bal szélsőt és a középső kábelt, látszik, hogy a piros DC12V van egy ellenállásra kötve.
-
válasz
bigmafa
üzenetére
Ha tényleg fix fordulatra van szükséged akkor egyszerű.
Az első kérdés az, hogy vajon működik-e a ventilátor dc "vezérléssel"? (ergo elindul-e 12V alatt)
Ha igen, akkor:
Tudod-e mi volt a számodra megfelelő fordulatszám, vagy csak az a lényeg, hogy ne legyen hangos?Ha ezek a feltételek mind állnak, akkor:
Kell egy ellenállás a fan kábel 12V ágára.V1.
Ezt pl. egyszerűen megoldható egy Noctua (U.) L.NA. ((ultra) low noise adapter) kábellel.V2.
Készítesz házilag. 50 vagy 80 ohm-os ellenállásra lesz szükséged.V3.
Próbálsz szerezni egy potméteres verziót (ezer éve, meg így csökkentettük fixen a fordulatot) és akkor még finomíthatsz is a fordulaton.V4.
Ha minden kötél szakad küldök neked.
-
bigmafa
tag
válasz
abdulka1
üzenetére
Igen, BIOS frissítést folyamatosan csináltam, de sosem javult
Bosszantó, mert teljesen véletlenszerűen jön elő, nem tudom semmihez sem kötni - egy sima reset után is képes rá.És igen, kösz, pontosan ez kell nekem, már be is rendeltem! (Lehet lesz az néhány hónap is mire ideér a vírus miatt... )
-
bigmafa
tag
Sziasztok, van egy Gigabyte B250M-D3H alaplapom, ami már kezdettől csinálja azt hogy el-elfelejti a BIOS-t. Elemcsere, egyéb mókolás nem segít, a garit meg lekéstem, mert ellustálkodtam.
A lényeg, hogy az egyetlen bajoim a BIOS resettel az az, hogy elfelejti a CPU ventillátor beállítását. Én BIOS-ban levettem hogy nagyon halk legyen - így reset után meg (hetente) mindig jár mint az állat.
A ventillátor egy gyári Intel venti, 4pin-es csatival (az aljzat is 4 pin-es)Hogy tudnám megoldani, hogy hardveresen valahogy visszavegyem a venti fordulatszámát? Akármit is akar az alaplap, az csak lassan forogjon... (elég lesz, mert a proci mindig alapon megy). Akárhogy nézem, nem találok olsó, egyszerű eszközt hozzá, valószínű rosszul keresek.
Köszönöm a segítséget! -
chopin42
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Nem lehet, hogy a pull a gond? A p12 nálam a gépház aljában van, és bizonyos fordulaton búgni kezd, illetve zajosabb. Ha kicsit felemelem, megszűnik. Ilyen amúgy az eloop is, 8 mm alatt pullban búg. A helyedben letesztelném úgy, hogy a 8 ventiből egyszerre egyet próbálnék végig, amelyik zörög, azt pedig levenném, megnézném, úgy is. Lehet, hogy a rezonancia okoz néha zajokat.
-
Melorin
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Pullban nálam is P12 van a radi túloldalán, azért nem látszik a képen :) Kb ugyanaz hangra mint a P120 de a P120 dizájnosabb, azért van az elől. Nagyon el kell találni azt a fordulatszámot ahol semmi fura hangot nem ad ki. De lehet, hogy más meg sem hallaná, csak én vagyok kényes :D
-
Apokalipszis
tag
válasz
boogie84
üzenetére
Inkább [link]
Gumira szerintem jó, de akkor kell valami megoldás szűkítésre. Ez lényegében egy ilyen kerti levélfújó, vagy egy műhelyben remekül letakaríthatod az asztalt. viszont csak 800 wattos, ezért elég erős. Egy kétszemélyes vendégmatracot fújtam fel vele próbából, arra jó volt. az 25 centi vastag, pillanatok alatt felfújta. Próbáltam egy két ilyen cuccot régebben, azoknál erősebb. viszont egy rendes kompresszorral nem ér fel.
Szerintem az ember kicsit közel tartotta a videóban és nem nyomta le teljesen. Nyomás erősséggel szabályozod, van hozzá egy kis porzsák, át lehet kapcsolni szívásra. +2 szénkefét adnak hozzá.
Nem tudom mennyire tartós, de nem is lényeges, mivel kb 2 havonta fogom 5 percet használni. -
Melorin
addikt
Üdv!
Nagyon kényes vagyok a ventilátorok hangjára, így tőletek szeretném megkérdezni és nem vakon belevágni, hogy a NOISEBLOCKER NB-eLoop B12-PS ventilátornak alacsony fordulaton van vonyító, huhogó vagy bármilyen hangja?
Van egy videó fent róla amin pont olyan hangja van amitől én a falra mászok. Igaz, ha jól látom nem PWM-el vezérlik hanem DC-vel, ez is okozhatja.
Mindenesetre nekem most van Arctic Bionix P120-as ventim és sajnos alig lehet beállítani őket úgy, hogy teljesen némák legyenek mert hol rezonálás hangot hallok hol pedig valami kis súrlódást.
Ehelyett kellene valami ténylegesen néma venti.
Max 500rpm-en használnám, legalábbis a Bionixok addig némák (leszámítva a fentebb írt kis zörejeket) -
boogie84
veterán
válasz
Apokalipszis
üzenetére
Már egy ideje engem is foglalkoztat egy ilyen mini kompresszor. DE, ha már veszek valamit, akkor kerékpár gumit is fel kellene fele fújnom...
Én 230V-os kompresszorra gondoltam amit még elbírok egyedül.Tudnál esetleg szemléltető videót készíteni, hogy ez h működik? Köszi!

-
Brownn
tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Akkor egy jó középkategória?
Ez nem jó? [link]
A vas.....................CPU:R5-3600+brocken 3 hutő
VGA: 1660super
RAM: 2*32gb
1 NVME SSD, 2 HDDJó azért centizni se akarom h tulmelegedjen, hanem ha cserélek vmi azért még legyen jó a venti.Csak a mostani dc ventiknek amiket a házhoz kaptam böszme hangja van

Vagy azzal is kibékülnék, ha csak egy szinbe világit pl kék vagy piros csak világítson már egy kicsit már ha ablak van a ház oldalán
-
Apokalipszis
tag
Vettem egy ilyet takarításhoz, ajánlani tudom. Erős és hatékony.
Fúj is szív is, gumi a csöve.
[link] -
dudu5130
őstag
válasz
Brownn
üzenetére
Hát ennyiből nem úszod meg a 3-4 ventit közép-felső kategóriából. Sajnos az RGB súlyos ezreket von maga után. Ha jót akarsz venni akkor szerintem 30 alatt nem találsz rgb ventit. Vagy most veszel jobb ventiket és később veszel rá rgb keretet. Phanteks-nak van ilyen kerete azt tudom.
-
Brownn
tag
SZiasztok urak
Tudnátok ajánlani közép-felső kategóriás nem tul drága, ám de jó ár érték arányú rgb rendszer ventilátort?
Vettem egy számítógép házat és kva hangos dc ventik vannak benne. Idővel cserélni szeretném. Max 15k-t szánnék 3-4 ventire.
Hálásan köszönöm előre is!
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy led-s, RGB-s ventit.
Az alaplapon (MSI B450 GAMING PLUS) 4 pin-s csatik vannak, illetve van 2, szintén 4 pin-s csati az RGB szalagoknak.
Azt szeretném megtudni, hogy hová, melyik csatira kellene kötni a ventit, hogy a színek szabályozhatóak legyenek? Vagy ehhez külön szabályzó is kellene? -
papafater197
tag
Sziasztok!Összedobtam egy 2700x configot.Phantek Enthoo pro M házban van.A házban elöl illetve hátul 1-1 db 140 és benti van.Mit tanácsolták,hová rakják még ventit?Ajánlott a gyári 140 venti vagy jó bármelyik hozzá?Renderelésre használom.Köszi előre is...
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van nekem egy Sharkoon hazam, benne 3 ventivel. 2 elol,1 hatul. De nem tudom milyen teljesitmenyuek. Erdemes-e lecserelnem,hogy a CPU-m huvoseb legyen. Mit gondoltok? Gyari ventik amugy amik benne vannak. Meg mertem ,es 120mm-es a hatso. Szerintem az elso 2 is az.
-
kutga
félisten
Hölgyek /urak!
Gt1030 passzív kártya körül szeretnék kis lég áramlatot.
A ház egy Aerocool CS101, a borda felől és a kártya felett tudok feltenni egy-egy ventit, hogy érdemes állítani őket, ki- vagy befújásra?
-
fcbarca
őstag
Üdv.Ilyen gépházam van [link]
hatul van egy gyári,előre megy 3 12-es vagy 2 14-es, táp felé is megy 2 12-es. Milyen cooler ajánlott?LED világítás nem szűkséges -
Andromeda
újonc
válasz
varmi2
üzenetére
Jó, de utána 1 egész napig helyrejött, mielőtt újra elkezdett maxon forogni... Most akkor vagy tönkremegy végleg, de hogy egy napra megjavul abból arra következtetek, hogy nem kiégett vagy ilyesmi. Amúgy ma reggel óta impulzus szerűen leáll fél percenként egy pillanatra, majd megint felpörög, mintha ki-be kapcsolnám manuálisan. Vagy a végét járja,. vagy kezd helyrejönni, de szerintem az előbbi lesz. A gond az, hogy 2 hete tettem fel eredeti, megvett Win10 Pro-t, és ha alaplapot cserélek, állítólag nem fogja elfogadni az új lapot a licenszkulcs megadásnál.
-
Andromeda
újonc
Sziasztok, elnézést, feljebb írtam egy hibáról, lehet nem láttátok.
Szóval, megmondom őszintén, aki fényt derít a hiba okára , az tényleg tud valamit.Írom időrendi sorrendben:
-A bekapcsolt gépből véletlen kihúztam a ház ventit az alaplapból kb 1 hete.
-ezután visszadugtam, és elkezdett brutál max fordulaton nyomni, azóta ki is húztam, mert elviselhetetlen,.
-Rá fél napra a cpu veti is beindult maxon 4000-es!!! forulattal megy 1 hete...
-már mindent kipróbáltam, elem kivesz, falból kihúz, minden leválaszt, visszadug.
-semmi.
-közben volt 1 egész nap múlt héten , amikor újra jó lett, de csak a cpu venti, mindegy mondom, még így is jó lesz. De: másnap reggel megint megőrült.
Ez így ment máig, azóta sok helyen próbáltam keresni a hiba okát.Mai történés: kivettem a CPU-t, és elindítottam, így is maxon nyomja...
Kivettem a két ram-ot, majd visszatettem,. eredmény:... A felső fekete ram hely behalt, bármelyik ramot teszem bele, a bios indító kép sem jelenik meg... Kiveszem, jelenleg 1 rammal megy....a másik fekete ramhelybe, ami jelenleg még jó...
Szóval tudom, alaplap csere gyanús, de azért ez érthetetlen.
Ínyenceknek:
3 hete feltettem VPN-t Win 10-re. Remekül működött, nem tudom van e köze az egészhez, de kb. a hiba (venti) kezdete óta 2-3 naponta alaphelyzetbe kell állítanom a hálózatot, mert az eszközkezelőben az Intel 8..... Gigabit network connentionnál felkiáltójel, és az eszközzel hibát jelez, ekkor már nincs net se... Alaphelyzetbe teszem, megint van 1-2 napig. Okozhatja az egészet a network adapter? A proci 25-30 fok, de ha leveszem a ventit, mire a win10 betölt 70 fok....Vajon megoldja a problémát, ha veszek bele külön egy Ethernet kártyát és abba dugom a netet, és valahogy letiltom az integrált Intel adaptert?
Bízom bennem, hogy valaki ki tud mazsolázni ezek közül valami megoldást.
-
boogie84
veterán
válasz
Jofi81
üzenetére
Én 2db SILENT WINGS 3 140mm PWM high-speed-et tennék előre és 1 db SILENT WINGS 3 120mm PWM high-speed-et tennék hátulra.
Nagyobb teljesítményűek mint a Noctuak, és talán minimálisan hangosabbak, de igazából semmi különbség hangban.
A 140-es ráadásul még jó áron is van az Iponnál. -
venom8888
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Erzem igen. Koszonom.
chopin42 neked is,es varmi2,zozzant. -
chopin42
őstag
válasz
venom8888
üzenetére
Oké, figyelj: legtöbbször jelzik a szívás-fújás irányt a ventiknél. Egy nyilat kell keresni valamelyik oldalán. Ha ez nincs, akkor is értelem szerűen a venti "nyitott" (impeller, tévesen propeller néven nevezett) felőli része a SZÍVÓ, a hátsó része (keret, merevítős, motortartó) az a FÚJÓ, lásd: például. A scythe egyes ventijei ellentétesen forognak, mint más gyártóé, de a képen a te esetedben a hátsó amúgy is fordítva van... Szóval rossz.
Egyébként úgy látszik, te így szereted fordítva beszerelni a dolgokat, pl cpu eps csatlakozó...
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Letezik olyan,hogy a szamitogep hazban,jo iranyba allnak a veni lapátok,de az egyik venti ellentetes iranyba forog?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Jofi81
üzenetére
Én is ilyen ventit használok, value pacban vettem 5db-ot.
-
Jofi81
őstag
Az új házam egy Meshify C Mini, amihez két Dynamic X2 GP-12 ventilátor jár. Jó elképzelés, hogy előre rakok 3 darab Arctic P12 PWM-et, hátul meg lesz az egyik gyári? Vagy ha már van két ilyen ventim, akkor vegyek még kettőt és egyformák lesznek? Vagy legyen elöl 3, hátul-felül 1-1? Mondjuk az már lehet, hogy sok lenne.
-
Selynelar
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat. Élni fogok velük.
A házban a por felhalmozódással még egyenlőre nincs gondom. Szerencsére most lett összerakva a gép. Csak mivel panelban lakom és ott főleg a 10.-en eléggé felhalmozódik a por ezért az első két venti a házon eléggé felszívta s lerakódott a ház elejére. Ezért is gondoltam,hogy megkérdezem,hogy melyik takarítási módszer a legcélszerűbb és egészségesebb a gép számára. Minden héten porszívózva van a lakás,de két nap múlva már látszik a por a matt felületeken. What to do .... This is what it is
-
Selynelar
aktív tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Jogos.
Egyébként lenne egy hülye kérdésem. Eléggé szívja magába a gép a port a két front venti miatt. Szerencsére van rajta egy porszűrő. A kérdésem,hogy szeretném letakarítani. Használhatok hozzá porszívót,ha óvatosan használom és nem tolom rá tökig?
A kérdés azért van,mert olvastam,hogy belül nem szabad porszívózni a gépet mert statikus energiát termel és tönkrevághatja a gépet. -
Selynelar
aktív tag
válasz
chopin42
üzenetére
Köszönöm. Igazad lehet. Beszéltem a szervizzel ahol összerakták a gépet. S ott most szinte szóról-szóra ugyanezt mondták. Az alsónak magasabb fesz kell. Nem próbálkozik többszöri fordulattal csak egyszer de akkor be is lódul. Csak gondoltam,hogy megérdeklődöm,hogy ez okozhat e gondot a későbbiekben?
-
chopin42
őstag
válasz
Selynelar
üzenetére
Ha jól sejtem, 3 pines, azaz feszültség alapú ventik jártak a házhoz. Indításnál az egyiknek több induló feszültség kell(het), de miután felpörgött, ez nem gond, vagy az alaplap azon csatlakozója kevesebb kakaót tud, de nem hinném, hogy számottevő gond. Ha ilyen 6-7-10 másodperc, vagy többször is nekilódul, mire az első fordulatot megteszi, akkor érdemes megnézni komolyabban: én megcserélném a csatlakozókat, vagy ha egy y kábelen vannak, külön is megnézném a ventiket. Lehet, hogy az egyik szimplán rosszabb csapággyal rendelkezik. De inkább az induló feszültség lehet a ludas. Esetleg megnézheted, hogy fix 12 voltra lövöd be a ventiket, majd kikapcsolod a gépet. Ha indításnál nincs késés, akkor megvan az ok.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek.
Tudom,hogy már feltettem ezt a kérdést,csak még mindig nem találtam erre választ:
Van egy Phanteks Pro M SE házam. Van két előlapi ventilátora (rgb-s),amely hozzá tartozik. S azt vettem észre,hogy van néha,hogy amikor bekapcsolom a gépet akkor az első két ventilátorból az alsó később indul el. Mindezt leszámítva minden rendben van vele. Pörög rendesen. Csak néha indításnál késlekedik az alsó.
Valakinek valami ötlete?
Lehet,hogy valami nincs rendesen bekötve?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
szabeska
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem inkabb cpu. Az mindig dolgozik valamennyire.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
80 mm-es slim ventiből milyen normális megoldások vannak?
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha már itt tartunk, házhűtő ventiket (felül, oldalt, elől, hátul) minek a hőmérsékletéhez kell állítani, alaplap vagy CPU?
Köszi!
-
-
szabeska
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Talan a biosban arra a csatira is meg lehet adni, hogy melyik alkatresz homersekletet vegye figyelembe.
-
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
A "Water Pump" csatlakozóra van dugva az egyik házventi. Ez a csatlakozó a CPU hőmérséklet alapján szabályozza a venti sebességét?
Azért kérdezem, mert bekapcsoltam az előbb a gépet, és némi forgás után fogta magát, leállt az a ventilátor. Néztem a hőmérsékleteket, látom, hogy a proci csak 22-23 C fokos. Ezért gondolok arra, hogy azért állt le, mert hideg volt a CPU, és úgy ítélte meg, hogy nem kell hűtés.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott sokkal kisebb a borda, és a hőcsövek kupakjai párhuzamos sorokban vannak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bosszantó, mert teljesen véletlenszerűen jön elő, nem tudom semmihez sem kötni - egy sima reset után is képes rá.