- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
varmi2 #41251 üzenetére
Köszi! Akkor hiába kerestem a megnevezésükben.
Erre a Lian-li légkeverőre gondoltam. Az oldal legalján vannak a specifikációk.
MAX. AIR PRESSURE: 2.66 mmH2O (Maximum)
MAX. AIRFLOW: 61.3 CFM (Maximum)Akkor ezek statikus nyomásra lettek tervezve, ha jól értelmezem.
DravenMoral
Nekem állatira megtetszett a fenti Lian-linak az Eletric current nevű fénykátéka. Tudsz esetleg olyat, ami ehhez hasonló effektet csinál? -
válasz
varmi2 #40905 üzenetére
Amiket felsoroltam azok olyanok. Itt egy videó ami demonstrálja a vége felé a szögeket : [TastyPC] . Kar hogy itthon nem lehet kapni ilyen vastagabb méhsejtracsot amivel fel lehetne turbozni bármilyen ventit : [flow straightener ] / [smoketest]
-
válasz
varmi2 #40718 üzenetére
Igen, az árkülönbség számít... de ettől most tekintsünk el.
18dB a Noctua zajkeltése ezen a fordulaton, ami eszerint 0.5 Sone-nak felel meg, míg a P14 Silent 0.08 Sone-t ad ki, ami a töredéke az előbbinek.Vajon ez reális?
Az egyes gyártók persze lehet, hogy másképpen mérnek... -
MrSealRD
veterán
válasz
varmi2 #40609 üzenetére
De értem mit akarsz mondani...
Én csak egy résszel nem értek egyet: előlről alig megy be levegő
Azért oldalt nem olyan szűk a szellőzése...még ha nem is egy mesh... Ettől még adott fordulatszámon egy normális ventilátornak feltételezem, hogy megvan a légszállítása...
Most 0 ventilátor van beszerelve...mert most épül a gép. Ehhez képest minden jobb. -
MrSealRD
veterán
válasz
varmi2 #40605 üzenetére
Ebben azért van némi sarkítás... Én ezt nem hasonlítanám mesh megoldáshoz... Bár előnyösebbnek tűnik, annak is megvan a maga baja... De alapvetően komplex rendszerben kell gondolkodni. Vannak adottságok, mint a ház, és belső hűtendő tartalom. Mint mondtam lesz még 3 venti beszerelve. És nincs extrém VGA sem a rendszerben...csak egy halk erős huzatra van szükségem. Jelenleg azt próbálom kitalálni, hogy melyik lenne ár és hatékonyság szempontjából a legjobb 4x12 vagy 3x14... és ha már ez ki van találva, akkor jön, hogy pontosan melyik venti is legyen.
-
Andromeda
újonc
válasz
varmi2 #36947 üzenetére
Jó, de utána 1 egész napig helyrejött, mielőtt újra elkezdett maxon forogni... Most akkor vagy tönkremegy végleg, de hogy egy napra megjavul abból arra következtetek, hogy nem kiégett vagy ilyesmi. Amúgy ma reggel óta impulzus szerűen leáll fél percenként egy pillanatra, majd megint felpörög, mintha ki-be kapcsolnám manuálisan. Vagy a végét járja,. vagy kezd helyrejönni, de szerintem az előbbi lesz. A gond az, hogy 2 hete tettem fel eredeti, megvett Win10 Pro-t, és ha alaplapot cserélek, állítólag nem fogja elfogadni az új lapot a licenszkulcs megadásnál.
-
PitLee
őstag
válasz
varmi2 #36822 üzenetére
Ez nem ajánlat csak érdekesség, hogy van belőlük CO (Continuous Operation, Folyamatos működés, 24/7) kivitel is
Japán golyóscsapággyal P12 PWM PST CO, hangban van-e különbség a golyós és a folyadék csapágyas között nem tudom, árban szinte semmi különbség. -
Zwiebi
tag
válasz
varmi2 #32887 üzenetére
Most latom, hogy idezve lett a hozzaszolasom. Csak, hogy tisztazzam amit felreertettel: az "azt irja az internet" resz az emlitett ventillator csapagyazasara vonatkozik, nem pedig arra, hogy lehet-e vizszintesen hasznalni.
Ennek kapcsan pedig elojon az, hogy a csuszocsapagyas ventillatorok valoban erzekenyebbek a vizszintes hasznalatra, mert az elegtelen kenes miatt hamarabb elhalaloznak ebben a pozicioban. Termeszetesen nem azonnal (mehet tobb evig is), lehet oket nyugodtan hasznalni, de az teny, hogy gyorsabban degradalodik, es ennek eleg koran jelentkezhetnek is a tunetei.
Ezert dolgoztak ki a folyadekcsapagyazast ami a valosagban annyit jelent, hogy ez is egy csuszocsapagy, de a kenoanyag a forgast felhasznalva keringetve (pumpalva) van pl. a tengelybe mart vajatok altal. Plusz meg egy par dolog, de ebbe most ne menjunk bele. -
Albigator
őstag
válasz
varmi2 #32889 üzenetére
Kipróbáltam kivettem és minden poziban kerregett egy kicsit.
Beolajoztam és nem a helyére pakoltam, hanem kicseréltem a lenti ledessel ami a HDD- és SSD-t fújta és rákötöttem az előlapon lévő 3 állású kapcsolóra amivel low off és high fokozat közül az elsőt választva nem kerreg. Gondolom ez a fix 60%. Mondta itt nekem korábban vki h ott úgy sincs sok értelme a nagy légkavarásnak.
A 2 ledeset így külön-külön tudom szabályozni megint a hátsók maradtak egybe. Sztem így jó lesz.(#32891) Grózi
Igen ezek gagyi ventik. Azt is beszéltük erre a házra kár költeni még ventik terén is. Max ha át lehet azt majd menteni egy új házba is.
-
Albigator
őstag
válasz
varmi2 #32887 üzenetére
Elolvastam mindent.
Az utolsó tudom h hibás ventire utal.De itt az volt a kérdés h előfordulhat-e nálam h emiatt ketyeg így az egyik venti (az egyetlen amit áthelyeztem és megváltoztattam az alap poziját) míg a többi tök jól üzemel. 3 különböző ember is beszélt ilyesmiről tehát igaz lehet a felvetésem és nem látok rá más magyarázatot még.
Persze semmit nem tudok semmiféle teszttel alátámasztani. Nem vagyok tájékozott ebben a témában csak ezt a topicot olvasgatom időnként. -
lemusz
addikt
-
Mobildeck
tag
válasz
varmi2 #16398 üzenetére
semmi extra, ennek a konkrét háznak a beépített vezérlője, valószínüleg egy forintot nem ér, gondoltam, hogy kiveszem a sorból, és vezérlés nélkül meghajtom a ventiket hátha csak a vezérlőnek van vmi baja (vagy cserélem a ventiket nagyobbra, amik megbízhatóbbak, esetleg egy olyanra amit rá lehet kötni az alaplapra)
-
Mobildeck
tag
válasz
varmi2 #16395 üzenetére
Nem nem, egybe van dugva, tápból megy a vezérlőbe, abból visszajön egy molex, az megy bele a 2 ventibe ami egybe van dugva.
szerk.: kérdés az, hogy ezzel a hdd feszültségét is állítom-e ha tekergetem, tehetek benne kárt, ha rosszul kötöttem össze? (nem vagyok nagy elektronika guru
)
szerk2.: ráadásul ledes ventik, és pislákolnak állandóan, néha full fényerő, néha elmegy, néha villódzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged