-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmafa
tag
válasz
fboldog #36974 üzenetére
Köszönöm, erre nem gondoltam hogy a tápból is lehet elvenni. A PWM-es ventik működését nem értem mondjuk, nem tudom mi történik ha így megerőszakolom.
A PWM szálat lehet (kell-e) esetleg fixre kötni, és úgy szabályozni a feszültséggel a fordulatot?
Persze a linkelt cuccot már megrendeltem, nem néztem meg jobban, eszembe nem jutott hogy csak egy ellenállást tettek bele, azt hittem valami PWM-módosító trükk van benne -
abdulka1
őstag
válasz
fboldog #36976 üzenetére
Igazad van, a működésével kapcsolatban én a leírásra hagyatkoztam, és nem lestem meg hova van beiktatva az ellenállás.
Ettől függetlenül, ennyi pénzért nem érdemes otthon vacakolni vele, egy próbát megér.
A színekkel kapcsolatban már nem csodálkozom, nekem is van itthon olyan PWM kábel amiben nem stimmelnek a színek, pedig itthon vettem webáruházból.
Lényeg, hogy jól legyen bekötve.
Bízzunk benne, hogy alacsonyabb fordulaton nem lesz annyira zavaró a hangja. -
Demo07
aktív tag
válasz
fboldog #35703 üzenetére
Köszi a tippeket, nem ismertem őket, holnap majd lesz időm felkutatni őket, aztán be is rendelem valamelyiket, mert azért jó lenne ha a 420as radin nem csak 2DB BQ silent wings3 High PWM tekerné a levegőt, ha már 3*140-es radiátor
Végére ha befér a slim venti, akkor lehet még nyerek 1-2-3 fokot
Rájmó: A BQ silent wings3 High PWM 140mm-t nyugodt szívvel ajánlom, nálam 6db van a gépben
Igaz 3db a házzal jött, de azóta építettem vizet a gépbe, és előtte léggel is jó volt, sőt most radiátoron is szépen dolgoznak.
Idle, netezés, film és alap dolgoknál ne vannak fix 400RPM-re szabályozva, és nem hallani, hogy mennek(30-50 cm-ra van a fülem mellett a gép, pedig 6 venti), a hdd hangja a ventikéhez képest ordítás.
A nem tökéletesen szellőző házamban 1000RPM-re szabályozva is bőven elegendő hűtést csinálnak a radiátorok keresztül is, és úgy sem hangosak, csak szélzajt hallani.
Max 1600 RPM-em már kisebb szélvihart tudnak, vízhűtés mellett ez már feleslegesen magas fordulat is lenne, nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged