- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
Hauptmann #37757 üzenetére
Az előbb írtam le, hogy milyen módon mehet. Abból az 5 venti dugajbol csak egy dugajban van meg a 4 tű, tobbibol hiányzik az ami a fordulatszámról küldi vissza a jelet a lapnak, azért mondtam, hogy figyelj, hogy abban az egyben legyen venti. A szabályozott jelet megkapja mindegyik. A jelet a lapról kapja az áramot meg a sata kabelrol amit a tapra kötsz. Ezekre az elosztokra csak ugyan olyan ventiket szabad kötni!
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz
Hauptmann #37755 üzenetére
[Ilyet] vegyél, vagy ehhez hasonlót a ventikhez. Van molexesben is. A jelet a lapról fogja kapni, az áramot meg a tápról. Csak arra figyelj, hogy egy 4 tűs dugaj van abban legyen venti mert csak abból tudja visszaolvasni mennyin pörög a venti a többi meg csak a vezérlő jelet kapja.
-
dudu5130
őstag
válasz
noobspieler #37636 üzenetére
Szerintem megéri a p12. Max valami gumi darabot kell vágni a 4 fülhöz. Vagy max a Noiseblocker eloop 12 ps. Ha alul feszelni szeretnél, akkor szerintem a Sapphire pulse vagy a Powercolor Red Dragon is bőven megteszi vga-bol.
-
-
dudu5130
őstag
válasz
Brownn #36955 üzenetére
Hát ennyiből nem úszod meg a 3-4 ventit közép-felső kategóriából. Sajnos az RGB súlyos ezreket von maga után. Ha jót akarsz venni akkor szerintem 30 alatt nem találsz rgb ventit. Vagy most veszel jobb ventiket és később veszel rá rgb keretet. Phanteks-nak van ilyen kerete azt tudom.
-
dudu5130
őstag
Van 3 Apache ventim elől és vettem egy ilyet, hogy egyszerre tudjam a 3at szabályozni. Érdekes, hogy hw infoval így nem látom őket, de szépen szabályozza a ventiket. MSI B450 GPC AC lapom van. Mitől van ez?
-
dudu5130
őstag
válasz
abridabri #36871 üzenetére
Hátra mindig valami nagyobb teljesítényű van. Volt BQ PW2 , Apache és most egy Eloop van hátul.
Erre esetleg valaki? -
dudu5130
őstag
Sziasztok! Van egy Thermalright hűtőm és rajt egy Ty-147a venti ami elkezdett nyöszörögni. Meg lehet olajozni vagy valami praktika van a javításra?
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! 3-4 Ft-ig van használható venti ház hűtésre? A ház egy CM Mb511 vagy Phanteks p400a lenne és a procira léghűtő kerül.
-
dudu5130
őstag
-
dudu5130
őstag
Sziasztok!
Az AEROCOOL P7-F12 RGB-vel van valakinek tapasztalata? Ház hűtésnek milyen lehet? Hang és légszállítása megfelelő lehet? -
dudu5130
őstag
Sziasztok! Van egy XFX TS 550 tápom ami terhelésre eléggé elkezd zajongani. Van itthon elfekvőben CM Cooler Master Sickleflow ventim, arra gondoltam arra cserélném. A tápokban is 3 vagy 4 pines csatival van csatlakoztatva a ventilátor?
-
dudu5130
őstag
Üdv! Adott egy Phanteks Enthoo Pro M ház. Szerintetek előre 2 db 140es vagy 3 db 120as ventit érdemesebb beszerelni a jobb szellőzés érdekében? Léghűtés lesz a procin és hátra 1 és felülre 1 ventit terveztem.
-
dudu5130
őstag
Köszönöm!
-
dudu5130
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy [ez] a termék mégis, hogy működik? Egyszerre több pwm ventit tudok vezérelni egy aljzatrol viszont az áramot hozzá a tápról kapja?
-
dudu5130
őstag
-
dudu5130
őstag
Üdv! Az RGB-s vagy ledes ventik közül mik a legjobbak? Halk legyen és szeles
Egy teljesen plexis házat nézegetek és az alap ventijeiről nem olvastam jókat ezért keresnék másikakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Philips LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest