Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
Nos mivel hogy hiába írok én itt km- ket, kb. szexuál válaszolni akárki is, eldöntöttem- és megvettem végül is az AKASA Apache 140 mm- es PWM ventiket az NZXT Kraken X 62 gyári ventillátorok leváltására, mivel azok hangjával nem voltam megelégedve.
Első tesztek eredménye:
- jóval halkabb mint a gyári NZXT és Statikus nyomásban pár tizeddel még többet is nyom azoknál ( 2,76 mm- H2O).
-Aida 64 stressz teszt alatt ugyanolyan jól hűt mint a gyári talán egy lehellettel még jobban is, jóval elfogadhatóbb zajszint mellett (Ryzen Masterben nézve proci 70- 74 fok közt ugrál).
-Alapon egy pöppet hangosabb mint a gyári NZXT, inkább szerintem a hatékonyabb légkavarás zaját hallom az S alakú lapátok miatt. Alapon, én úgy veszem észre mintha nem is ugrálna annyira le föl a hőfok mint az NZXT ventikkel.-CFM- ben kissé elmarad a gyáritól 98 vs 89CFM de a gyakorlatban nem látok hátrányt ebből.
-Max fordulata 1300 rpm. Zajszint max 22. 19 db(A).-Árban szerintem jó 4,700 ft körül vannak per darab.
-Egyedüli hátrány talán a- "mindössze" 50 ezer órás üzemidő- bár szerintem nem sokan fogják ezt kimaxolni...További jó Bequiet- Noctua- Noiseblockerezgetést!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Grózi