Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27215 üzenetére
Patron tuti van a tescoban, de ha fényt csinálsz akkor habpatront vegyél
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27213 üzenetére
A skálás spaarban van szódagép, 5k-ért, csere patron 3k.De ez az 5k csak a skálás spaarban van, a nagy interspaarban v árkádosban már 8-10k
-
BalooTM
tag
válasz
sotetlovag97 #27209 üzenetére
Hali!
Kontur a Czuczor Gergely utcában, de készülj fel, hogy qrva drága. A literes 7k a 2 literes 12k körül.
Baloo
-
Ukraan
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #27192 üzenetére
Helló!
Igen, a Dunakapu térnél a késes foglalkozik esernyők javításával is. Jó munkát végeznek. -
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #27192 üzenetére
Belváros, Dunakapu-térnél, valami döneres mellett.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #27077 üzenetére
Némelyik gumi, pl. a Semperit 4 év vadonatúj gumi állásában is megkövült, holott még a szőrök rajta voltak, de mint a bakelit olyan volt... az isten tudja miből készülnek ezek a gumik, szóval érdemes a DOT számot nézni, akárhol is volt tartva...
-
vidobali
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #26944 üzenetére
Ha független, akkor meg teljesen felesleges, max ha lopott
-
vidobali
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #26942 üzenetére
Ne haragudj a közönségességemért, de szart sem ér. Írhatsz olyat, de a rendőrség kiröhög, max polgári peres eljárást indíthatsz, ami kb 2-3 év és az ítélet meghozataláig minden költség téged terhel.
Sajnos tavaly Én vettem egy 5S-t januárban, irtunk letiltás elleni garanciát, majd augusztusban letiltották a telefont. Végig zongoráztam mindent, de a végén azt mondtam, hagyjuk. Benyeltem. Többet soha függő készüléket. -
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26935 üzenetére
Igen, ez is audin volt, és 105e ért vettem camryn használtam peres gumik voltak rajta, tönkre is ment a szervókormányom..
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26933 üzenetére
Drága főleg hogy javítani is kell.
Elhiszem hogy többe volt, én a hibátlan garnitúrát 40%-os gumikkal 35e ért tudtam csak eladni. -
vettelf60
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #26907 üzenetére
Akkor félreértettem a mondatot.
-
vettelf60
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #26905 üzenetére
Egyet tudok érteni veled. Sajnos nem emlékszem a nézeteltérésünkre, de nem lehetett komoly mert emlékeznék.
De látom te is tudsz kompromisszumos megoldás felé hajlani és szerintem ez a normális. Én sem azt várom hogy mindenki az ajtómig jöjjön, hanem ahol mindenki számára megoldható.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26821 üzenetére
Én d5300-al fotóztam elég sokat, de az is jó kis gép. Ajánlom
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26740 üzenetére
Hali!
Szaki04-nek volt egy eladó sorban.
-
Smile8822
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26736 üzenetére
Nincs mit
-
Smile8822
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26729 üzenetére
Üdv
Győr belváros Lányi Roland ( Diamond Gsm ) Kisfaludy utcába van boltja , ismerek sok Gsm boltost gyôrben de ő az egyik legkorrektebb minden téren. -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #26626 üzenetére
Korrekt! Köszönöm!
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #26548 üzenetére
Azért megsúgom neked, hogy Dryman itt a topikgazda már több mint 10 éve.
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #26548 üzenetére
Nem veszed még mindig a lapot???
" A negatív reklám is reklám "Béke veled!
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #26534 üzenetére
Ezúton is sok sikert kívánok neked itt a Győr és környéke topikban, de mint látod, és majd idővel rájössz, hogy nem ez a Te meggazdagodós topikod.....
Mivel az üzletszerű lehetőségeket jóideje csak megtűrik a moderátorok a local topikokban, így ezen topikok inkább a beszélgetésről szólnak.
Ha egy nagyobb mennyiségű árut ráadásul ezt a túlárazott minőségi terméket árulod, akkor tedd ezt egy hirdetés keretében, ide pedig csak egy linket és egy egy érdeklődést felkeltő mondatot írj kérlek.
Persze én azt is megértem hogy teríteni kell az árut, ez rendben is van, de érdemes csinálni egy külön hirdetést a nagyobb mennyiségű eladni kívánt termékekre, persze üzleti hirdetésként , számolva arra hogy betalál egy-két nav-os próbavásárlás is a hirdetésedre...akkor meg nem árt üzletszerűen hirdetni és számlával ha már ilyen borsos ára van a külhonból behajózott termékeknek.Nincs új dolog a nap alatt, volt már itt több kolléga, sőt volt már olyan is aki üzletet nyitott a Széchenyi téren hasonló törekvésekkel....aztán eltűnt mint szürke szamár a ködben....akg-t meg ezt a drága kategóriát is láttam már a győri lomin, a kijárogatós kollégák biztos tudják...a Pufi-val árulta egy fiatal srác....
Szóval sikeres próbálkozást, és remélem a garanciális ügyintézés is pont olyan flottul megy majd mint ahogy azt sokan elvárják! -
BaKeSZ87
őstag
válasz
sotetlovag97 #26534 üzenetére
Szerencsés gyerek vagy. Nekem ilyen idős koromban volt egy low budget pc-m, meg kb. 10.000 Ft spórolt pénzem. És nem azért mert elb@sztam amit kaptam, hanem mert kib@szott csórók voltunk.
Olyan, hogy zsebpénz hetente, vagy ne adj Isten naponta, ismeretlen fogalom volt. És mégis felnőttem, és nem neheztelek a szüleimre, amit tudtak, megadtak nekem, nekünk ( 3-an vagyunk tesók ), ők lettek volna a legboldogabbak, ha tudtak volna többet adni.
Amúgy meg mindenki arra költi a pénzét amire akarja, kb. senkinek semmi köze hozzá.
Az meg, hogy ez nem az a fórum ahol sok pénzt lehet kérni félmaréknyi semmiségekért szerintem hülyeség. Elég csak átfutni a hirdetéseket. -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #26526 üzenetére
Jól látom? 40 ezret kérsz egy agybadugósért? ráadásul szifonba ajánlod....
Barátom, neked még nincs gyereked....ha lenne akkor arra költenéd a pénzed, nem ilyen semmiségekre.....
Ez nem az a fórum ahol félmaréknyi semmiségekért nagy pénzt kérhetsz.... -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26519 üzenetére
Valóban igaza van Doriennek! Amíg nem próbálsz ki egy minőségibb hangcuccot, addig nem jössz rá, hogy milyen a normális hangzás. Amikor én kipróbáltam egy Beoplay H8-as prémium kategóriás fülest utána az én tökéletesnek gondolt siberia v2-m eltörpült, pedig az se ebben a kategóriában van...
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #26516 üzenetére
Sorry, hogy rontom a bizniszedet, de ez nem csak az én véleményem. Kb. a HD600, HD650 az a kategória ahol a Sennheiser már megfontolandó. A 10k körüli kategóriában fejhallgatóknál a Superlux, Takstar, fülhallgatóknál a Soundmagic az ami ár/érték arányban a legjobbak közé tartozik. De ha valakit komolyan érdekel a téma, az úgyis megkeresi a releváns topikokat.
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #26507 üzenetére
A Sennheiser nagyon gagyikat gyárt ebben az árkategóriában. Az olcsó AKG-k már egy fokkal jobbak...
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #26500 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, milyenek, árak?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26500 üzenetére
Milyenek?
-
viktor82
őstag
válasz
sotetlovag97 #26486 üzenetére
Ára az sdd-nek?
-
atos19881101
senior tag
válasz
sotetlovag97 #26486 üzenetére
Ár?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest