- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
homerhamm #85598 üzenetére
Az.
Ez meg egy Is4 heavy tank.Spéci külsővel.
Bár ritkán használom,mert a Plata féle harci stílushoz nem nagyon passzol,de mivel gyűjtöm az IS tankokat ez is megvan.Az Is7 jó,heavy tank nagy végsebességgel.
Passzol a Brace for impact harcmodoromhoz.
Vicc hogy ha az ellenség meglátja hogy egy idióta Is7-el nagy sebességgel megy feléjük,általában beszarnak és menekülni kezdenek. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Nem tudjátok mi a szösz van a fórummal?
Mobilról állati gáz pár napja.
Semmi mással nincs baj,csak a PH fórummal.
Állati lassú sőt le is fagy tőle néha a böngésző. -
hegyipapa
senior tag
2/25/2021 Weekly GTA Online Bonuses
New Content
Nagasaki Weaponized Dinghy (GTA$ 1,850,000 on Warstock Cache & Carry)Podium Vehicle
Vapid FMJBonus GTA$ and RP Activities
2x GTA$ and RP on Special Cargo
2x GTA$ and RP on Stunt Races
2x GTA$ and RP on Adversary Mode - Sumo
2x GTA$ and RP on Adversary Mode - Sumo (Remix)Discounted Content
100% off Dinka Verus (GTA$ 0)
40% off Grotti Furia (GTA$ 1,644,000 / 1,233,000)
40% off Annis S80RR (GTA$ 1,545,000)
40% off Progen GP1 (GTA$ 756,000)
40% off Pegassi Zentorno (GTA$ 435,000)
40% off Truffade Adder (GTA$ 600,000)
60% off All Offices
60% off All Office RenovationsTwitch Prime Bonuses
80% off Dewbauchee Vagner (GTA$ 307,000)
70% off Coil Rocket Voltic (GTA$ 1,149,120 / 864,000)Time Trial
Down Chiliad , Par Time 00:54:20
RC Bandito Time Trial
Vespucci Canals, Par Time 01:53:00 -
Hoorus
őstag
Sziasztok
Windows újratelepítés, majd GTA5 telepítés után eltűnt a mentésem a játékból, előről akarja kezdeni a story módot és így onlineba sem enged belépni. Van tippetek, mi lehet a hiba?
Köszönöm
-
ProgenXL
őstag
Az idén nem sokat játszottam de mintha megint szépült volna a játék valamennyit. Másnak feltűnt? Vagy én képzelődöm..
-
vaakuum
addikt
Kérdés : ha ugyan azon router mögül játszunk ketten a fiammal, akkor lehet valami ip probléma, ami miatt nem enged barátlistán sem hívni, sem csatlakozni a másikhoz? Illetve a hivási kisérletet és a csatlakozási próbát engedi, csak valami hibauzenettel nem tudnak csatlakozni egymáshoz...
-
Kiskokó
veterán
válasz
SkyLine3000 #85575 üzenetére
??? Mi? Azt tudod hogy minden session váltáskor újra terem ugye ?! ?
-
Péter pál09
újonc
Egyszer volt egy kutyám úgy hívtam hogy chop....
-
homerhamm
addikt
[link]
Tílcsuk be a GTA-t mer sok az autólopás.Komolyan ilyen hülye emberek élnek ezen a földön???
#85570 Nagus: Na ezt nem tudtam, sztoriban van egy nagylábbal kapcsolatos küldetés, ha kiviszed a 100%-ot.
-
válasz
vaakuum #85565 üzenetére
Annyit tudsz tenni, hogy előbb Story módba mégy és onnan online.
Egy picit nyersz vele.
HDD-ről tetűlassan, ssd-ről csak szimplán lassan tölt be, valamennyit számít, de tekintve hogy kb 90 gigát foglal a játék, önmagában a játék tárolása belekerül vagy 5000 forintba ssd-n, nem biztos, hogy megéri, annyi különbség nincs.
nekem mndjuk ssd-n van, de ha nem lenne helyem áttenném. -
Nagus
senior tag
Pályázok a nagylábú plantra, de sosem adottak a körülmények hozzá...
Voltam már minden csak az nem. A madarat nem tudom használni, pár másodperc után földbe csapódom és meghalok.
-
vaakuum
addikt
Technikai kérdésem lenne: Az normális, hogy a játék online esetén minden töltéssel sokat "bajlódik"? Az adatlapon lévő mindkét gépnél ez a tapasztalat. Számíthat neki egy nvme ssd, vagy ez ilyen, fogadjam el?
-
Locutus
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz
Hege1234 #85558 üzenetére
Ezt mondjuk énis megerősítem egy apró de annál fontosabb részlettel! Évekig használtam így.
Nem Alt tabozni kell mert akkor érzi a játék hogy letetted asztalra és 2 perc múlva ki is rak Online. Viszont ha (persze ehhez ablak mód kell) a start gombbal előjött a tálca, meg a start menü azt a játék elé húzta és akkor a játék ugyan úgy ment tovább és a sima 13perces idősáv után rakott ki online. Namármost ha leültél TVzni és start gombbal kimentél a tálcára és ott váltogattad az épp szükséges füleket akkor napokig elmegy így a játék. -
-
Az általam javasolt egeres program erre is megoldás.
Illetve ha használod az egeret akkor nem nyúl hozzá, én úgy állítottam be, hogy 30 másodperc tétlenség után csinál egy 5x5 pixeles négyzet alakú mozdulatot kurvagyorsan. így tehát ha leülsz a tévé elé védve vagy, ha kialt-tabolsz is, és a munkában sem zavar, de ha meg úgy állsz föl a gta elől, hogy nem ültél le tévéhez, csak úgyhagytad, mint kutya a szarát, akkor sem dob ki. -
rup1u5
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #85551 üzenetére
De király vagy!
Nálam nincs integrált VGA. Mindjárt írok privátot Nicehash ügyben mert én csak két napja kezdtem.
-
válasz
rup1u5 #85550 üzenetére
Esetleg nézz be a grafikai beállításokhoz. Nincs véletlenül benyomva a 'Pause game on focus loss'? Mert akkor szokta ezt csinálni. Illetve talán az sem mindegy, hogy fullscreen, Windowed vagy Windowed Borderless, bár nem kéne számítson.
Hogy valós kp és játékbeli pénz is termelődjön egyszerre:
Bánya+GTA AFK egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest