Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Megvan ez a szar. Egy ingatlanomat nem néztem meg. A domboldalban van egy pecóm. 1000 éve nem jártam ott. Persze, hogy oda rakta... Mondjuk nem vágom, miért? Hisz a Maze Banknál lévő garázsomban szoktam tartani. Most is oda raktam vissza. Legalább nem kell még egyet vennem...
-
SkyLine3000
addikt
Az Opressor hova tud eltűnni? Vettem egy verdát, azóta nyoma veszett. Ha lekérem, azóta az utoljára vett gépet adja be. Az Opi nincs sehol. Egyik garázsban sincs, sehonnan nem tudom lekérni. Régebben nem volt ilyen. A terrorbyte-ban sincs. Szőrén szálán eltűnt. Venni tudnék másikat, de minek, ha van? Csak nemtom, hol... Nem emléxem, hogy régen lett volna ilyen.
-
SkyLine3000
addikt
válasz winhate #95969 üzenetére
Én is nagyon sokáig w7-en voltam. Aztán pont a Gta5 miatt kellett váltanom, mert akárhogy próbáltam, 7 alatt egyszerűen nem akart elindulni. Nyugodtan válthatsz, nincs vele semmi gond. Akit zavar, a frissítéseket is le lehet véglegesen tiltani, hogy nem fog zavarni soha. Úgyh már jópár éve 10-en vagyok és semmi gond. 11-et biztos nem fog véletlenül sem telepíteni a gép, mert nem kompatibilis vele.
A 7 felett meg eljárt az idő. De ha valakinek csak böngészésre, dokuk használatára, régebbi játékok futtatására, multimédiára kell, annak még mindig jó lehet, de az újabb cuccoknak, legyen az játék, vagy felhasználói programok, már kell a 10. És már az sem mai csirke.
A 11 engem sem csábított el. Egyelőre nem látom semmi értelmét a váltásnak. -
SkyLine3000
addikt
Azért ez jó nagy baromság, hogy a gmail szar. Fateromnak is jó sokáig volt freemailje. Aztán annyit panaszkodott, hogy nem kap meg egy csomó mindent, hogy végül fel is adta és azóta gmail-je van. Azóta nem panaszkodott. Én meg pont az ilyen freemail, meg citromail féle foshalmokat hanyagolnék inkább. De ha neked jó, használd egészséggel...
-
SkyLine3000
addikt
Azért, ha megnézi az ember a 6 trailert, utána meg ezt, igen csak látszik a fejlődés grafikailag. Vagyis a grafikai különbség a 6 javára. Illetve az, hogy mennyire nagyobb a populáció jelenléte akármelyik jelenetben.
Az új dlc-vel bekerültek megvásárolható rendőrautók is.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz FLD1987 #94537 üzenetére
Igen, ezek furcsa anomáliák, amit nem tudok megmagyarázni. De nálam biztos jó verdákról van szó. Vagy nyeremény, vagy pedig valami durva cucc, maxra tuningolva. Tehát, ha tudnám, mik tűntek el, összeszámolnám az áraikat, biztos jópár millióról lenne szó- Sok-sok millióról. Tehát ennyivel rövidített meg a cockstar.
#94538 ledgeri: Lehet, hogy hülyeség a 4 mp és társai, de ha alt+f4+megszakítom az internet kapcsolatot, akkor legalább annyiszor tudok pörgetni egymás után, ahányszor akarok és általában 4. 5. pörgetésre meg szokott lenni az verda.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Hát, én nem vagyok felhájpolódva, hogy jön egy ízelítő videó. Nekem amolyan "Nesztek, itt egy kis csont, oszt rágódjatok rajta, ha már annyira sír a szátok..." érzésem van. Kijön, aztán a játék megjelenik pár év múlva, pc-ről ne is beszéljünk.
A sok pletykából meg ki tudja, mennyi igaz.
Lassan be kéne lépnek az 5-be is, megnézni, mi a tosz van? Lehet, már szétraboltak, oszt nincs is semmim.
A garázsaimból azért nekem is tűntek el, megnyert, vagy vett és feltuningol verdáim. Azért szopjon lovat a rs. -
SkyLine3000
addikt
Nálam is minden rendben, csak frissített.
-
SkyLine3000
addikt
Azért a RS-ból nem ezt nézném ki. Több/sok város, kisebb települések, stb. Akár országok, nem csak egy.
Szted a 6-ot el lehetne adni egy akkora map-el, mint az 5-é? Rohadtul nem! Egy élő, kibszott nagy map-el igen! 10 év alatt csak sikerült összehozniuk... Ennyi év alatt, akkora munkaerővel a Földet le lehetne modellezni. -
SkyLine3000
addikt
Engem azért nem vág annyira földhöz a 6, mert a gépem úgy sem fogja bírni olyan beállításokkal, mint az 5-öt. A jelenlegi notimon nem hinném, hogy nagyon szebb lenne. Egy játékért meg nem fogok új gépet venni. Főleg, hogy nekem tökéletesen megteszi, ami van. Úgyh nekem a reális cél, hogy legalább fhd+magas beállításokkal tolhassam, megjelenés+5 év. Az meg nem mostanában lesz.
-
SkyLine3000
addikt
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz ledgeri #94288 üzenetére
Amikor nekem volt ez a jelszavas problémám, háromszor megírtam nekik, hogy megoldódott, ne csináljanak semmit (eltelt vagy másfél hét, mire egyáltalán reagáltak a ticketemre) és persze akkor kezdték irogatni, hogy meg tudják oldani, stbstb. Mondom, ne csináljatok semmit, mert megoldódott. De csak hajtogattáka a faszságukat. Végül, nem válaszoltam nekik semmire és zárták a ticketet azzal, hogy megoldódott...
Ritka értetlen banda. Mintha nem vágnák az angolt, nem értenék, amit akar az ember, vagy mittomén. Idióták gyülekezete.
Egyébként meg, mi történt volna, ha megkapod, ami jogosan meghillet, videóüval bizonyítva? Kirúgnak valakit, vagy elesnek pár millió dollártól, netán összedől az irodaházuk? Nevetséges hozzáállás! -
SkyLine3000
addikt
Természetesen pc. Valószínűleg. De amit azóta csináltam storyban, gyakorlatilag újrajátszottam a az egészet és még mindig csinálgatok ezt- azt (gyűjtögetés, stb), akkor azok hogyhogy nem jelennek meg? Valami nem kerek.
#94284 negyven2 : elvileg csak egy accountom van. Nem emlékszem, hogy csináltam volna mást. Meg ha a rs launchert indítom, akkor automatikusan átvált steam-re és onnan indítja.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz ledgeri #94271 üzenetére
Nem veszett el, csak nem tudtam belépni pár napig. Csak a jelszavam változtattam meg. Minden egyéb beállítás is maradt.
Ráadásul azóta a story-t újra játszottam én is és a lányom is, mégsem látszik semmi.
Mindenesetre teljesen nulla mind a három karakter, plusz nem látszik az online karakter sem. tök mindegy, hogy steam-ből lépek be, vagy RS launcherrel. Ha utóbbival, akkor mindig felajánlja, hogy össze lehet kapcsolni a steam accountommal. -
SkyLine3000
addikt
válasz batyuska100 #94269 üzenetére
Igen, ezt a checklist-et kerestem. Köszönöm! Reggel csak gyorsan rámentem, de annyi van, hogy egyik karakternél sincs semmi, az online karakter meg disabled. Pedig be is voltam lépve a SC-ba. Olyan, mintha egyáltalán nem játszottam volna a játékkal. Nem tudom, hova kéne még belépnem...Ha lesz egy kis időm, jobban ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Van/volt egy oldala, talán a Social Clubon belül, ahol mindenféle statot meg lehetett nézni a karakterekkel kapcsolatban. Missziók, miket gyűjtött össze a júzer, mindent. csak már nem tudom, hol találom? Meg lehet egyáltalán azt még nézni valahol?
-
SkyLine3000
addikt
Anno megcsináltam a story-t, aztán nagyon sokáig csak onlineoztam. Én is kicsit meguntam. Aztán megint megcsináltam a story-t. Most a mellékküldiket csinálgatom. Gyűjtögetés. A fő szálak már el vannak varrva. Ki akarom vinni 100%-ra. Mostanában meg az onlineba nem lépek be nagyon. Igazából csak belépek, megnézem, mi a helyzet, oszt csóklom! De lehet majd belépek kicsit farmolni.
A support felfogása amúgy elég lassú. Ugye volt ez a jelszólopós problémám, ami valahogy megoldódott. Aztán utána kezdett irogatni a support, hogy meg tudják oldani. 3x írtam meg nekik, hogy ne csináljanak semmit, mert már minden oké! Csak küldözgették az emaileket. Végén már csak annyit, ha nem válaszolok, akkor úgy veszik, megoldódott... Mint írtam, csak 3x írtam vissza, hogy ok. Ma végre felfogták és zárták a ticketet. Hurrá... Most már talán nem baxák el. -
SkyLine3000
addikt
válasz .Szaki. #94243 üzenetére
Nekem szintén a gta5ben van a legtöbb óra. Aztán nekem is a NFSU2-ben. +MW. De a gta3+vc+sa cuccokat is sokat toltam. Ja, meg Caesar3. Amikor kezdtem a PC-t, 93, januárban, még nem voltak ugye ilyen gémek. A legtöbbet néhány óra alatt ki lehetett játszani. Legalábbis, amikkel én játszottam.
#94245 Kiskokó : Hányszor olvastam el élvezettel a két Carmackról szóló könyvet. Pedig mai szemmel milyen pitiáner dolgokról volt benne szó. Szkrollozó képernyő, stb...Már olyan szintre értek el a mai játékok, hogy grafikailag nem nagyon van hova fejlődni látványilag. Sokszor csodálkozom, milyen bugyuta és nem épp szép játékok jelennek meg, amik egy gta mércével mérve sehol sincsenek, mégis qrva sokan játsszák őket. Nekem ez a grafikai szint, amit a gta5 tud, bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Ugye, valamiért megjavult az accountom és már nem akarja hitelesíteni fals email címre. Működik minden. Erre most válaszolt support (időben), hogy igen, tudnak segíteni, blablabla. Direkt megírtam nekik, hogy már műxik. Remélem, nem fognak bekavarni. De ha nem miattuk, akkor mitől javult meg? A kínaiak rájöttek, hogy nem tudnak mit kezdeni a fiókommal és visszakoztak, vagy mi?
-
SkyLine3000
addikt
Most olvasom, hogy teljesen leállt a Discord, mert kb 760 ezer felhasználó adatait lopták el. Gondolom, itt nem csak a kettőnk jelszavait (bár, nálam nem tudom, mit nyúltak le?) lopták el. De jó ez a világ... Nem a Gta a fertő, hanem a való világ.
-
SkyLine3000
addikt
válasz ledgeri #94214 üzenetére
Nyilván nem a gépen tárolom a jelszavakat. Leírtam egy papírra és el van rakva titkos helyre.
De most már az a lényeg, hogy működi minden. Nem tudom, ki csinálta meg, de a ticketre még mindig nem jött semmi válasz, akármi. Megírtam, hogy már műxik. Az egész dashboard olyan, mintha magammal beszélgettem volna. -
SkyLine3000
addikt
Sokkal nehezebben kitalálható (állítólag) ez a több véletlenszerű szó egymás után (főleg, ha magyar specifikus), mint a véletlenszerűen választott összevissza karakterek. Én ezt már alkalmazom egy ideje, de a gmailem még lustaságból pont nem ilyen volt.
És persze ezek a szavak könnyebben jegyezhetőek, mint az összevissza karakterek. Szóval, amit linkeltél, igaz.
A fb jelszavam már régóta ilyen és vagy 30 karakter.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Lehet, valamelyik sztahanovista supportos megcsinálta, pont vasárnap. Próbáltam a gyerek gépén és ott is műxik minden.
Olyan hosszú és bonyolult jelszavakat állítottam be a gmailben, sc és steam oldalakon, hogy le kellett írnom őket, mert úgy sem tudnám megjegyezni. De asszem, beállítom a két lépcsős azonosítást is a bizt. kedvéért. -
SkyLine3000
addikt
Úgy néz ki, lekerült a rontás a játékról. Látszólag még nem reagáltak a ticketre, de műxik minden.
Úgy voltam vele, amíg megoldódik, leszedek egy virágbolti gta-t. Párat lekaptam, de egyik sem akart elindulni. Aztán ma leszedtem egy 91gb-os verziót, amit vagy másfél óráig installált. Amikor megvolt, elindítottam. Megnyitotta a rs oldalát és hogy indítás a steamen keresztül. És elindult. Megy minden. Aztán újraindítottam a gépet és simán a steam-ből indítottam, ahogy szokás. És megy a story és az online is. Megvan mindnem, nem akar fals emailre "hitelesíteni".
Nem tudom, hogy mi javította meg? Van-e köze hozzá annak, amit leszedtem (sztem nem), vagy véletlen pont mostanra megcsinálta a support? De erról még nem kaptam semmit. A lényeg, hogy megy. -
SkyLine3000
addikt
válasz TechN7ne #94192 üzenetére
A játék mentéseire értem. Azt tudom, hogy a felhőben (is) vannak, csak azt nem, hogy esetleg a játékhoz tartozó valamelyik mappában nincsenek-e pluszban? Nekem az a logikus, mivel opció a felhő, hogy a gépen is el van mentve. Még sosem kellett ezzel foglalkoznom.
Sok kedvem nem lenne megint végigtolni a storyt, nem is annyira fontos, de az online az más tészta. Kismillió nyert, egyéb kocsik a garázsokban, ingatlanok, bizniszek mindenfelé, kb 150millió dollár, meg tököm tudja, hanyas szint... Na, ezt nem fogom még egyszer újra csinálni, ha a rs nem hozza helyre a dolgokat. Törölni sem akarom az accountomat, mert ott vannak a gyerek játékai is a steam-ben és nem kéne mindennek elvesznie, ha már egyszer fizettem értük. A rs meg szarjon sünt minden nap, hogy nem bírnak válaszolni.
A story mentéseket megtaláltam a user\dokumentumok\Rockstar Games\GTA V mappában.[ Szerkesztve ]
-
-
SkyLine3000
addikt
Nem kapkodja el a support, vagy szimplán szarnak bele.Kedd óta bsznak válaszolni. Egyszer volt 2019-ben egy ticketem. Még aznap válaszoltak.
-
SkyLine3000
addikt
válasz bazccka #94159 üzenetére
Én tegnap előtt írtam nekik, de eddig semmi.
#94160 Kiskokó : Az a legkevesebb, hogy az ember újra megveszi, akár pénzért, akár ingyen. De rohadtul semmi kedvem újrakezdeni az egészet (story,+online). Ha a rs nem oldja meg, akkor befejeztem a gta 5-el végleg. Tuti nem kezdem előlről egyiket sem. Akkor ott rohadjanak meg, ahol vannak!
Nekem megvan mindenem, be tudok lépni a steam-be, többi játék műxik, csak a gta 5 indításkor akarja hitelesíteni az emailemet egy fake címmel. -
SkyLine3000
addikt
Mennyi idő kell a rockstarnak, hogy reagáljanak a ticketre? Nem sietik el...
-
SkyLine3000
addikt
válasz ledgeri #94147 üzenetére
Így gondoltam én is. Tegnap már írtam nekik, csatoltam képeket is. Mi a gyakorlat,? Mennyi idő alatt szoktak válaszolni? Valaki tudja?
Remélem, rendezik, mert biztos nem fogom még egyszer megvenni és előröl kezdeni mindent.
Be tudok lépni a steam és a sc oldlalr is, csak ha a gta-t akarom indítani, mindig feldobja, hogy hitelesítsem az emailem (a fake címmel), ami már rég hitelesítve van. Mindkét helyen megváltoztattam a jelszót jó erősre. -
SkyLine3000
addikt
Egyéként mi van, ha törlöm a jelenlegi email címemet és regisztrálok egy másikat? Elvesznek a jelenlegi mentéseim?
-
SkyLine3000
addikt
válasz bazccka #94135 üzenetére
Lehet, megvan, mert egy csomó szar ott van. De sztem nem kell bizonygatni. Tudják ők, hogy mi a pálya. Egyébként a steam felületre be tudok lépni, látok mindent, ott vannak a játékok, amik le vannak töltve, csak épp a gta5-öt nerm tudom sehogy elindítani a verifikáció miatt.
#94136 Ice&Lime: Szerintem biztos választható. Nem hinném, hogy csak fhd és magasabb felbontások vannak. Ha mondjuk hd felbontású notid van, akkor ne tudj játszani?[ Szerkesztve ]
-
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként csak poénból megpróbáltam belépni az online-ba és email cím hitelesítést kért. De olyan volt megadva email címemnek, ami nem az enyém, illetve tök értelmetlen. Így hitelesíteni sem tudom. Eleve nem értem, minek hitelesíteni, amikor ezer éve megvan és hitelesítve van. Így nem tudok belépni sem a story-ba, sem az online-ba.. Valamelyik nap még játszottam a story-val és nemrég beléptem az online-ba is és nem volt gond.
Jött valami email, amit a spam-ek közé tett és japán nyelvű és elvileg a rs-tól jött... -
SkyLine3000
addikt
Vajon hogyan lesz a 6-al? Elsőre konzolokra jelenik meg, aztán majd jó egy évre rá pc-re?
-
SkyLine3000
addikt
válasz spleenszuru #93437 üzenetére
Én nem invite only-ban szoktam játszani, hanem csinálok üres sessiont.
-
SkyLine3000
addikt
Csak jöjjön a 6. Aztán majd 10 év múlva lesz is olyan gépem, amin majdnem max grafikán tudom tolni. A jelenlegi notimon gondolom, max közepes grafikával fog elfutni, úgy ahogy. Tehát nem lesz szebb, mint a mostani maxon.
-
SkyLine3000
addikt
válasz spleenszuru #92986 üzenetére
Én alapból public, majd abban a pillanatban üres session. Igaz, nem voltam fent sokat mostanában, de semmi rendellenességgel nem találkoztam.
-
SkyLine3000
addikt
válasz spleenszuru #92837 üzenetére
Elvileg a tegnapi pöccsel javították a biztonsági hibákat és most már biztonságosan ehet játszani.
-
SkyLine3000
addikt
Beléptem. Természetesen üres sessiont csináltam. Baromkodtam egyet. Eladtam kokót. Nálam egyelőre semmi extra. Sztem az egyszerű, mezei játékosok, akik ráadásul csak néhja lépnek fel online, nincsenek nagy veszélyben, max véletlen. De majd kiderül. Meg az is, hogy a RS vajon lép-e valamit? Nem csodálkoznék, ha szrnának bele...
-
SkyLine3000
addikt
Én mostanában elég ritkán megyek fel online Akkor természetesen mindig csinálok üres sesionmt. De ahogy olvaasom, az sem véd meg, hogy esetleg tönkre vágják az accountomat.
Akkor belépni sem érdemes? Csak mert pont úgy voltam, hogy lassan meg kéne nézni, mi a helyzet?
Amúgy tök gáz az egész. Mér rég kellett volna a rs-nak a modderek ellen lépni, de látványosan leszarják az egészet. -
SkyLine3000
addikt
Nekem 113,8 gb. Az ssd több mint a fele még üres, úgyh nekem nincs gondom lassulással, töltögetéssel.
-
SkyLine3000
addikt
[link]
Magyarul[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz ledgeri #91485 üzenetére
Egy éve lecseréltem egy Asus Rog notira. Ezen fhd-ban,majdnem minden maxon megy.
#91487 stellaz : A IV elég rosszul optimalizált, ezért kell annak is kakaó. De a fent említett i3-as konfigom azt is szépen vitte. Nem lesz gond azzal sem nálad. Amit írtál kombót, mindkettőt fogja vinni és nem alapon, lebutítva.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz stellaz #91483 üzenetére
Gta5-öt simán lehet lekapni. Millió féle van fent. Csak ugye nem idevágó téma. Én sem akartam megvenni addig, míg nem bizonyosodtam meg róla, hogy jól fut a notin. Pont azért, mert nem egy erőgép volt. Leszedtem egy virágboltit, működött, oszt megvettem akciósan 15 euróért.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem a fenti konfiggal semmivel sem futott rosszabbul az online, mint a story. De nyilván az sem mindegy, milyen a net. Még meg is lepődtem anno, amiket írtak, hogy soknál grafikai gondok voltak, eltűnések, stb, nálam meg semmi sem volt. Biztosra veszem, hogy ezen a sokkal frissebb konfigon bőven el fog futni így is, úgy is.
-
SkyLine3000
addikt
válasz stellaz #91470 üzenetére
Simán megy ezen a konfigon!
Én évekig egy Samsung notival toltam, story+online:Intel i3 3120m
8gb 1600 mhz ram
Radeon 7670m 1gb
Intel ssd
Win10A grafika átlag közepesre volt belőve, de pl a víz maxon volt, meg több dolog is feljebb volt tolva.
Nyugodtan próbáld ki! Nyilván nem maxon, de legalább közepes beállításokkal vígan el fog menni és egyáltalán nem lesz csúnya. Persze nem lesz 120fps-ed, de bőven játszható lesz.
Meg miért ne menne az online? Nekem ott sem volt semmi gondom.
De ha biztosra akarsz menni (én is azt tettem), leszedsz egy virágost, aztán utána megveszed, ha jó. Én is ezt csináltam.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz negyven2 #91060 üzenetére
Attól én már régóta tartok, hogy egy, nem olyan lesz a GTA6, mint az eddigi részek, kettő, ezek miatt a fszságok miatt sokkal komorabb lesz és eltűnik belőle az a RS-os humor, ami az eddigi részeket jellemezte. Jól hangzik, hogy Miami lesz a központ (elvileg) és hogy folyamatosan fog újabb missziókat és városokat kapni a játék, így szavatolva a tartósságát, de ha nem lesz benne humor, akkor engem elfelejthetnek.
-
SkyLine3000
addikt
Miért ne bírná a laptop a több órás játékot? Nekem 15, vagy több éve notim van. Plusz a gyerek és az asszon is azt használ. Jelenleg egy Asus Rog Strix-em van. Alatta van egy hűtő+külső egér+bill. Semmi gond a gta5-el sem több óra géming után sem. Annyira melegszik, ami bőven jó. Nem forró, nem laggol. Mindez fhd, majd minden fullon. Külső hűtő nélkül sincs semmi gond vele. Csak azon kényelmesebb használni, mert megdönti a gépet. Arról nem beszélve, hogy jóval kevesebbet eszik egy átlag noti, mint akármelyik asztali pc.
-
SkyLine3000
addikt
Megint egy kiszivárgás a Gta6-ról: [link]
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Olvastam egy pletyit, egy állítólagosan megbízható emberkétől, mely szerint a gta6 fejlesztése kaotikus állapotban van. Még rosszabb állapotban, mint eddig mondták. Úgyh csak foltozgassák, bővítgessék az 5-öt, mert ebből a 6-ból mostanában tuti nem lesz semmi. Én már teljesen elengedtem, nem is érdekel.
-
SkyLine3000
addikt
Most ez mi? Online, vagy story cucc? Mert ugye Franklin story karakter.
"a New GTA Online Story" Mármint online-os történet?
Felőlem aztán a story-t is tovább vihetnék.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz ledgeri #88809 üzenetére
Nekem 29 éve van jogsim, de soha nem okozott gondot a kocsiban való zenehallgatás. Nem haltam meg miatta. Gta-kban meg annyira nem izgat, hogy milyen zene szól a kocsiban, soxor ki is kapcsolom. Vagy, ha nem is kapcsolom ki, egyik fülemen be, a másikon ki. De ha szól is a zene, tuti nem az ilyen elborult rave, vagy techno, rap szól, Hanem vmi classic, vagy rock station.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest