-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz ted_mosby #6599 üzenetére
Két dolgot ha szabadna javasolnom:
1. Szerintem a topicot tetesd át a lokál-ba.
2. A képeket meg is lehet tag-elni a Snapmaticba így nem kell külön feltölteni őket. A tag vagy lehetne egységesen pl #ph!-photo, és/vagy az aktuális heti témaknak külön tag“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ted_mosby
senior tag
Elindítottam egy heti szórakozást.
Ha van időtök jelentkezzetek. GTA-s fotóverseny
[a fórum][ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
negyven2
veterán
válasz jonnyjoker01 #6597 üzenetére
Azért írtam, hogy egy próbát megér. Nekem pont az volt, hogy mentem volna valahova, és bejött egy ilyen küldetés. Az egyik kedves Los Santos-i polgár az udvarias kérésemnek megfelelően örömmel kölcsönadta az Infernusát, hogy gyorsan elérjem a helyet amikor beadta ezt a küldetést. miután vége volt megjelent fent, hogy az Infernusomat elvitték erre a helyre és pénzért kiválthatóm. Máskor meg a lakásom előtt volt leparkolva volt egy másik ilyen küldetés után az akkor használt jármű.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
xenom0rph
őstag
:@
Nagyban tuningolok egy autót, ráment fél milla bőven. Kigurulok a garázsból, hív Franklin hogy neki most kedve van missiont csinálni. A játék át is dob rá. Vissza már n tudtam váltani. Vége a küldetésnek Michael a régi kocsijával, nem abban amiben hagytam. Hol a büdös krva anyjában van? :@ az ilyen kis dolgok veszik el a kedvem a játéktól..
halahala
-
negyven2
veterán
Össze kell törni a hirdetőtáblákat.
barca0519951: nem kukáznak, hanem Vinewood-i sztároknak a dolgait keresik (akár egy kidobott alsógatya). Nappal megjelenek ilyen narancssárga kötök ott kell körülnézni és akkor kiírja a feladatot.
-
CJ3
senior tag
Huhu egy fontos kérdés....Trevor-ral egy kérdőjeles küldihez mentem ahol egy Josh nevű faszi nyitotta a kapuját és a villája előtt beszélgettünk, és felajánlotta hogy majd nekem is lesz ilyen házam ha eladok neki vagy megkeresek jópár házat....
Később jön is az sms egy weboldallal ahol be tudom jelölni a házakat odamegyek felhívom Josh-t de semmi nem történik....
Mit kell itt a későbbiekben csinálni vagy mi értelme ennek a küldetésnek...Ez olyan 60% nál van
LaciCRM Az online-ról hallok rosszakat abban lehet van még hiba
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
g4mer
senior tag
válasz jonnyjoker01 #6582 üzenetére
Kering egy hír nov. 22-es dátummal, de persze fake az is Szerintem minimum 3/4 év mire lesz Pc-re, de lehet hogy több is.
Sic Parvis Magna
-
Đusty
addikt
válasz jonnyjoker01 #6582 üzenetére
nincs
-
-
szabacsik
őstag
100 apró dolog a GTA V világáról Érdemes elolvasni
/\____/\
-
Xmodule
őstag
En vettem egy hangart es oda meg rendeltem egy tankot így a reptérre is be tudok menni ha épp utas szállítot akarok vezetni. Amugy en is úgy vagyok vele hogy single nagyon tetszik 10/10 de a multi borzalom 2/10 nálam. Tegnap meg tegnap elott elpazaroltam vele vagy 4-5 órát ennyi elég is volt. nem nekem találtak ki de attól meg lehet jó.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ted_mosby
senior tag
Ha valakinek van kedve online rabolni a boltokból, vagy feladatozni az vegyen fel gt: HUMPBACK90
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
g4mer
senior tag
-
őstag
A lövöldés egymást írtó team vs team eddig nem jött be. Egyrészt ritka, hogy olyanokkal kerül az ember össze, akiknek van agysejtje, minimálisan tud vezetni, a mikrofont nem a végbélnyílásában tartja (fing, böfög bele). Emellett meg lag is van, mivel amerikaitól kezdve svédig mindenkit egybe rak.
A pár coop 2 playeres küldetés ami eddig volt, meg a sima Race nekem bejött. Utóbbi hajaz az MTA:SA Race-re, azt meg szerettem.
Ha sikerül pár jó Race-t kifognom még, nekem pozitív lesz a véleményem, utána remélhetőleg jön a Heists mód, coop bankrablásokkal.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem amilyen nagy élmény volt a singleplayer, olyan nagy csalódás a multiplayer Valahogy nem tetszik nekem ez a rankos rendszer. A IV. multija sokkal jobb volt szvsz, egyenlő esélyekkel, meg valahogy szabadabb volt az egész. Lehet még megváltozik a véleményem Ti hogy vagytok ezzel?
Sic Parvis Magna
-
Roland93
aktív tag
Franklin az új házát miért kapja?
-
Roland93
aktív tag
Üzletek jók valamire? Érdemes őket megvenni ?
-
CJ3
senior tag
válasz #81556480 #6566 üzenetére
Hát ha te a hibákat lesed állandóan akkor neked játék nem való
Nem is tudlak megérteni Nem a játékkal foglalkozol hanem hogy milyen hibák vannak benne
Van még egy pár ilyen ember.
Egy két bug lazán belefér én tudomást sem veszek róluk, sőt inkább elmosolyodok rajtuk.....
A hibák pl garázsban nem marad autó egyszerűen nem tartok ott kocsit.
Mindenre van megoldás,és csak megszokás kérdése.....
Az apróbb hibák pedig egy ilyen játéknál elvesznekAzon viszont fel tudom magam idegesíteni, hogy a katonai bázison állandóan kinyírnak, se vadászgép se tankot nem tudok elkötni.... Vagy is elkötöm de rövid időn belül leszednek
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
törölt tag
válasz bognar110 #6564 üzenetére
Én már nem erőltetem mert félek hogy eldurran az agyam aztán kitiltanak a ph-ról is, mivel máshol nem tudom a véleményem hangoztatni, itt meg nem érdekel senkit
Azt írják javítják az elveszett küldiket. szuper.
Felteszem a patchet, belépek, 5 perc után csörög a telefon: jön az elveszett küldetésem !!!
( egy achievement miatt szeretném megcsinálni, amugy mellékszál)Elrontom, és többet megint nem jött elő.
A GTA IV-be jóval a megjelenés után pár évvel kapcsolódtam be, a kezdeti nehézségek után.És a mai napig rendületlenül imádom!
De most hogy végig kell játszanom ugyan azt a patcháradatot mint mások az IV nél, teljesen megértem a sok "optimalizálatlan" dumás embert, mert csalódtak valamiben valamiért.Dolgozom rajta hogy ne így legyen, de kezdi rányomni pár hiba a bélyeget nálam a V re.
vannak még hibák amik a single ben iszonyat zavartak, de nem is beszéltem róla, inkább nem figyeltem rá mert minden más kárpótol, de most azok is kezdenek előtérbe jönni a sok idegeskedés közepette
Na fanboy ide vagy oda, a rockstarnak össze kéne kapnia magát ha már ennyi pénzt és időt öltek bele, és mennyi pénzt be is gyüjtöttek már érte
Üdv, egy megmondóember[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Onnline karakterem megint el veszett nem értem mentéseimnek is lőttek mi a faszomat csinálnak már,.
-
törölt tag
Mikor lesz szerintetek normális az online ?
nagyon idegesítő hogy 5 napja 1 tdm-et tudtam játszani. -
Tenager18
senior tag
Fogyatékos kérdés : ( mentségemre szóljon, hogy csak most akarok elkezdeni tőzsdézni ) ... internet nélkül nincs tőzsdézés ?
-
Xmodule
őstag
Nalam nem megy ez a BAWSAQ pedig van internet kapcsolatom is es most ugye ingyenes gold hetvege is van XBL-on.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Eléggé a játék elején vagyok, de elakadtam kicsit, mert nem kapok új küldetést, megnéztem a mobilt, térképet rendesen, de nem jelöl semmit. A kutyás (Chop) küldetés után járok. Mit kellene most csinálni? Hol találom a következő feladatot?
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
L_YKing
addikt
Találtam egy finom kis Bugot.
Videót fel lehet tölteni ide?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pelenka35
őstag
online ="hold up store"-nál mit kell csinálni ?
Gamertag:Rob3rt75
-
negyven2
veterán
Nagyon beteg dolog elvinni a részeg embereket az Altruist szektához.
más:
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
-
negyven2
veterán
Hihetetlen ez a játék
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Be léptem ma a gtaba le töltöttem a frissítést, erre a gta mentésemnek lőttek..
-
-
anorche1
őstag
Egy picit most elgondolkoztam a 3 betűs xbox modon, e videó látván: [link]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
pelenka35
őstag
beléptem online első utam a strep bar -ba vezetett ...
Gamertag:Rob3rt75
-
törölt tag
Van új patch xboxra?
Nekem is hiányoznak küldetések a story módból amiket nem dobott be
Misc: Visit the cinema.
Oda megyek a jelhez és zárva minden, mindig mindegyik karakternél.
Mi lehet a gond ?[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Ez fantasztikus, van aki meg itt a fórumon már kijátszotta több napja 100%-ra és mind a 3 karakterénél 1.2-1.3 milliárd dollár van.
Amúgy azt sosem értettem, hogy abban mi a jó, ha mások mentéseit tölti be az ember?
Játszani egy játékkal már luxus? ... Vagy nem értem..."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Bomc
aktív tag
Találtam a neten egy olyan mentést amibe 73%-ba van a játék, 69 küldetés meg van csinálva és mindhárom karakternek van 1 milliárd $-ja
-
Damage
senior tag
Pár észrevétel, lehet, hogy volt már róla szó:
Szerzel egy jó autót, majdnem mindenhol jó autók vannak. Rossz autóval mész, a gazdag környéken is gyengébb autók vannak. Terepjáróval vagy SUV-val mész, mindenhol az jön veled szeembe. Ritkán találok motort, de amikor szerzek, minden második embernél motor lesz.
A rendőrök a hegytetőre soha nem követnek.
Felmászok egy magas toronyba (erőműnél) és távolba autóra lövöldözök, az első találat után felvillan az első csillag és egyből beazonosítanak, hogy honnan lőttem.
Futás közben ugrás, majd egyből ütés gomb --» "érdekes" jelenet.Ezeket leszámítva hihetetlen jó játék, remélem PS4-re is meg fog jelenni, arra is biztosan megveszem.
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
nokia párti
őstag
válasz RohamDroid #6492 üzenetére
Átültél a BMW-ből az Opelbe, és csodálkozol, hogy gagyibb?
-
norbi2010
őstag
Most lett egy update nekem, van valami infó, hogy ez mit javít?
-
őstag
válasz Cthulhu Dawn #6515 üzenetére
Első este amikor rendben ment.
Nem olyan rossz ez, mondjuk én inkább Race job-ot pártolom, gondolom mert a lövéshez kontrolerrel hülye vagyok
Toltam bringa versenyt, akkora mákom volt mindenki kinullázta a stamináját az első 100 méteren így lazán lehetett nyerni.
A sima Race is tetszik, forgalommal, bár eddig kiszívtam mindig a kereszteződésbe behajtóktól, de így reálisabb. Rendőröket is bekapcsoltam, de még egy verseny alatt sem kerültek elő.Sikerült valami missionbe is belemennem, ahol egy rendőrtől kellett valami táskát ellopni, 2 csapat, 8 vs 8, háát. Az egy dolog, hogy a csapat egyik fele fiatalkorú albán kecskepásztor volt hang alapján, de hogy ezeknél anyám is jobban vezetne, az tuti. Plusz azért ha a világ minden végéről összerak embereket, ott eléggé lagparty van, emiatt ez annyira nem jött be.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Puma K
nagyúr
válasz szabacsik #6519 üzenetére
Már korábban más is észrevette, akkor azt írtam (ha jól emlékszem...), hogy internetes átutalásról lehet szó.
Kis fantáziával meg bankkártya van minden karakternél... na viszont a pénzszállítóból kivett pénz meg akkor hogy lesz rögtön a "számlán"? A kulcsszó fantázia és így tudták megoldani.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
szabacsik
őstag
csak nekem fura, hogy telefonon keresztül (böngésző) be lehet tenni a bankba a pénzt ?
/\____/\
-
Puma K
nagyúr
válasz Chereiose #6514 üzenetére
Tessék segítek: Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (kiemelt téma)
Írj nekik, hogy szerkesszék át a hozzászólásodat!
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Cthulhu Dawn
őstag
Most nekem is teljesen jól működött az online session, toltam is jó pár órát. Még addamka-val (crew member) is versenyeztem 2-3x. Az még ugyan nem megy, hogy megtöltsön teljesen egy meccset de legalább lehet csatlakozni ha meghívnak, illetve nem maradtam soha egyedül.
Egyébként, mint kiderült én is a seggfejek közé tartozom free roamban, de szigorúan tanítási szándékkel Íme annak a története, hogy miért kell a passzív módot használni. Elmentem a Rockford Hills környékén lévő LS customsba, látom fellehet mászni a tetejére, hát felmásztam -hm, innen jó a rálátás a belső udvarra hoppá, ráadásul pont van is bent valaki. Megvártam, kijött a szép új járgányával, egyből ki is lőttem belőle, és elloptam, majd miután összetörtem belehajtottam vele a mólóból a vízbe. Remélem volt biztosítása . Rendszert amúgy nem fogok ilyenekből csinálni, mert bad sport jár azért ha valaki más kocsiját megsemmisíted.
Más: ultimate pénzszerzési mód: sivatagi repülőtérről el kell hozni a helikoptert, és úgy menni boltokat rabolni. Nem érnek ki időben ahhoz a rendőrök, hogy kárt tegyenek benned mielőtt felszállsz, és amíg elrepülsz a következő boltig le is rázod a őket. Kocsival ezek után nem ajánlom a mutatványt, én miután ezt eljátszottam egy párszor gyalog is megpróbáltam, de rám akasztott 4 csillagot egyből . Hegygerincen próbáltam lerázni őket, ez lett a vége:
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Chereiose
addikt
SPOILER
Na sikerült befejeznem a story-t, nagyon jó volt, maradtak a kérdőjeles küldik Kár, hogy meg kellett ölnöm Michaelt, szerettem is+ jó volt a 3 karakter, most csak 2 van[ Módosította: proci985 ]
-
Xmodule
őstag
Gondtam ki próbálom ezt az online mokat. Hat ez nagyon amatőr szinten van megoldva. Mar 40 perce itt várok nem tudom mire jobb alsó sarokba launching session. De se kilépni nem lehet se semmit. Csak ha az egész játékból kilépek. Mintha totál másik játék lenne olyan gagyin van ez megoldva...:/
-
András.
tag
Írja a PSN az updatet, de mikor telepítésre nyomok, fekete képernyő, a konzolon a wifi led villog, de semmire nem reagál, csak főkapcsoló ki, be... Másnál is van ez?
-
Xmodule
őstag
Most totál meghalt az Xbox live? Be sem tudok lepni. Ergo a játékot sem tudom folytatni
-
törölt tag
és az xbox liveal mi a helyzet?
Na meg nem tudtak előtt egyeztetni hogy ez lesz? -
RohamDroid
aktív tag
Na gyerekek meguntam a fórumozást a sok kötekedő okoskodó ember miatt akiknek ha fel teszel egy kérdést felhúzzák magukat és hülyének akarnak nézni mert ők biztos baszottul mindenhez értenek.
Üdv psn-en és social clubon majd megtaláltok.
Üdv.: Csaba
-
Tenager18
senior tag
Ez a hsz csak azért, mert véletlenül töröltem a topikot a listábol
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest