-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz GALARDO #6794 üzenetére
De jó képek! Köszi!
Másnak:
Örüljetek neki hogy ilyen jó játékot kaptatok! Mindent lehet benne csinálni. Ha nincs kedvetek tengeralattjárózni, akkor ott a GTA3. Bele esel a Aluminium Chlorohydrex Pg-vel szennyezett vízbe és rögtön meghalsz!
csak poénkodok ám, és várok a P.........[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
GALARDO
addikt
Hihetetlen, milyen élettel teli, ez a játék. Találkoztam, egy lerobbant autóval, amihez épp jött a vontató. A folytatást nem tudom, mert megijedtek tőlem.
Aztán megláttam őket...
Végül nehezen, de megszereztem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
g4mer
senior tag
Azért ez eléggé szemétség, hogy megcsináltam az összes race eventet Franklinnel, és nem jár érte achievement
Sic Parvis Magna
-
jonnyjoker01
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
Ez itt a GTA V konzolos topikja, mindenkit megkernek, hogy tartsa magat ehhez.
Trollkodast, flamet es szemelyeskedest pedig keruljuk!
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tag
válasz Nescafé #6781 üzenetére
Javítja a hibákat, melyek a karakterek és a játékállásban egyéb dolgok eltűnését okozták
Javítja a hibákat, melyek miatt néha a végtelenségig töltött a játék, végtelenségig a levegőben maradt a kamera, és ami miatt néhány lehetőség nem jelent meg a felületen a vállalható feladatoknál (jobs)
Javítja a hibát, ami miatt a játékosok a tuning garázsban maradtak, ha átfestették a Sanchez motort
Javítja a hibát, ami miatt sokszor a játékosok az LS Custom garázsban ragadtak a bemutató (tutorial) alatt
Javítja a hibát, ami miatt eltűnhettek fegyverek, lőszerek
A GTA race-eket nem szakítja meg a játék, mert a játékosokat túl távol rakta le a program
Javítja a Last Team Standingben előfordult hibát, ami miatt a játékosok nem tudták elhagyni a lobbit
A játék tisztázza, ha a játékos szerverkiesés miatt ideiglenes karaktert kap
Hangolja a pénzbeli büntetést, amikor valakit megölne On on One meccsben
A fejlesztők továbbra is arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy az esetleges eltűnéseket megelőzendő a GTA Online után lépjünk vissza a Story Mose-ba, és mentsük el a játékállást, és mindenkit kér, hogy ha a Rockstar Cloud szerverei elérhetetlenek, SOHASE nyomjunk Retry-t! Itt a fordítás. Köszönjük a GTA Place-os srácoknak.“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Nescafé
őstag
Mien update jött ki megint?
Most raktam fel 59 mega volt iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
norbi2010
őstag
Megszereztem a Waste Management acsit, röpke másfél órába telt végig tengeralattjárózni az egész térképet, mindezt 15G-ért.
szerk.: meg 940.000$-ért
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Csak gyári Microsft-os merevlemezt lehet bele tenni (illetve van egy két WD HDD aminek át kell írni a firmware-jét) max. 320 GB mérteig. viszont itt lehet Pendrive-ot is belerakni amiből igaz, hogy csak 32 GB-ot kezel, de elvileg van rajta 4 vagy 5 USB port és mindegyikbe lehet egyet-egyet.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
mijos
senior tag
4gb-os boxon hogy tudnek jatszani a jatekkal?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
Egy ismerős kommentálásban is a 7 Guinness rekord...
-
heihachi
addikt
válasz heihachi #6601 üzenetére
És a 03-as patch után sem jó Sok más embernek is van ilyenje. Kezdhetem elölről, mert nincs korábbi mentésem...
Azért az egy vicc, hogy a bétának is alig nevezhető online javítására írnak egy patceht, ami elbassza a singlet, az online meg ugyan olyan béta marad
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Tenager18
senior tag
Franklinnél van a térképen két nagy zöld karika ( a kisebbeket már megcsináltam ), de ezeknél hiába megyek a területre, nem ad semmien feladatot. Mit kell ezeknél csinálni ?
-
-
törölt tag
Most próbálok megcisnálni néhány achit de azéárt az szívás hogy van amit a főszál végigtolása után nem lehet.
Hogy tudnám összehozni egyszerre a 3 karaktet???
-
negyven2
veterán
válasz jonnyjoker01 #6742 üzenetére
Azt hittem, hogy ilyen Guinness rekordot állított fel
-
jonnyjoker01
veterán
Üdv. Johnny
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #6734 üzenetére
Strip Club-hoz. Hivd fel telefon az illetőt, és lesz ott olyan, hogy Hang Out (akár több ismerőst is elhivhatsz). Majd menjetek egy Strip Club-ba (magassarkú cipő) és ott vagy ülj le a rúdtáncos elé vagy menj oda az egyik lányhoz és kérj tőle privát táncot (minden esetben jelzi a teendőket a jobb felső sarokban)!
-
törölt tag
amikor TDM-be csatlakoznék kiírja hogy Time out, és vissza lök a single-be. Ahonnét megint vagy 5 perc mire visszatérek az online ba.
gyenge lehet a netem? vagy mi lehet a gond ? 10ből 9x kidob.
9 nap alatt 1 mérkőzést tudtam játszani.
Nagyon elkeserítő...Routeren keresztül vagyok bedugva. ez gond?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
válasz FZsolt15 #6733 üzenetére
Ez is része az általam feltett kérdések egyikének.
Sok ilyen apróság nem tiszta még a számomra, de szerintem más se tudja mert vagy 3x megkérdeztem már a strip clubbos dolgot
Ha tudnék spanyolul mindent tudnék a GTa ról. fent vagyok egy spanyol gta szájton, de olyan élet van hogy beszarás Igaz nem értek semmit csak a képeket. de azt se mindig
Más:
45 óránál 85%kb.
De még a kétszer 50 összegyűjteni való hátra van ami el fog vinni még vagy 10 órát
A végére azért leszívatnak rendesen !!![ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Ejtőernyőzés közben, hogy lehet betenni a színes füstöt?
-
ted_mosby
senior tag
Az miért van hogy pár sorozatban elkövetett rablás után már 4* jön mikor előrántom a fegyvert
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
bognar110
őstag
81% os mentést valahogy vissza lehet szerezni ? Csak úgy el tűnt 1 hete már
-
FZsolt15
aktív tag
válasz ImpersonatoR #6722 üzenetére
SPOILER
Ki kell nyirni. Akkor lesz 100% ha egy lovesbol megolod Beverlyt es a tarsait, pl. raketaval -
addikt
Kuldi spoiler ! Annal a kuldinel amikor a paparazzo srác mar saját valóságshow t kapott és elhajt minket hogy majd az ügynöke kifizeti a lóvét a fényképekért amiket csináltunk majd elkezd piros/kék en villogni a minimapon azon kívül hogy kinyírod lehet vele valamit kezdeni? -
GALARDO
addikt
-
Tenager18
senior tag
Lehet látni UFO-t is ?
-
athomi
veterán
Végre megtaláltam a katonai bázist. Gondoltam ellopok egy repülőgépet.
A bázison egy tank jött szembe, hogy leszedjen. Szerencsére ki tudtam kerülni, bepattantam a gépbe és gyorsan felszálltam. Egyből célba vettek, megforgattam a gépet és sikerült elmenekülnöm, bár így is megsérült a gép, de azért repült.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki mondja már el pontosan ( gombról gombra) xboxon hogyan kell ööö arra a nem lelőhető módra váltani multiba ??
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Az agyamra mennek a rendőrök Ott is észre vesznek, ahol egyáltalán nem kellene, mint pl. egy magas ház tetején
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% Brutális i7-13700H 14Magos! 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest