Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Karaktered súlya szerintem változik ahogy erősebb lesz,legalább is mintha a karim karcsúbb lenne.Elég sokat golfozok vele hogy maxoljam az erejét,már 8/10.
De megéri mert sokkal jobban tud esni.Például pacific standard heist-nél mikor menekülünk a bankból és leugrunk magasról a karakterem már egyáltalán nem sérül,hanem szépen talpra esik vagy esésnél gurul egyet és így is sérülés nélkül érkezik.De akinek kicsi vagy egyáltalán nincs fejlesztve az jól le sérül.
Beast vs slasher módban felmásztam háztetőre,be kapcsoltam éjjel látót és sikerült le esni a tetőről,de nem halt meg a kari,négy emeletes ház tetejéről estem le úgy hogy rá estem a második emelet magasságában valami szar mellék épületre és onnan tovább a földre.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest