Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri09
tag
Ezt a 7dvd-s torrentet nem tudná belinkelni megint valaki?
Mert rakhatom ujra és még mindig 100k-val akarná szedni....... Szerverek ezek szerint még mindig dög lassúak.... -
Cthulhu Dawn
őstag
Online heist valaki (k 3 ember) most?
-
EstiloL2
tag
Sziasztok!
Tegnap óta próbálom rávenni a játékot, hogy elinduljon, de nem megy, pár másodperc után, mlg az elindulás előtt kiírja, hogy leállt. Utánanéztem, hogy ezt a váltható videókártya miatt csinálja, legfőképpen AMD/Inteles laptopokon... De eddig egy normélis megoldást sem találtam, amitől elindulna. Valakinek van/volt ugyan ilyen problémája, és ha igen hogy sikerült megoldani? Vagy inkább várnom kéne, míg a Rockstar megerőlteti magát, és pár napon belül kiad valamijavítást :'(
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Hauptmann
üzenetére
STEAM-nél ez így van, ez teljesen világos.
Viszont mi történik, ha megkapom az SC-s logint, azzal telepítem az installert, az installerrel pedig letöltöm a játékot? Úgy is használni fogja hozzá a steam-et? Nem látom a kapcsolódási pontot a 2 között.
(Neki értelemszerűen hasznája, mert steam-en vette meg, annak a downloaderével töltötte le, telepítette fel) -
törölt tag
válasz
Hoorus
üzenetére
Nem ezen az ablakon kell bemenni, a féleresz alatt áll a pick up ha jól emlékszem, azon keresztül felmész a féleresz tetejére, és onnét egy nagyobb nyitott ablakon. Elejétől: Leütöd a kertészt, és megkerülöd a házat, ha szembe állsz vele, akkor balról, de a jobb oldalán van az ablak. van erről egy csomó videó a jutubon pahancsojj -
cyberkind
félisten
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Nekem az is jó, még a karácsony is, mindkét konzolon beletoltam 1-200 órát, úgyhogy annyira nem sürgős, a multi miatt jó lenne a pc-s, mert itt biza sokan nyomják és fogják is, de nem kell ennek se sok idő amíg feltörik, jönnek a csalók, és ismét felidegel a játék mint boxon a sok gyökér miatt.

(#17584) Hoorus
Nem ott kell bemenni, hátul van egy kocsi, arra mássz fel.
-
oneak7
tag
Sziasztok
A segítségeteket kérném!
Feltelepítettem a játékot regisztráltam a Rockstar oldalára és nem indul a játék
Folyamatosan loadingol, volt már h félórát is vártam.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond??Előre is köszönöm!!
-
Ferell84
tag
Sziasztok! N ekem sikerült felszenvedni még tegnap éjjel a dobozost. És azt kell mondjam szerintem ez a játék meg éri a pénzét. Viszont azért nem minden tökéletes akadt ugyan is egy érdekes problémám nem tudom találkozott e valaki más is vele de van a képernyőm jobb alsó sarkában egy kisebb téglapapnyi rész ahol szemcsés pixelek vannak és elütnek a teljes képtől.

-
A_ScHuLcZ
addikt
Lehet megoldódik a dolog, ismerős megvette Steamesen, és nem jött be neki. Őt csak a multi érdekli, és azt mondta mindenki aknavetővel, rakétával kergeti a másikat, neki ez abszolút nem tetszik, már el is adja.
Ha elboltolnám vele, akkor hogy kerülhetne át hozzám teljesen? SC-s logint megadja, azt mondta ott a mail címet is át tudom írni, inkább a STEAM-es részét nem ismerem a dolognak, hogy ott mi lenne a teendő.Elegendő nekem az SC login? Abban biztos vagyok, hogy beaktivált steam-es játékot a saját steam-embe nem tudok átmozgatni, de ez igazából nem zavar, eddig is steam nélkülit keresgéltem.
-
spanglee001
addikt
emlékeztek még, úgyis le lesznek halva a szerverek, mi meg feltesszük a lemezről és játszunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gedikart
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ez a maradék 5 GB telepítésére vonatkozik? Mert azt olvastam, hogy más forrásból le lehet tölteni. A terv az, hogy felrakom ismerős gépére a játékot (ajándék), de ha átjön hozzám, akkor nálam is tudja használni. (Én nem játszok vele). Köszi
-
Gyuri09
tag
Sziasztok!
A story-t hibátlanul tudom játszani viszont online ahogy kész a karakter iletve elkezdi menteni.......
Kb 4x csináltam már meg és semmi.... ilyenkor mit lehet tenni? Illetve nekem digitálisan van meg a játék tehát ha letötörölném és ujra raknám akkor megint lehet 65gigát leszedni...... Meg az eddigi eredményeim is elvesznének.... -

-
CsonkaImo
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
Saját tapasztalatom alapjána játékhoz kiadott driver sokat számít. Bár én a másik oldalon vagyok, de szerintem neked is hoz javulást. Ha mégsem akkor a HDD vagy a CPU lesz a gyenge lácszem. Bármi ami fut a háttérben és használja a merevlemezed vagy a procidat, azt kapcsold ki.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Hokunda
üzenetére
Nem tiltott csak nincs már ROW gift azt januárban megoldották, hogy régió korlátos legyen az enyém még ROW volt.
gedikart maximum megver, mert nem jön le javítás hozzá amikor felrakta lemezről, bár gondolom ma már kisebb lesz a szerver terheltség hiszen a kockák tegnap már megszenvedtek vele.

-
gedikart
aktív tag
Miben járok rosszabbul, ha dobozos változatot veszem (ismerősnek lesz) ?
-
peterpal12
csendes tag
Sziasztok érdekelne,hogy jelenleg hol lehet online a legolcsóbban megvásárolni a játékot? A nuuvemes elfogyott,pont mielőtt megvettem volna,a gmg-n kínai vpn-n el csak 39,99$,van valakinek infoja arról,hogy esetleg nuuvem-en lesz e még több kulcs?
Illetve,tudom hogy lerágott csont,de valakinek hasonló konfig/vagy előreláthatóan ezen,hogy fog futni:
core i3 2120 3,3ghz
GTX 750 Ti 2gb
8gb ddr3
1920*1080 monitor
250gb ssd-re menneElőre is köszi a válaszokat!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
Videókártyádhoz a legfrisebb driver van fent? HDD-ről futtatod a játékot? CPU kihasználtságot mértél? Rengeteg oka lehet, nehéz megmondani mi okozhatja.
-
válasz
hermandani
üzenetére
ez HDD vagy CPU limit szokott lenni, ha száguldozásnál laggol
tanácsom: játék inditása előtt nyiss egy Feladatkezelőt, és monitorozd a CPU magok kihasználtságát. Ha a plafonon van, mindegyik mag / szál akkor CPU limited van.
Mondjuk az esetedet bonyolitja hogy i7ed van és 8 szálad, nagy rá az esély hogy nem lesznek a csúcson a magok, kb 50%ig lesz mind a 8 db oszlop = ez szerintem azt jelenti hogy MAXon van a 4 mag = CPU limit
-
hermandani
tag
Azt mire véljem, hogy tökmindegy hogyan állítom a grafikát, mindig stabil az fps.
DE ha elkezdek száguldozni kocsival (főleg nappal), ~5 másodpercenként ledobálja az fps-t (25-ig kb), emiatt zavaróan meg-meg akad.Mindig tökéletesen élvezhető, de vezetéskor... szerintetek mit csináljak, vagy mit állítsak?
Gépet látod a nevemre kattintva.
-
sagem
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Nuuvem esetében attól tartok, hogy nagyon elterjedt a nem Brazil vásárlás és ezért takarékra tették őket. Eddig ki volt írva, hogy a készlet feltöltés alatt bla bla, és reklámozták a főoldalon, facen a játékot, most már levették mindenhonnan, és a termék adatlapján sem jelzik hogy hamarosan újratöltik a készletet..
-
válasz
logaritmus
üzenetére
Nem.
-
Hokunda
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Steamest csak steamen lehet venni (ami szintén scs is), az összes többi oldal játéka csak sc-os. (vagy steam gift ami ugye tiltott)
-
-
válasz
headhunter86
üzenetére
Valószinűleg a SocialClub és a Steam OSD akad össze.
Tiltsd le a Steames Overlayt és talán úgy megy.
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Akinek ékezetes karakter van a felhasználói nevében annak tuti nem működik ?
Valahogy meg lehet heckelni, hogy a többi cuccaim változatlan maradjon.?
Ezért nem akarok új rendszert húzni
.
Részletesen le tudná v.ki írni mit kell csinálni . Win 8.1 64 bit rendszer.Köszönöm előre is.
Üdv,
-
terepkigyo
csendes tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Ez engem is érdekelne..

-
headhunter86
senior tag
Nekem ugye dobozos van, de be szeretném rakni STEAM-be non-steam-es játékok köze. De ha így indítom kifagy. Van erre valakinek valami tippje?
-
Evome
senior tag
Online felületen - Miért jobb / ha jobb a magasabb szintű apartman ? Kb csak a kilátás miatt ?
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Franklin
üzenetére
Persze, tisztában vagyok vele, hogy a torrent nem feltétlenül csak illegális tartalmakra való (még, ha arra is van kihegyezve). Pl. a humble store-ban vásárolt játékoknál is megvan a torrent opció, amikor letölteni akar az ember. Csak eddig még nem volt rá szükségem, hogy használjam és ezért ódzkodom tőle, mint ahogy egyéb filecserélős kliensektől is.
A sírfelirat, természetesen, irónikus volt (bocs, ha nem jött át), arra akartam csak rávilágítani, hogy ahhoz képest, hogy 30 éve dolgozom számítógéppel (ebből 25 éve PC-n), - kis túlzással - fogalmam sincs, mi az a torrent, facebook, twitter... Szóval, mint kuriózum az informatikusok között.
-
r3dsnake
nagyúr
Mostmár eleve az letöltő/installer is force close-ol állandóan. Nem hiszem el...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Rajtam kívül vár még valaki olcsó digitális változatra, ami nem szürkeboltból származik? (tehát nem G2A és hasonlók) Nuuvem-en figyelem folyamatosan, valami infót adhatnának, hogy lesz-e, nem lesz-e, egyáltalán érdemes-e várni rá..
Dobozosból ~14k-ért találtam legolcsóbban, de csak a doboz miatt nem szívesen fizetek ki +5k-t, ráadásul a dvd ISO-k is le vannak már szedve, lemezre sincs szükségem.
-
STC Speed
őstag
Megérte a pénzt, a játék, a rockstar szépen optimalizált!
HD 7850 2gb huzva 1050mhz re,és fullhd,minden high,látótáv.forgalom max, és 50-60 fps... mi kell még.EGY HD7970 6gb osat elfogadnék

-
JoolsNOS
veterán
Nálam néha kifagy mikor karaktert váltok
Másnál? (igazából 12 óra alatt most másodszor) Másnál volt hasonló?Egyébként nem tudom miért mondja valaki, hogy a grafika nem nagy eresztés. Éjszaka az árnyékolásnál konkrétabban szebbet nem láttam még.
-
Hol tudom elkérni az előrendelői bónusz pénzt? Vagy ez így normális?

-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
GTA 5-öt próbálta valaki GTX480-val ? -
Franklin
addikt
válasz
Lord Myn
üzenetére
Értem én, hogy vannak elveid, nekem is vannak, mindenkinek, de ezt a "torrent soha" dolgot átgondolhatnád.
Gondolom ez inkább az illegális tartalmakra vonatkozik nálad, ami rendben is van.
Ez viszont nem illegális, mert fizettél egy termékért, aminek a részei ezek a fájlok, tehát jogodban áll hozzájuk férni. Miben különbözik az, hogy a Rockstar szerveréről töltöd le vagy egy random ember gépéről? Ugyanarról a fájlról beszélünk.
És ha egy Blizzard játékról lenne szó? Ott torrenthez hasonló módon töltenéd a fájlokat, csak nem tudnál róla.
A sírfeliraton pedig még dolgozz, vannak _sokkal_ fontosabb dolgok is, mint hogy torrenteztél életedben vagy nem...
-
Integrale
veterán
Van egy jó hírem, HD 4400-zal is fut a játék ful low-on 25 FPS körül

Viszont a dedikált GPU-t nem látja, erre van valami orvosság? -
M4R1NE
tag
Na nekem is sikerült végül beizzítani a játékot tegnap, köszönöm a torrenteseknek!

Egyébként nektek is furán viselkedik a benchmark? Elindítottam, de elindult vele együtt a single player is EGYSZERRE, ami érdekes dolgokat produkált, végül kaptam egy mission failed-et a teszt felénél...
-
vidaila
senior tag
Textúraproblémára:
Ha eltűnik az út, épületek, repülsz a semmiben a kocsival, nálam segített az, hogy a feladatkezelőben a játék prioritását felvettem magasra (eggyel a legmagasabb alá) -
kigyi_23
addikt
válasz
Lord Myn
üzenetére
Én meg azért vettem Steam-est, mert tudtam a preload jól jön majd a dobozost meg nem akartam telepítgetni meg a frissítéstől féltem és bejött... Ha dobozost vettem volna 5k-val többe kerül és még nem tudtam volna vele játszani, mert fix, hogy besírt volna az SC nálam is tegnap a frissítés alatt.
-
kigyi_23
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből:
Nem tudom néztétek-e, de tegnap a Magyar Telekom hálózata is kifeküdt rendesen a Bix-en

-
Lord Myn
senior tag
válasz
Franklin
üzenetére
Igen, köszi, olvastam korábban is, de itt jön be az egyéni hülyeségem: életemben nem torrenteztem (és most már nagy valószínűséggel nem is fogok), pedig kb. 25 éve van PC-m.
Szeretném, ha ez lenne a síromon a felirat:
Soha nem torrentezett, nem volt Facebook profilja és a munkahelyén, ahol informatikusként dolgozott a recepciós kislányt kérdezte meg, hogy mi a f*** (franc
) az a twitter... 
Egyébként nem tudom a Rockstar, miért nem tudja feltenni direkt letöltésként az update-eket, mint az összes többi cím esetében (LA Noire, MP3), mondjuk egy pár mirror-ral, illetve ilyenkor már oldalak is kirakják, többek között magyar szerverek is. És máris meg van oldva az egész.
-
kigyi_23
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
15 éve telepítek gépeket munkám megkívánja több 100 gép évente, de semmi ilyesmire nem fanyalodtam eddig. Driver eltávolítót minden esetben, ha downgrade van akkor használok, de egyébként frissítés rá és kész nem érdekel saját gépemre is mindig így raktam fel a 3DFx-es időket kivéve akkor még eltávolítás volt teljesen, mert szétesett a rendszer, ha nem
Én nem szívtam vele soha és volt már jó pár kártyám akinek mégis kiakad valami az ráér akkor keresni egy pucolót ami eltávolít mindent. Én így állok ehhez a témához.Lord Myn: nem mindenkinek csak aki lemezen vette a steames ~350MB az teljesen normális volt az előtöltés után.
-
válasz
nubreed
üzenetére
Én csak simán rádobtam a beta-t.
De ha le akarod irtani előtte akkor tedd ezt:
- Windows alól uninstallálod a Programok telepitése törlése menübpontból
- [link] letöltöd
- csökkentett módban inditott Win alól adminként inditva kiválasztod az AMD-t és lecsupaszitod fullra
- újraindul magától és felrakod a Beta-t miuután elindult normal módban a Win -
nubreed
veterán
Szoktatok használni AMD Catalyst uninstall utilityt a rendes driver eltávolításon felül, mielőtt új drivert telepítesz? Vagy felesleges ez?
-
Lord Myn
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Értem én, de nem véletlen sírom vissza régi offline időket (na, meg nem véletlen vagyok törzsvásárló a GOG-on). Ha ennyire hype-olnak egy játékot és csúsznak vele (az elcsúsztatott időhöz képest is) 3 hónapot, akkor ne kelljen már 0-day-ben lehúzni mindenkinek 5GB-ot patch formájában...

-
kigyi_23
addikt
Te is így jártál a vengével?
Én is ezzel szopok 4*4 nem bírja egymást eltérő vásárlás az egyik végére írtak egy H betűt is... kapják be nem akart menni egymással kapott 1.55-ös feszt és már semmi gondja. Külön külön mindegyik tökéletes és mennek 8GB-ig, de 16GB-ban már fesz kellett neki ki érti ezt? Egyszerűen nem mentek 1866-on csak 1067-re álíltva voltak hajlandóak hiba nélkül teljesíteni. Most 1866-on simán húznak.Mosqu!to: iFruit nem megy hiába reklámozza a Rockstar nekünk nincs frissítés még droidra

-
Mosqu!to
addikt
iFruitot valaki letöltötte androidra? Valamiért csak Xbox 360/one vagy PS 3/4 -et enged választani a platformnál, PC-t nem. Ezt elfelejtették volna még betenni?
-
LobiDrg
aktív tag
Üdv emberek

Meg szeretném vásárolni a játékot de nem tudom hogy mennyire bírná a gépem.Leginkább a processzor miatt aggódom a legjobban.Meg tudnátok saccolni hogy ha most megvenném a játékot milyen beállításokkal tudnám futtatni ? Előre is köszönöm

Asus M5A97 EVO R2.0
AMD FX-8120 BE 4Ghz
Gigabyte R9 280X OC 3GB
Corsair XMS3 4*2GB (8GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

CactuS