Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
18.000.
(#16843) -secret-: mindenképp érdemes felrakni, ég és föld a különbség.
Tegnap a start után az első autós résznél, 30-40 fps közé is beesett, most viszont 60-70 között van az alja. -
Dtomka
veterán
Nem sokkal de túl vagyok az 1 órán... és most raktam be végre a 7. lemezt, és utána már csak a "pecs" választ el a mókától.

Arról van infója valakinek, hogy ha pl op rendszert cserélek (win 10) és átrakom d:\re...majd vissza c:\re akkor működni fog a játék? (szerintem nem
) -
spanglee001
addikt
válasz
mrhitoshi
üzenetére
minden jól fut nincs semmi gond vele, én még hajnalba telepítettem steamen le volt töltve, kb fél óra csomagolás töltögetés telepítés fél kettőkor már nyomtam.
az a gond annyira nem vágom az angolt, nem nagyon tudom melyik a konkurens cég, de akkor jól gondoltam amelyik részvény sokat esett abból be kell vásárolni. -
Pálinka
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy az 576 boltba azt írják hogy a telepítésnél szükséges a DVD, de más helyeken viszont azt írják hogy le lehet tölteni netről is. Melyik az igaz?
-
PepLogan
tag
Sziasztok! Lehet kérdezte már valaki,de nem tudom mennyit kéne visszaolvasnom,lemezről feltoltam a játékot,csinaltam SocialClub fiókot,de ott csak a töltés képernyő megy és nem lép tovább..mi lehet a problem?

-
RohamDroid
aktív tag
Megjott megjott wawawa na elinditottam stb a mar letoltott 60gigas biszbaszbol a launchert elinditottam aktivaltam a kodomat jovahagytam az ekorendeloi dolgokat.. Erre amikor updatelne azt irja ki hogy nem csatlakozom az internethez xd
-
válasz
headhunter86
üzenetére
kiváncsian várjuk az eredményt
-
Kiskokó
veterán
Felhívás!
Kinek mit ér meg a PC-s poszter és a nagy térkép a Dobozos verzióból???!!!
Csak egyben a kettő
!!
Nekem úgyse kellRexcor : nekem a DVD-s telepités kb 1 óra 10 perc volt meg most szórakozok a patchel most 2 órát ír hátra :S
Acsi90 : Nekem is Külső !!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Hát igazából már előtte be kell vásárolni a konkurens cég részvényeiből, aztán akció, felmegy a konkurenc cég részvénye, eladod. Ezután veszel részvényt a megzúzott cégtől, és visszafog állni az eredetire kb, aztán eladod. Nyugi, nem szoptad be, így kell csinálni, de egy lépés kihagytál. Egyébként hogy fut a program ? Én csak ennyire vagyok kíváncsi.
-
hszilard666
veterán
Ohh gowd, most hogy sikerült felraknom, szívhatok a 2 percenként megmurdelős update letöltésével

-
spanglee001
addikt
aki jáccot konzolon és vágja a tőzsdét az olvassa el a spoiler pls
az elején bombát kellett tenni a kölök telójába, az felrobbant a cég esett 56%ot kaptam is mailt, hogy most vegyek mert lennt van a részvény, vettem jópárat az a részvény vissza fog menni az eredeti árára vagy besz@ptam
, vagy nem úgy van hogy lennt van a részvény de, mindíg vissza fog térni a normál árára? valami hasonlót olvastam valahol 
-
fsb_essex
tag
-
djculture
félisten

Jó ez a grafikon adatmennyiségbe minden játékot üt a gta V...
-
mackosajt
addikt
Légyszi, aki az ékezet/nem indul el a letöltés hibával küzd:
Ne írjatok nekem privit, hanem olvassátok el amiket írtunk.
Akinek tudok, segítek, persze priviben is, de itt is le lett írva ugyanaz, mi a teendő.

Csak kicsit sok a hozzászólás, és nehéz kimazsolázni
Köszönöm!
@djculture: 8135, én nyertem.
A 4-et anno 4-ért vettem, akciósan, tesóban. -
Kiskokó
veterán
Na már a Patchet szedi... nekem is azt irja hogy 55gb/ 60
Amikor jön akkor jön faszán 10mb nettel jön 11-12mb is de kb 1 percenként connection lost.
1h 20min hátra :S -
Mosqu!to
addikt
Van az egyesével fájlonkénti frissítésre is lehetőség, csak azt a módszert nem próbáltam.
Itt van egy link, ahová elvileg már az 5GB-os frissítés után feltették az egész könyvtárszerkezetet, benne a DLC fájlokkal.
Elég szürkezóna ilyen fájlokat megosztani, így gyorsan mentsétek le a linket, fene tudja, hogy maradhat-e.
-
Na 5 giga lejött most még szed valami 353 megát.
-
Chereiose
addikt
59.79gb nál lelassult 110 Kb-ra....szerintetek erre a maradèkra pause oljam le vagy várjam meg már így?

-
headhunter86
senior tag
Valaki meg tudja mondani hova szedi a Patchet, mert a játék mappájának mérete nem változik. Valahova a C-re kellene neki, de nem látom hova.
UPDATE: Közben, megvan. Nekem most ide szedi: h:\GAMES\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks\mpheist\
-
westlake
félisten
Lehet, hogy volt már, de az 5GB-os patch-et nem lehet valahonnan lehúzni külön?
Az offline telepítés után folyamatosan reconnect-et ír a SC.#16867: Ez nem jó?
Az aláírásomat pedig ajánlom azok figyelmébe, akik a jövőben szeretnék a játékot telepíteni.
-
fsb_essex
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Én jönnék online, amint feltelepül CD-ről.
Annak örülök hogy nincs korhatár, mert kezdtem félni, hogy nem férek bele... -
mackosajt
addikt
Időnként belassul a töltés...
pause.... 30 másodperc... resumeIlyenkor meglódul, akár 30-40 Mbyte is jön másodpercenként (SSD-500-as net, szóval lehetséges sebesség)
Majd gondol egyet, és lelassul megint...
Így elb@szni a dolgot.
Tudom, miért voltam olcsójános, miért nem vettem Steam-es verziót...
Miért? 10e Ft-ot nem ér pluszban.
-
laceszgamer
addikt
http://store.steampowered.com/stats/?l=hungarian
300k is emgvolt.

-
djculture
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Csak giftet érdemes ha még nem aranyáron megy, steam-en vagy 18k a hazai store-ból
Ateszpapa: 1giga vram elég normálra.
Más: Bennevan a konzolos karácsonyi dlc mpchristmas2
-
Franklin
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Itt vannak a patch-ek, ezeket kéne valaki nem steam-esnek feltöltenie valahova, FTP vagy torrent:
D:\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks
~7 GB
-
Mosqu!to
addikt
Erre még nincs egyértelmű válasz. Én mindenesetre töröltem .part filet, és elszállt ilyen hibával, de nemzetközi fórumokon olvastam olyat, hogy akinél connection lost volt, azoknál meghalt a dolog, bár ez gyanús nekem, mert szerintem mindenki kapott connection lostot a letöltés alatt párszor

-
Dtomka
veterán
válasz
Shodan
üzenetére
Nem?

Én elhiszem, hogy jó játékot szerettek volna kiadni..."azóta is dolgoztak rajta és kijavították az addig felmerült hibákat"
Ezért csúsztatták el 2x is! Majd ezek után 60+ gb feltelepít/letölt az ember és még 5 gb -t mert javítani kell már a még meg sem jelent játékot, sajnos. Majd ha játszunk akkor kiderül, h valójában, milyen is lett
! (én még 1 percet sem játszottam vele) -
csaba951
veterán
Hoppá! A kocsikon van tompított ÉS országúti fényszóró üzemmód is! Az ilyen apróságok miatt szeretem a Rockstar-t!

-
AMD új drivert érdemes feltenni?
-
gainwardgs
veterán
Aki steamen vette mennyi volt forintban???
-
Kiskokó
veterán
válasz
RoMix85
üzenetére
Nekem is csak 2 játék csinálta ezt többől amit kipróbáltam.
Ne rakd újra a Windowst tök felesleges.
Keresgélj minden ilyet. én nekem is ráment anno 2 napom
Directxből is van valami olyan ami a 9és a 10 mellé le kell tölteni valami FIX fájl vagy mi... de már nemtom pontosan.
Itt egy kép arról a mappáról amibe minden cuccom benne van amit leszedtem anno. Hátha segít.
-
dobobazsy
őstag
hogyan tudok magyarokkal játszani? abszolút nem vágom ezt az online részét a játéknak, így még nagyon azt sem tudom mi értelme
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Én is ilyenekre gondoltam, próbálgatom de még mindig nem akarja az igazat! ilyen all in packot honnan tudnék beszerezni, ami nem fizetős?
Egyébként, a mai játékok mind rendesen futnak egyedül ez a sz@r nem. Ezért nem értem, hogy most mi a baj. Esetleg telepítsem újra a windows-t?
-
koncyka
csendes tag
hát én ki-be kapcsoltam és töröltem azóta csak loading...el. itt fogyott el a türelmem...

-
Mosqu!to
addikt
Igen, kezdheted elölről.
VAN VISZONT MEGOLDÁS A LASSÚ ÉS HIBÁS FÁJLOKRA!!
Mindenkinek javaslom amúgy aki a letöltés elején jár, hogy ezt a módszert alkalmazza, mert nincs garancia arra, hogy nektek nem fog ERR_FIL_PACK 3 hibával elszállni a játék, hiszen nekünk is a hivatalos módszer volt az első. Ezzel a módszerrel viszont biztosan nem. Csak Social Clubosoknak ajánlott a post, Steamen tudtommal nincs ilyen probléma!
0. én letöröltem a játékot az ERR_FIL_PACK 3 hibánál, és elkezdtem újra a telepítést, de erre nem biztos, hogy szükség van
1. Kezdd el letölteni a játékot a downloaderrel
2. 1-2 giga után állítsd meg, amikor létrehozta az alap mappákat és lépj ki a letöltőből
3. Ebben a reddit postban megtaláljátok az alap fájlokat
4. Innen pedig eléritek az utólag telepítendő patcheket.
5. indíts el megint a letöltőt, nekem még itt egy kicsit updatelt, de percel alatt megvolt
A fenti fájlokhoz ugyanúgy meg kell venni a játékot, érvényes social club regisztráció nélkül nem működnek, viszont nekem max sebességgel jött az anyag megszakítás nélkül. Az alap fájlok zipekbe vannak csomagolva, a végén van svf fájl a crc ellenőrzéshez, ha valami hibásan jönne le (a hozzászólásokban a 12-es fájlt írták sokan, hogy hibás, azt innen tudjátok letölteni a new mappából.
-
Kiskokó
veterán
Tényleg nem oldható meg egy fentebb említett "valaki feltöltené torrentre a patchet" megoldás ?
Most lesz kész mindjárt a telepités... már előre tartok a letöltéstől XD amugy is csak 10mbos netem :\
-
Mondanám én nektek, hogy a G3420-as procival, hogy megy de akadozik nekem is a letoltes. Kb 20 giga van hátra. 13h tol töltöm. Nem nagy gond mert ma 21h körül érek haza. Addigra csak lejön. Ha nem akkor nézek videókat addig is. Türelem GTA V terem!

-
Televan74
nagyúr
Az első napokban lehetett számítani,hogy probléma lesz a letöltéssel.Sajnos ez benne van a pakliban.
(#16828) headhunter86 Majd éjjel jobban jön,talán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
-
DjDanee87
addikt
A part file-ok törlése ugyan meggyorsította a telepítést, mostmár eljutok a áték menüjébe. De indítás után err_fil_pack 3 - corrupt data
A Social Club launcher meg nem akar letölteni már semmit. Szívás lesz helyrehozni.
Szerintem ne töröljetek semmit!
-
csaba951
veterán
Eközben Steam-en:
Current Players 299,035 Grand Theft Auto V
És még csak nem is "kártyás" játék!

-
djculture
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Segitenénk ha tudnánk én is már végigolvastam a rockstar supportot van vagy 50 féle hiba ez is fenntvan még megoldás nem irtak rá a rockstartól..
Tegnap én a linkedes hülyeséggel kinlódtam, pont a serialját a steam az aljára löki ki igy bekell zárni shift tabbal és kilőni mert másként nem látszik a rendben gomb a social indítóján. Tiszta amatőr hiba.
-
Kiskokó
veterán
válasz
RoMix85
üzenetére
Látom senki nem segít!!!
ELSŐ SORBAN nézz utána mit igényel a játék!! Telepítésnél irta is asszem (most tartok a 6. DVD)
Nekem ilyen APP Crash hiba mindig akkor volt amikor valami nem volt fent a gépen.Microsoft Visual C ++
megfelelő DirectX vagy OpenGL vagy .NET Framworkből a megfelelő verzió stb stb..
valami ilyen kiegészitő hiányzik.. anno a LA NOIR nál (ami szintén Rockstaros) énis 2 napig szivtam mire több mint 25 féle cuccot feltettem és jó lett.
Van is valami PACK erre Asszem EZ AZ
De keress rá .net Framework Packra is és tedd fel! -
killer095
őstag
Nekem igy tölt 6mega-300kb-fel megy 6-77,egára 2 percig megint 300kb..... jól felkészult a rockstar szerverek tekintetében mondhatom.
-
STC Speed
őstag
Állandóan megszakad, ez ilyen? nem győzőm ujrainditani

-
Toxy
aktív tag
Másnak előfordult ilyen hiba?
err_fil_pack 3 - corrupt data.....
Story mode betöltés közbe irja ezt.
-
Lenry
félisten
válasz
üzenetére
végig látszott neki a kód... nem olvas híreket?
balf*sz
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges Ennyi szűrőt ráerőszakolni. De majd otthon kitapasztalom.
-
-
RoMix85
aktív tag
Segítsetek!
Kezdem feladni...
2x töltöttem le a steames 60gb de még mindig ugyanúgy nem megy.(winyóra telepítve minden alap állapotba win7/64. nincs ékezet a win nevemben)Pontosan ezt a hibát dobja:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: GTA5.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.323.1
Alkalmazás időbélyegzője: 5527eeed
Hiba – modul neve: GTA5.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.323.1
Hiba – modul időbélyegzője: 5527eeed
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000000761c5a
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 2cd3
További információk 2: 2cd34f4631092a86b983bce7c5140556
További információk 3: f3c5
További információk 4: f3c5b1a4b299822bb8d0e7d55a4c4d57Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt -
koncyka
csendes tag
Ki-be lépet az 5gb töltésnél(hátha jobb lesz
) és csak annyit ír ki h Loading...
Valaki ilyen helyzetben és megoldás ?
Előre köszi! -
kigyi_23
addikt
Tudom, tudom és bocsánat, de ekkora egy gyökeret aki így csinál GTA telepítésről és indításról (mondjuk arról éppen már nem
) videót még nem láttam. Iszonyat szerencsétlen
[link]Bearanyozta a napomat az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)
!!

, vagy nem úgy van hogy lennt van a részvény de, mindíg vissza fog térni a normál árára? valami hasonlót olvastam valahol

CactuS