- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tehát, akkor minden marad a régiben csak a plusz Nv grafikát korrigálták, ami az eredeti grafikát nem befolyásolja meg Nv kártyákon sem. Értem!
Mondjuk az is elég nagy blamázs (főleg ha így adják ki), amikor bekapcsolod az Nv effekteket rondább lesz a játék a konzol szintél is, nesze neked Nvidia ...(#15403) KubanitoS: Eltaláltad! Már régebb óta hangsúlyozom, ha nem csinálják meg rendesen, akkor nem veszem meg, max ha majd lejjebb megy az ára.
-
htc07
addikt
azért rakd hoztá azt is, hogy a gta sorozat eléggé processzor igényes is.
az más kérdés, hogy szintetikus tesztekben az i3 hozza a minimum követelmény 4 magos processzor szintjét, de ez megint olyan dolog, hogy attól függ, hogy fogja kezelni a 2mag/4szál procit a játék.
de mivel 4 fizikai magos processzor a követelmény, nem biztos hogy úgy osztja ki a procinak a munkát, hogy az optimális legyen; de ez egy felesleges vita már csak azért is, mert alig másfél nap múlva úgy is kiderül az igazság.
nem akartam én riogatni senkit, de nem is tántorítottam el a vásárlástól, mivel előrendelte a játékot.
-
Más stílusú a grafika, de nem sokkal gyengébb a színvonal. Jó azért ez még csak egy kis videó volt. Nem szűrtem le belőle sokat, de tény hogy FC4 alatt lesz a grafikája. Az meg simán ment nekem fullon azért nem aggódok...
(#13626) hermandani: Ez majd a jövőben kiderül, hogy mennyire engedik. DiabloIII -ban a dark modokat engedték és nem jár érte ban. Amit nem minősít csalásnak azt lehet hogy engedélyezni fogják.
(#13627) daveoff: Remélem nem lesz igazad. Ennél bizakodóbb vagyok. Ha igazak a híresztelések r9 280x kártyákon tesztelték, ergo már azokon is szépen kell futnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest