Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
RohamDroid
üzenetére
Szembementél egy alap tézissel, miszerint memóriából SOSEM ELÉG!

Legyen az PC, telefon, memóriakártya, stb...
Vagy őőő, 640kb memória mindenre elég?!
-
hermandani
tag
Ez a konzolokszervize futár nem akar ideérni délelőtt

De remélem ideér még ma...
-
proci985
MODERÁTOR
valaki tolja eyefinity / surroundban?
--
dobozos jatek steames, vagy steamhez kulon kell venni?dobozos origines ugye?latom meg mindig a social clubbot eroltetik, yay.
mlinus & sqpp:
koszi a gyors valaszokert. -
-
keIdor
titán
Na megnéztem én is mi tartott ennyi ideig, a játék szerintem szép, legalábbis ilyen géppel és ilyen monitorral, valamint ilyen beállításokkal: brutál, de valahogy hiába látok 40-120fps-ig mindent, van hogy choppy. Talán azért, mert nagyon közel járok a 4GB-hoz már, 2xMSAA-t visszább veszem majd és nézem tovább. Kéne a Titan X ide.

De mit szoptam vele... az 512GB-os SSD-t is megette, mert a titkosított 60GB-ból "kimásolta" magának a rendes 60GB-ot, úgy elfogyott a szabad hely, hogy az nem igaz, le kellett szedjek 3 játékot csak emiatt, most másolhatom vissza.

Xbox 360 és PS4-es verziót én már kitoltam, nem tudom harmadszor is sor kerül-e rá, bár amennyire nincs ma játék, ami leköt, ki tudja...
-
mlinus
őstag
Én Ps4-en toltam, aminek jobb a grafja mint One-on. A normál grafikai opciók maxra, FXAA, advanced pedig mind off, 1080pben, szerintem észrevehetően szebb. A textúrák sokkal élesebbek, a fű, növények stb még dúsabbak, teszalláció sokkal szembetűnőbb.. Ja, és a táj sokkal részletesebben belátható, tehát nem csökken a részletesség olyan gyorsan mint PS4-en.
A 3x nagyobb framerate pedig mndanom se kell elég kellemes.

-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Éppen telepítem DVD-ről a játékot.
Az lenne a kérdésem, hogy a RGSC települ a játékkal együtt, vagy azt le kell töltenem valahonnan?
Illetve az aktiváló kódot mikor és hova kell beírni?Köszönöm!

-
RohamDroid
aktív tag
Én hülye hittem annak aki azt mondta hogy 4gb vram csak 4kban kell.... rohadna meg!!!!! ezért vettem csak 2 gigásat =(
-
dunc
nagyúr
Valakinek van viszonyítási alapja ONE vs Pc grafikába stb? Leírhatná a tapasztalatait!
-
ron8
senior tag
válasz
Penge@Borisz
üzenetére
Maxon toltam a far cry 4-et de nem voltam elájulva tőle.Persze nem mondom hogy csúnya,csak hozza az elvárt szintet,mindenféle extra nélkül..
-
Kephamos
addikt
Ti SSD-re telepítettétek? Nekem nincs annyi hely rajta, hogy elférjen.
-
Ide is meghozták!

-
sqpp
őstag
meg értem, hogy jó grafikára vártatok.. de istenem örüljetek már hogy kint van és hogy fut!! A JÁTÉK A LÉNYEG NEM A GRAFIKA
-
mlinus
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
A gta 5 egy xbox360/ps3 játék. Aztán csináltak egy nextgen és PC verziót. Szebb mint a 4? Igen. Szebb mint a konzolos verzió? Igen. Az egyik legszebb nyitott világú játék, a tartalmat figyelembe véve? Igen. Amúgy azon nevetgélek, hogy mekkora fika lenne ha megcsinálták volna úgy a játékot hogy álleejtős a grafika, csak éppen GTX 980-on akadozik.
-
sagem
addikt
Nekem tetszik a látvány, de azt aláírom, hogy a 4K-s videók után furcsa lehet, mert azért nem annyira letisztult, éles minden.
Viszont a portolás szerencsére jól sikerült, legalábbis szerintem.
2560x1080-ban jól fut nálam (és a gyors tesztem alapján úgy tűnik rendesen támogatja az ultrawide felbontást), very high textúrákkal, high/very high beállítások mellett (próbaképpen még a 4x-es MSAA-t is rátettem, igaz az árnyékokat meg le, ill advanced graphics opciók mind kilőve). Igaz még csak belepillantottam, de a városban mászkálva, kocsikázva játszhatónak tűnik, pedig nincs annyira izom gépem: i5 4590, R9 280 OC, 8 GB DDR3Viszont a VRAMot eszi, 2 GB feletti kártya elkél az biztos.
FPS nemtom mennyi, majd felteszek valami mérőt, az biztos, hogy nem 60, érzetre 40 környékén lehetek

-
artiny
őstag
mennyire lett optimalizálva, ezzen a konfigon akadzozna nagyon vagy menne simán?
i5 4590
8gb ram
R9 270X 2gbFull HD felbontasban,magas texturan es a tobbi alacsonyra,kozepesre allitva(ilyen fények,árnyék stb)
-
ron8
senior tag
válasz
Penge@Borisz
üzenetére
Bocs,akkor hozzá teszem hogy "gta-klón". Egyébként ha már itt tartunk számomra a far cry 4 nem nagy szám,unalmas grafikája van. Na meg teljesen más terepen játszodik...
-
Mammutban lévő 576ban már átvette valaki? Hívom telón őket, de nem veszik fel. Ekkora egy ratyi bandát.
-
Rossi
addikt
Ma sem érek haza 7 előtt...

Na de akkor...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
daveoff
veterán
Most feltoltam mindent maxra, így egész jól néz ki a játék, közelít ahoz amit minimum vártam volna, de ide már kevés a tuningolt 980 is, 40-60 fps, és laggol. Mondtam én hogy ez lesz, futni fog ez minden gépen, csak kb tényleg úgy néz ki, mint egy IV mod.....
WD tényleg részletesebb volt..
-
gali777
őstag
A menü mitől laggolhat? A játék megy szépen, de ha belépek a menübe akkor az akadozik. És csak a single player menünél csinálja, az online-ban a menü is folyamatos.
-
Penge@Borisz
tag
Sikerült megoldanom a problémát egy helyi fiók létrehozásával. Minden beállítás high-very high, 8x-os élsimítás, full HD. Szépen megy, nem tudom mennyi a képkocka szám, majd megnézem, de folyamatosnak tűnik a városban is. Első két, bevezető küldit lenyomtam, aztán sajnos mennem kellett dolgozni. (Egy héten kétszer kell bemennem, naná, hogy a mai az egyik…) Sokat még nem tudok elemezgetni, de elsőre talán többet vártam grafika terén. Sőt, nem talán, hanem határozottan. Nem ronda, sőt, szép, de most látszik, hogy a trailerek komoly utómunkán estek át, nem hozza a játék azt a szintet. De persze még tök plasztikus a véleményem, kb 15-20 percet játszottam, kapkodva, majd ha lesz benne egy-két óra, akkor ennél hasznosabb észrevételekkel fogok szolgálni. Egyelőre nem vagyok tőle elájulva, az biztos.
-
hegti
aktív tag
Szép jó napot mindenkinek!
Tegnap délelőtt 11 után regisztráltam a konzolokszervize.hu oldalra,még délelőtt sikerült leadnom a rendelést, késő délután negyed 6kor jött az email,hogy a következő munkanapon 8 s 17 között szállítják, most vettem át ezt a játékot. Nem gondoltam volna hogy ekkora a poszter: 4*A4 méretű -
TTomax
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
8XMSAA
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Grafikai beállításoknál érdemes benyomni az NVIDIA TXAA-t 4xMSAA-val vagy inkább 8xMSAA-t használjak?
-
Kephamos
addikt
576-ban lehet már kapni? Azt találtam az oldalukon, hogy 18-ától lesz csak. Media Markt?
Más: akinek van tapasztalat az mit mond? Az adatlapomon található PC-vel mire számíthatok?
-
CtiveR
tag
válasz
tomazin
üzenetére
Hát én közbe nagyon elbaszarintottam a dolgot
a regedit-be átírkáltam ékezet nélkülire az adott mappát majd restart. Ezután írta, hogy windows előkészítése kb 1percig majd egy full alap win8.1 fogadott és írta jobb alsóba, hogy ideinglenes fiók jött létre... látom a C:\Felhasználókba létrejött egy új olyan mappa amit akartam és még megmaradt a régi ékezetes is. áá mondom ez így nem lesz jó, visszaneveztem mindent regeditbe ékezetesre ahogy volt, restart megint. Ugyan ez fogadott... immár TMP volt az ékezetes mappa nevénél. Minden Dokumentum odalett ami ott volt. Ami nem para mert főleg F:\ meghajtómon tartottam mindent. Csak a könyvjezlők, a start menüben a csempék és egyéb kissebb beállítások vesztek el. Nem baj... délután ha lesz időm visszaállítok minden, bejelentkezek mindenhova ahova kell...
De legalább a GTA V működik
teljesen megérte 
-
akela91
addikt
-
akela91
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Én 7850-el nyomom (1170mhz - 2GB), nagyon szépen fut vele, egy 8120 (4ghz) társaságában.
MInden Highon van szinte, x8 -as szűrés, Fxaa on, látótávolság max. 35-50 fps vezetés közben kint.
Sokszor a proci szenved jobban azt vettem észre.Jobban fut mint a GTA IV

Bár se a proci szálak se a vga kihasználtság nincs 100%-on általában, tehát még van hova driverileg/patchileg.

-
Konzolvilág futáros követési adatok hol vannak?
-
Franklin
addikt
Létezik, hogy a Lite-On iHDS118 típusú dvd olvasó nem olvassa a GTA lemezeket???
Azt írja, hogy a windows nem fér hozzá a lemezhez. CD-t simán beolvas. Másik dvd-vel meg nem tudom kipróbálni, mert nincs itthon egy se.
Ez valami speckó eljárással megírt dvd, amit nem olvasnak a régebbi olvasók? Vagy az összes lemez hibás? Vagy mi a túró lehet?

-
válasz
CtiveR
üzenetére
én most csináltam egy ilyet, de nem a gta miatt (w8.1).
1:
"c:/users/Ékezet" -re registryben rákeres, mindenhol átír c:/users/ekezet-re
mivel csere nincs, így ez kb. fél órás kézimunka
2:
safe mód, átnevez a mappát
(ha véletlenül bebootolt volna, akkor törölni kell az ékezet nélkülit, majd utána átnevezni)elképzelhető, hogy van ennél egyszerűbb módszer (2óra gugli után inkább ezt csináltam, de simán lehet, hogy én kerestem rosszul)
úgy mindenkinek aki azt mondja jó az a grafika ami van (hozzáteszem sosem volt konzolom, úgy írom ezt és nem is láttam még milyen lett ez a "csúnya" grafika):
mindenki azt írta (megjelenés előtt a 10. halasztásnál), hogy majd a grafika miatt lesz olyan húdeszuper a pc-s...nagyon vicces azt olvasni, hogy háát nem is a grafika a lényeg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CJ3
senior tag
Azt mondják az 576 nál hogy majd délután hozzák az üzletbe
WTF 
-
Nem kell neki i7.. Direkt néztem és nem használ ki 4 szálnál többet a játék.
-
=== SYSTEM ===
Windows 8.1 Pro 64-bit (6.2, Build 9200)
DX Feature Level: 11.0
Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.9GHz
8192MB RAM
AMD Radeon R9 200 Series (AMD Radeon R9 280X || AMD Radeon HD 7900 Series), 3199MB, Driver Version 14.501.1003.0
Graphics Card Vendor Id 0x1002 with Device ID 0x6798Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 42.373722, 101.651054, 69.439560
Pass 1, 35.729767, 136.750443, 78.862907
Pass 2, 37.196930, 175.906784, 70.304405
Pass 3, 28.002449, 149.542542, 85.388184
Pass 4, 31.292267, 165.040375, 75.980118Frames under 16ms (for 60fps):
Pass 0: 517/643 frames (80.40%)
Pass 1: 653/727 frames (89.82%)
Pass 2: 389/634 frames (61.36%)
Pass 3: 721/779 frames (92.55%)
Pass 4: 6108/8337 frames (73.26%)Frames under 33ms (for 30fps):
Pass 0: 643/643 frames (100.00%)
Pass 1: 727/727 frames (100.00%)
Pass 2: 634/634 frames (100.00%)
Pass 3: 778/779 frames (99.87%)
Pass 4: 8337/8337 frames (100.00%)=== SETTINGS ===
Display: 1680x1050 (FullScreen) @ 60Hz VSync OFF
Tessellation: 3
LodScale: 1.000000
PedLodBias: 0.200000
VehicleLodBias: 0.000000
ShadowQuality: 2
ReflectionQuality: 2
ReflectionMSAA: 2
SSAO: 2
AnisotropicFiltering: 16
MSAA: 2
MSAAFragments: 0
MSAAQuality: 0
TextureQuality: 1
ParticleQuality: 2
WaterQuality: 2
GrassQuality: 3
ShaderQuality: 2
Shadow_SoftShadows: 4
UltraShadows_Enabled: false
Shadow_ParticleShadows: true
Shadow_Distance: 1.000000
Shadow_LongShadows: false
Shadow_SplitZStart: 0.930000
Shadow_SplitZEnd: 0.890000
Shadow_aircraftExpWeight: 0.990000
Shadow_DisableScreenSizeCheck: false
Reflection_MipBlur: true
FXAA_Enabled: true
TXAA_Enabled: false
Lighting_FogVolumes: true
Shader_SSA: true
DX_Version: 2
CityDensity: 1.000000
PedVarietyMultiplier: 1.000000
VehicleVarietyMultiplier: 1.000000
PostFX: 1
DoF: false
HdStreamingInFlight: false
MaxLodScale: 0.000000
MotionBlurStrength: 0.000000 -
KAMELOT
titán
válasz
daveoff
üzenetére
Ahogy elnéztem a beharangozott grafika elmaradt. Még a GTA4 modpackban voltak ilyen hasonló grafikával rendelkező kocsik. Valamit javítottak a játékon grafikailag...színesebb élethűbb az eső meg az egész...de nem olyan mint a trailereken amit láttunk...mert ott olyan volt a graf mintha Asetto Corsa gamet láttam volna!
-
daveoff
veterán
Én csak arra a grafikára számítottam, amit előtte beharangoztak, hát az közel sincs meg. MSAA nélkül szerintem egy förtelem a játék, de kinek mi.....
Persze ettől még a játék lehet jó, ez csak egy vélemény. -
sqpp
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
jaja, én 1 órája telepítem, bár abból egy 15 perc a DVD szerencsétlenkedés volt
de azóta rájöttem a technikájára..
így már a 6-nál tartok! -
RohamDroid
aktív tag
Gyerekek egy kérdé akövetkező :
Akinek már meg van másik platformon a játék és akkor is előrendelő volt (ps3 és még 2012ben fizettem elő hogy meglegyen
) Az számíthat valami pluszra hogy platformváltásnál is megvette eredetibe ?
Régen volt egy R* propaganda email amiben volt erre utaló dolog de sajnos azt már nem találom a postaládámban :\Grafikára visszatérve.. Szerintem a gtanak sose ez volt a lényege kicsit adtak mindig a vízre meg hogy szépen süssön a nap de inkább az volt a lényeg hogy jól menjen a legtöbbeknek... De ha van egy bika géped és nem csak a játékban hanem akártya progijában is maximális látványra veszed a kártyát nem performance-ra akkor szerintem szebb lesz de ne várja senki egy trabitól hogy nissan gtr lesz......

Na laptop be az asztalit a gta5 tiszteletére ujrapakolom
mert délelött óta akadozik mikor írok meg ilyenek szörnyű -.-" -
Televan74
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Gondolom lélegzetelállós grafikára számítottál.Lehet hogy a videók csaltak egy kicsit?

Mert a videók alapján én is egy jól kinéző játékra várok.De aztán lehet hogy nekem szép lesz a játék, akárhogy néz ki.Majd délután kiderül.És azt is meglátom,hogy elég e neki a 4690k húzva, vagy vehetek i7 -t. -
sirdenis
tag
2013ban jott ki eloszor. Ez kb egy remastered verzio. Nyilvan ha ma adtak volna ki minden platformra akkor szebben is kinezhetne. Oruljunk , h egyaltalan kijott pc-re es ezen a platformon a legszebb is. Na meg itt jonnek majd a modok azzal lehet agyoncsicsázni akinek az kell.
-
Drizzt
nagyúr
Online hol erdemes megvenni? Itt valaki vasarolta mar? Mukodott hiba nelkul?
-
mlinus
őstag
szerintem sokkal szebb min a watch dogs, és jóval nagyobb is.
(pedig azt is szerettem, de a GTA-hoz képest kanyarba sincs) -
hun-man
tag
MediaMarkt-ban meglehet vásárolni?
-
kelekyle
őstag
Amúgy én nem értem mire megy ez a grafika, fizika fikázás. Ez a GTA, egyszerűen az élmény miatt kell játszani vele az egész játék egy szürreális bullshit egy valóságos köntösben. Én leginkább az online miatt vettem meg és a grafikát pont leszarom, bár nyilván az ember feje ne 8x8pixel legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koszi a gyors valaszokert.

Addig nézek GTA V teszteket
CactuS