Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
X360-on játszom egy HDTV-n. Mitől van az, hogy este a sötétebb részeken fura a kép? Fura színvilágú vagy nem is tudom minek mondjam. Látom az árnyalat közti átmenetet kicsit pixelesen ami elég illúzió romboló! Pl.: ha tó felett repülök este akkor a víz ilyen.
-
KD6-3.7
őstag
A "The Last One" küldetés mikor érhető el Franklin-el? Az a bizonyos "Bigfoot eastern egg"
-
KD6-3.7
őstag
Kb. 26%-nal járok és nem találok fokuldetest a térképen! Mit kell csinalni ilyenkor? Legutóbbi küldetés a helikopteres tengeralattjárós volt.
-
KD6-3.7
őstag
Én is kb. 2 órát nyomtam 24-én. Nem vitték túlzásba!
-
KD6-3.7
őstag
Holló!
Még fa díszítésig van egy kis időm és gondoltam kipróbálom az online részt. Havazik! Nagyon szuper! Legalább itt esik a hó... Vettem egy karácsonyi pulcsit és most hogyan tovább? Valakivel össze tudok futni aztán tudunk együtt küldetéseket csinálni? BiiMAN az online nevem. (Live gamertag nevem is)
perge666 Nekem egy bő fél óra alatt felrakott mindent. Egyesével nyomogattam, hogy miket telepítsen. (lehet egyben is?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest