- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RocknRoller #35846 üzenetére
Szia!
Allitson a felbontason, akkor jo lesz. En is felnyomtam a notimra, amiben ilyen vga talalhato. Amugy elfut rajta, de diavetites az egesz, nekem 10 perc utan a fejem is belefajdult.
-
válasz
Anulu79 #35759 üzenetére
Nos, ha minden jól ment akkor kivégeztük mind a 200 galambot, kaptunk egy achievmentet, 2,5 százalékot a végigjátszásban és egy Annihilátort annak az épületnek a helikopterleszállóján amin a 107-es galamb található. Végül pedig külön köszönet patchaou-nak Niko felsőjéért.
-
válasz
Anulu79 #35756 üzenetére
Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\Windows Vista/7:
-X:\Users\<felhasználóineved>\Dokumentumok\Rockstar Games\Videos\ -
válasz
Anulu79 #35744 üzenetére
Ezeknel csak arra kell figyelni, hogy 10-szer aktivalhato a kulcs, vegulis nem problema, ha uninstallkor deaktivalod. Mert akkor sosem fogy el, csak hogy amit megveszel, az a kulcs mukodik-e, nem tudom hol ellenorizheto ez. Hogy a dobozos mit jelent, az jo kerdes, nekem a dvd tokban van 2 dvd, tulelesi kezikonyv, liberty city terkep es egy varosi kalauz hatuljan a koddal.
-
válasz
ittakary #35716 üzenetére
Koszi!
Te szoktal ilyen dolgokat betenni a jatekba? Tegnap probaltam autokat, de ki kell bontani az img filet es ra is kerestem a googleban
, de nekem nem sikerult a 7zip-el. Elvileg ki kell bontani a filet, beimportalni az uj auto fileokat es visszaarchivalni. Erre melyik progi a legjobb szerinted?
-
-
Tudom sok velem a problema
, de regebben mintha lett volna gyari patch, hogy ne kelljen neki a dvd. A legfrissebb verzio van fent es most is keri. Erre van valami megoldas, ami nem kurkaszik bele a jatekba? Koszi!
-
válasz
JoolsNOS #35695 üzenetére
JoolsNOS
Ezt en is igy tudtam, de valamiert meg sem jott elo a konyvtar, a cheat-ek azok mukodtek, csak nem mentodtek el a teloben. Aztan este egyszer csak elojott, de fogalmam sincs mitol, valamit meg ganyoltam a romannal meg elvttem a csajt valami karnevalra, utana kocsikaztam es az egyik cheatnel megneztem es ott volt.
LaciCRM Igen, kozben utanaolvastam, hogy a cheat miatt irja ezt ki, a kes es a baseball uto is mukodik, csak elotte jobbal be kell "celozni" az ellent.
Hu de jo volt egy kicsit ujra hentelni a jatekban, lehet vegig is jatszom most, bar majd ez meg alakulhat.
-
Sziasztok!
Visszatertem!
Igaz nem a regi atomeromuvemmel, hanem egy i5 + gtx280
tarsasagaban, de nagyon szepen fut rajta. Ket dolog viszont nekem nem fer a fejembe. Regen a telefonban bentmaradt a cheat, nem kellett mindig kulon beirni a szamokat. A masik, hogy hiaba nyomom be a fegyvereket, kiirja, hogy valami utca tisztesseges embere zarolva vagy mi es pl nem tudok a kessel szurni, a fegyverek mukodnek.
Koszi!
-
Hali!
Sikerult feltelepiteni es frissiteni a jatekot, tegnap az a windows marketplace frissites hianyzott valoszinu azert nem indult el. Szoval ma problema nelkul ment minden, csak sajna az integralt vga nagyon keves neki, meg gyalogosan is annyira keves az fps, hogy 20 perc utan a fejem is belefajdult. Egy probat megert azert.
Koszonom a segitseget!
-
Kozben feltelepitettem a jatekot es el is indult gond nelkul, csak sok helyen hibas volt a graf. Mondom nem kinlodok az auto updateval, ha jol tudom ahhoz meg windows for live accot kell kesziteni, ezert letoltottem valami efigs patchet, de miutan az feltelepult, mar el sem indult a jatek. Letoroltem most az egeszet, majd holnap ujra kezdem. A patcheket ti honnan toltottetek le? Ugye irtatok, hogy a 1.04-es lenne jobb nem a legutolso, gondolom az update a 07-est fogja letolteni. Vagy hagyjam majd azt?
Koszonom!
Egyebkent 800*600 low-ot engedett csak.
-
Hello!
Azt szeretnem meg kerdezni, hogy a jatek amit hasznal vedelem, asszem securom, ez kesobb eltavoltihato rendesen? Nem kavar ossze semmit a gepen? Csak mert jelenleg ez az egy notim van amit tudok hasznalni es nem szeretnem ha gond lenne vele, ujra kene telepiteni stb.
Koszonom szepen!
-
Szio mindenkinek!
Koszi szepen a tanacsokat!
Hat en se josolok neki sok mindent, emlekszem milyen gepeket is megevett anno a jatek. Neztem a yt-on videokat ezzel a gpu-val es hat valoban 800*600 es low, amint elfut.
Nem is tudom mi legyen, majd meg kigondolom, sok ertelme nem lenne, mondjuk egy probat meger.
-
Patchekbol melyiket erdemes/kell most feltelepiteni? Es emlekszem volt a jatekhoz no dvd cucc is, hogy ne tekerje a lemezt allandoa. Ez most mar megoldott, vagy keressem elo a regit?
-
Sziasztok!
Reg jatszottam mar a jatekkal es nem emlekszem akkor hogy csinaltam. Azt szeretnem, hogy minden palyaresz bejarhato legyen es minden fegyvert es autot tudjak hasznalni. Ehhez mit kell pontosan csinalnom?
Koszi szepen!
-
válasz
tyutyu1983 #24845 üzenetére
Kozben nagy nehezen frissitette magat es megy a magyaritas is.
A verzioszamot hol tuodm megnezni?
-
válasz
tyutyu1983 #24843 üzenetére
Az eredeti game nem indult el?
-
Hali!
Kiprobalnam a magyaritast es azt irja, hogy az 1.06-1.07-es javitassal ajanlott hasznalni. Fel is dobja az updatet de internetkapcsolat problemara hivatkozva nem frissit. Szerintetek varjak kicsit hatha jo lesz az autoupdate, vagy frissitsem manualisan? Nem tudom hanyas patch lehet rajt, kb 1-2 honapja frissithettem.
-
-
Hello!
Tudnatok segiteni, hol talalom azt a cuccot, amivel fel lehet turbozni a jatek grafikajat? Szeretnem kiprobalni hogyan fut es persze, h hogy nez ki vele.
-
válasz
papírzacskó #19506 üzenetére
A kibontott jatekot felesleges visszavinni, mert nem foglalkoznak vele.
Le is masolhattad, tudod a kodot, nem vehetik vissza.
-
válasz
Mariann294 #18534 üzenetére
azért mentem el hamarabb, de legalabb neked megvot'
-
Hali!
Arra gondoltam felhuzom image fájlba a dvd-ket, mert azokrol nagyon lassan telepul, okozhat ez valami problemat kesobb?
-
válasz
Mariann294 #17888 üzenetére
Eleg az, ott az 1200, max csak a fuggolegest rajzolja ki.
Egy csoben tenyleg hangulatos lehet.
-
válasz
Mariann294 #17886 üzenetére
Koszi,h koszonod h koszonom.
Meg nem talatam meg, de meglesz, mar ugy sirnek.
Atveres poen volt csak meg nem esett le.
-
válasz
Mariann294 #17884 üzenetére
Akkor ezek atvertek.
Ok, thx, nezem is!
Vaze, jo sok van ott, de talan meglesz. -
válasz
Mariann294 #17848 üzenetére
Kiraly a cucc, grat!
-
-
válasz
Mariann294 #17630 üzenetére
Az szuper!
Sajna keves erom van mostansag gamelni.
-
válasz
Mariann294 #17624 üzenetére
Ultraroyce, nem tudom ki o, de engem is invitalt parszor gamelni.
nincs meg tovabb video....?
-
válasz
,,no name" #17555 üzenetére
Ha veletlen megvetted akkor se hidd, hogy kanaan. Ez a jatek nagyon jo, de tele van hibaval, a multi meg szo szerint egy hulladek.
-
válasz
Mariann294 #17460 üzenetére
Kiraly lett ez a vid!
Zene a vagasok, sok munka lehet benne.
-
cd galaxisnal 8k a game, meg jo, hogy nemreg vettem meg 12.5-ert.
-
válasz
Mariann294 #17174 üzenetére
Jolvan na, azert meg ne sertodj.
En csak most kezdek multizgatni, meg kell szokni hogy is van ez.
-
Az a "baj" hogy nem torodtok a newbie-kal, egy-ket kiveteltol eltekintve (akik meghivnak gamelni
), ez igy nem jo szerintem.
-
Eleg tragyale ez a multi. Vagy nincs fent, vagy nem enged be, vagy kilep a game, vagy privaton van a masik.
bognar110: Veletek motoroztunk nem? A helikopternel meg kilepett a faxba.
-
válasz
Mariann294 #17130 üzenetére
En a sziv2-re szavazok lufi nelkul.
-
válasz
WhiteWalker #17126 üzenetére
Tálydi: Keszits accot a gameswindowson es a socialclubbon aztan a gameban telo es multiplayer, vagy a menuben home es a friendshez csatlakozhat (ahogy nekem is sikerult tegnap
)
-
válasz
Mariann294 #17122 üzenetére
Akkor jol emlekszem es Ti nem privaton jatszottatok ezek szerint. Pont valaki adatlapjat neztem es ott nyomtam ra a join-ra. Koszonom!
-
Ez az egesz spawnolas meg cheateles egy faxsag, tonkreteszi a jatekelmenyt.
-
válasz
candyman83 #16903 üzenetére
Szvsz felesleges kinlodni vele, ha veletlen elindulna, akkor is jatszhatatlan lenne.
-
Leptem be par szobaba, tuti chetereznek a buzeransok.
-
En ezt megoldottam az utobbi evekben, akivel csak a rokoni szal miatt volt a kapcsolattartas, tehat ment a kepmutatas, meg de hianyzol baromsagok, azokat szepen leszanaltam, egyszeruen nem megyek hozzajuk es ok sem jonnek. Csak es kizarolag azokkal tartom a kapcsolatot, akivel tenyleg jo a viszony, mint pl a haveroknal, ugy kezelem a rokonokat is, mindenkinek jobb igy.
-
válasz
Mariann294 #16879 üzenetére
Jolvan na, ertem, nem mindenki szereti annyira a rokonokat.
Mert egy ido utan bele lehet unni mindenbe.
-
válasz
Mariann294 #16873 üzenetére
Jolvan na, tul kell esni ezen is
, en nem eroltetem a rokonokat, akikrol tudom, hogy ok se eroltetik.
Remelem a multis csapat nem esett szet azert.
-
válasz
Mariann294 #16871 üzenetére
Oksi,meg sose multiztam gta4....
Nyaralni mesz talan? -
válasz
Mariann294 #16869 üzenetére
Most eleg szepen megy a game,lehet be kene roccentenem a multit.
De szvsz mar csak holnap, ma este apritom a nepet singleben.
-
válasz
Mariann294 #16857 üzenetére
Kar, pedig nagyon jok. Tobbszor megneztem mindegyiket.
-
válasz
Mariann294 #16850 üzenetére
Akkor megint kapunk egy gyilkolos, kaszabolos, frocsogos videot, menekuljon mindenki liberty citybol....
-
válasz
Mariann294 #16822 üzenetére
Biztos gond van a hutovel vagy a felszerelessel, pasztaval. Annyira meleg nincs, hogy 90 fokra felmelegedjen.
-
válasz
Mariann294 #16791 üzenetére
Huh, nagyon rendes vagy, koszi a lehetoseget!
Meg nem tudom mi legyen vele, erdemes-e egyaltalan erolkodni.
Ugy tudod ezt elkepzelni, hogy mesz a kocsival, a fraps mutatja az fps-t, de pl a villanyoszlop nem folyamatosan kozeledik, hanem akadozva, persze vele egyutt minden, ami epp ki van rajzolva. Nem harderes lesz a gond, mert a sebesseg boven megvan, csak akkor azt nem tudom mi, de rohadtul zavaro. Ma este meg egy xp-t ujat megprobalok, de szvsz halott ugy.
sagesz93: Probaltam mar azt is, meg a driverben egy csomo mindent, de ugyanaz.
-
válasz
Mariann294 #16791 üzenetére
...
-
válasz
Mariann294 #16772 üzenetére
Koszi a cimet es Nektek is mad1 es rup1u5.
Csak az is bajos, hogy nem tudok angolul, meg a kedvem is piszkosul elment az egesztol, ennyit szarakodni egy jatekkal, komolyan vicc az egesz.
Erdekes amugy, mert ha huzom a gepet, akkor megjobban akadozik, mint alapon, en szvsz a hardverproblemat kizarnam, de akkor mitol lehet? Anno az nfs is ilyen volt, nv akadozott, ati-n meg faxan folyamatos volt.Nekem mar mindjart az elejen kinlodik, mikor indulok a kikotobol es mondjuk elfordulok balra es megyek az utcaban kocsival. 60-70fps allandoan, de a kep nem folyamatosan jon felem, hanem akadozva, ugralva.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest