- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
skaccok! Kéne egy kis help!
Úgy érzem mostmár elég erős a gépem, hogy felpakoljak pár grafikai pakkot...ezt az Ice3.0-t raknám fel, nagyjából minden meg is lenne, csak az autókat nem tudom felrakni...
a vehicles.img-t kéne szerkeszteni... kicsit keresgettem itt a fórumon, és láttam hogy a spark nevű progival ez meg is tehető... le is szedtem a 0.6.6-ot, sikeresen belepakoltam az img file-ba a szükséges file-t... most jönne az hogy felül írom az eredetit...
DE NEM TUDOM!!! sem ki törölni, sem módosítani.. steam-es GTA IV-em van, és egyszerűen nem tudom semmiféleképp törölni/felülírni a GTA IV/PC/Modells/cdimage mappa tartalmában lévő file-okat... próbálkoztam rendszergazdaként, próbálkoztam az unlcoker nevű progival feloldani, de semmi....
Van ennek valami trükkje? válaszotokat köszönöm előre is -
bacsis
Közösségépítő
válasz
MaxxDamage #35318 üzenetére
igen.. tudom hogy megy Win7-en
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Valszeg az lesz a gondom, hogy Windows 8.1-et használok, mert korábban elindult a játék, de most miután betöltene a játék, kidob windows timer function validator fatal error hibaüzenettel...
Esetleg tudjátok mi lenne rá a megoldás? -
bacsis
Közösségépítő
helló urak!
Szeretném jelezni, hogy megvan a megoldás!
A jó multkorjában jöttem kérdezni, hogy miért akad a játék multiban az AMD 939-es X2-es gépe(me)n.. hiába megy az 3GHz-en 2maggal.. mondtátok hogy 4 mag kell neki emg architektúrálisan van elmaradva a core2-től stb...Tudtam én, hoyg nem itt van a gond hiszen, azért csúnya lenen hogy egy 6400+ kaliberű AMD-n ne menjen a játék multiba...
Szóval XP esetében fel kellett raknom az AMD dual core opimizer programot, és a játék stabil 30-40FPS-el fut ezen a gépen is! -
bacsis
Közösségépítő
válasz
polonic #29418 üzenetére
Most jut eszemeb anno haver E2180as prociján repült a játék multiba az 2,8-on ment 1,5 giga memóriája volt és egy radeon HD2600XT, sokkal gyengbébb gép és mégis gyönyörűen ment 800X600ba
tehát itt valami a géppel lesz valamiért ezt a platformot nem szereti
de mi okozhat iylen furcas lassulásokat? jahh mert hoyg a játék menüjébe is sokszor leesik az FPS 2-4-5-re hogy beállítani nem lehet semmit úgy akad az egér -
-
bacsis
Közösségépítő
Srácok! Ebbe segítsetek!
Tolnám a multiba a játékot, És míg singlébe nagyon szépen megy a játék 30-40FPS körül addig multiba 4-5FPS_el majd ki is dob hogy lassú a játék!
ez a gép:
NF4 S939 DFI lap
Opteron 165 3GHz-r felhúzva (2magos CPU ez kb az athlon 64 x2 6000+ szintjén)
2X1GB DDR500 memória
XP SP3 Oprendszer
Geforce 7950GX2 VGA kártya szanaszéjjel hajtva
szóval miért akad annyira multiba? -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Scorpio06 #24426 üzenetére
jahh egy T7500 van mellett (2magos 2,2GHz)... Win7 alatt már próbálkoztam vele, és ilyen 15-20FPS átlag összejött, de ott nem működött a turbo cache így a VGA csak 128MB Dramból gazdálkodhatott, de most XP van a laposon, így működik a turbo cache, és így 256MB Dram jut a GPU mellé, szal alapból jobban kell mennie, főleg ha feltolom rá ezt amod-ot, na majd ha összehozom, akkro beszámolok róla
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
#67688960 #24424 üzenetére
GTA4 Graphics downgrade a neve...
Itt próbáld
Kicsit átfutottam a külföldi fórumokat, írják hogy így már megy ilyen K7-es AThlon XP-n is meg ilyen hurka 128megás VGA-n is...
Asszem még próbálom a laptopom 8400GS-én isha lebutítanám GTA3 grafikai szintjére tuti szaladna a P4esemen is
-
bacsis
Közösségépítő
Szombaton...
Fölös moncsim viszont úgy tűnik már nincs.. ha hozol gépet, esetleg 15-st még tudok anni hozzá
állítólag ezzel a modal csinálták meg hogy P3-ason is eldöcög: ittlehetsasolni -
bacsis
Közösségépítő
Lenne itt még egy kérdés!
Hétvégén lanolni szeretnék pár cimborámmal vele..
NA most a gépeket szokás szerint én állom, így be kell vetni a jó öreg prescott magos S478-as P4esem... ami hiába van kigyúrva HD3850 500as DDR ramok, a proci 4gigára húzva, de akkro is egy EGY magos P4...
Szóval mit tudnék hekkelni a játékkal, hogy nyerjek még pár FPS-t? az 1.0.6os patch fent van.. így ha csontra van butítva már megy 18FPS körül, de néha leesik 14-re... Egy kicsit még kéne gyorsítani rajta...
Hallottam ezt a GTA 4 Graphics Downgraderől, leszedtem, lefutott, mondta restrartoljam a gépet, megtörtént, de nem gyorsult semmit... Van valami ötlet? -
bacsis
Közösségépítő
Helló Urak!
Fórumokról fórumokra járok, hogy a segítségetekkel "ki tudjam kalapálni" az oprendszeremben felmerülő problémákat!
Most már csak úgy tűnik a GTA4-et kéne valahogy működésre bírni, és akkor bodotá lenne
Szóval a gond:
A GTA4 korábban minden gond nélkül ment.. kb 2 hónapja toltam vele utoljára...
Tegnap hogy indítom, a Liberty-t már a menü is 800X600ban fogadott.. de amint vissza állítottam mindent gyönyörű volt a képe 1440-ben, ahogy lennie kell!
kiléptem, nem volt vele kedvem játszani..
Mondom a Sima GTA4-ben van mentés azt kéne vinni tovább... Indítom, de annál is 800X600-as torz videó fogad.. majd mikor lemegy a rockstar logó, utána nagy feketeség fogadott vártam sokat, nem változott.. nyomogattam a gombokat, egeret mozgatam, nem prüttyögött a hangfal szóval semmi nincs... ha kilképtem a feladatkezelőbe, már az is 800X600ba indult, és írja hogy a GTA4 nem válaszol...
Vajon mi lehet a nyűgje?
Köszke urak előre is -
bacsis
Közösségépítő
sziasztok!
Tudnátok kicsit segíteni?
Új windowst raktam, a mentést visszamásoltam széééépen a helyére... de valamit tutkó elszúrtam... látja a mentett állásokat, de nem tudja betölteni, írja hogy "check your hard drive blabla"
vajon mit szúrhatam el, ééés hogy leehtne helyre hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest