Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
haly
őstag
Helló!
Ha valaki jártas a modokban, akkor segítsen nekem.
Gta4-hez kéne olyan mod, ahol lehet indexelni a kocsival
Szeretném még élethűbbé tenni. -
haly
őstag
-
haly
őstag
válasz
david_95 #23736 üzenetére
Na ebben én már nagyon jártas vagyok.
Elmondom mit tegyél.
1. tedd ujra a gta4-et (fullra mindent még a mentéseket, meg a mappát is töröld)
2. google-ba kikeresed az akkori drivert, amit direkt gta4-hez adtak ki (ha jól tudom)
3. felteszed ezt: [link]
4. elindítod a gamet és kidobja a frissítéseket. Töltsd le, az összeset. (az utolsóval iszonyatosan gyorsan tölt a loading meg az ilyenek)
És menni fog. -
haly
őstag
Császtok!
Van egy origi GTA 4em, még régebben kaptam karácsonyra, és tudtam is vele gamelni (az most tökmind1 milyen grafon).
Az elején emléxem tök sok zűr volt vele(driver, meg sp1 frissítés, meg a social club)
Na most régen mindenki a social clubbal cseszekedett, én nekem meg egyből ment offline-ba (online nem is akartam gamelni), de most.
Elővettem a polcról megin, és feltettem. Az első a social clubbal bombázott meg.
Áh mondom, 2 perc és gyors beirtam a régi felhasználómat. Addig okénak is tűnt a dolog, de jött a csavar, mert mikor gamelni akarok a játékban kidob egy ablakot, hogy lépjek be.
Mondom ok, belépek és ott van a frissítés. Hát lefrissítem, de így sem változott semmit.
A baj az, hogy nem tudok menteni a játékban. Én nem is akarok vidiket felrakni meg multizni, csak még egyszer végigvinni!!!!!!!!!!!! Már 1 uj profillal is próbáltam, de nem mentHELP PLS
-
haly
őstag
Császtok!
Van egy origi GTA 4em, még régebben kaptam karácsonyra, és tudtam is vele gamelni (az most tökmind1 milyen grafon).
Az elején emléxem tök sok zűr volt vele(driver, meg sp1 frissítés, meg a social club)
Na most régen mindenki a social clubbal cseszekedett, én nekem meg egyből ment offline-ba (online nem is akartam gamelni), de most.
Elővettem a polcról megin, és feltettem. Az első a social clubbal bombázott meg.
Áh mondom, 2 perc és gyors beirtam a régi felhasználómat. Addig okénak is tűnt a dolog, de jött a csavar, mert mikor gamelni akarok a játékban kidob egy ablakot, hogy lépjek be.
Mondom ok, belépek és ott van a frissítés. Hát lefrissítem, de így sem változott semmit.
Vmi help? Már 1 uj profillal is próbáltam, de nem ment
Légyszi HELPELJETEK! -
haly
őstag
válasz
AirCover #17825 üzenetére
nha! örülök hogy megoldódott a probléma...
Ha valami ilyen fatális hibát találsz valamelyik játékba akkor mindíg is ezt kell csinálni!
Vírusírtónak meg ajánlom a Norton Internet security-t de arra vigyázz hogy minden évben újat kell venni! 15ft alatt nem igen kapni az az évitde tutira megéri
nha most menj azt gamelj
élvezd ki hogy jo a géped
-
haly
őstag
válasz
AirCover #17815 üzenetére
Megmondom mit tennék a helyedbe:
1. felmennék a netre és leszedném a legújabb vidkari drivert.
2. letörölném a játékot és újra raknám.(ezálltal megkérdi hogy felteszed-e a dx10et?)
3. leszedném az 1ső második 3madik 4edik patch-et a játékhoz és egyenként feltelepíteném
4. ha ez után sem megy akkor elkérném a haverom videókártyáját és azzal is megpróbálnám.
5. ha ez sem vállna be akkor nem tudom mit csinálnéktalán hagynám a gta-t a francba
-
haly
őstag
válasz
Mariann294 #17806 üzenetére
nyomd be a commandline txt moddot és utána nyomd fel high-ra a texturákat ..
Hidd el a plakátok sokkal szebbek lesznek és az fps is csak 2 vagy 3mal megy lejjebb... nekem például egyet sem ment le de hidd el megéri -
haly
őstag
Nekem a benchmark és a valós tökre egyezik! de télleg szal átlag fps-t ír a benchmark is és átlagba majdnem mindíg 30 esetenként van 35 is (tengeren) de van 12 is amikor meggadzul a gép de akkor is csak 1 mp-re nem tartósan
és éllyel átlag 25 fps van tehát nálam megegyezik a kettő
-
haly
őstag
nem tudjátok mér nem találom meg a többi kocsit??? mert a játékba tettem egy q7-et meg csomó mást.. (igaz egy readme alapján...) szerintem mennie kéne, de csak a q7-et találom meg a játékban....
-
haly
őstag
válasz
Mariann294 #17593 üzenetére
mármint a képeket nem azzal csináltam ??? Tudom hogy jo a procim (viszonylag) és nincs nagy arcom
De a vga télleg lehuzza szal...
csak a gtx 260-at meg pont hogy a procim fogja lehuzni @2,4ghz-n
-
haly
őstag
válasz
,,no name" #17580 üzenetére
Köszi köszi
jhajha ez a beállítás nagyon jó mert nálam simán nyomja átlag 30fps-t és nem is akad... csak ha nagyon nagyon sokáig játszok és egy nagy útón szabdalok 200zal akkor text hibák és szaggatás is van
Egyébként majd csinálok még ilyent de azt 1600x1280-on csak az a baj ott én nem nagyon fogom élvezni a dolgot mert csak 6fps-em lesz -
haly
őstag
Készítettem pár képet (mert rájöttem hogy a frapsal lehet
) és itt a gta4 grafikai részletességét akarom bemutatni ilyen konfig mellett mint ami az adatlapomon van és ezekkel a beállításokkal:
-800x600(59Hz)
-(textura)high
-off
-low
-off
-low
-1
-1
-1
-0
-on
-on
hát igen a kocsik részletessége az nagyon nagyon durva... (még a fűtőszál is látszik)
Következő dolog ami nagyon megtetszett az a föld, utak, és a homok (csak high texturán)
Ahogy feltettem a texturákat high-re akkor észrevettem hogy a mediumtól csak annyival változik hogy az épületeket és az utakat is nagyon kiemeli... (kocsik csak kicsit változtak medium-ról áttérve)
Még egy tengerparti kép (Liberty City koszos utcáin kívül is vannak szép helyek)
Ebbe a képbe minden van: kocsi, törés, víz, homok
Rallyzás a tengerpartonItt is látszik hogy mi a különbség low medium és high textura között... hát a füst és részecskerendszer pl: mikor világít a kocsinak a lámpája lowon nagyon rossz de viszont highon visszaadja azt a hatást amit élőben is látunk
Itt is látszik az autó kidolgozása: a rendőrségi computerrel együtt...
Autó hátulja
Niko haját nagyon nagyon részletesen csinálták meg! következő képen még a hajszálai is látszani fognak (nekem leesett az állam hogy 800x600on ilyent látok)
Én mondtam
Ezt a mogorva pofát...
Hát ehhez sem kell sokmindent hozzáfűzni
Jól látjátok! Az utcán találtamBiztos valaki elejtette GTA-beli ipod-ját
Ez egy motorcsónak belseje... Kicsit rossz itt már a minőség mivel nagyon nagyon közel kellett tennem a kamerát...
Ezzel a kocsival még lesz egy kalandElég szépen ki van dolgozva hátul ...
Nha hát ez végképp elnyerte nálam a díjat.. azon lepődök meg sokszor hogy jobban ki van dolgozva grafikailag a kocsi allja mint például a GRID-ben ! DÖBBENET
Újabb belső nézetes kép! Itt egy teherautó belseje látszik
Végül egy helikopteres kép! Itt már 3 másodpercenként beszaggatott a gép...Köszi a figyelmet, remélem tetszett a képbemutató
-
haly
őstag
uff hát te aztán különleges eset vagy... :ilyen beállítDDD szerintem ás csak 1 esetleg 2 gta-ba volt... de az SA-ba elég sok hülyeséget beleraktak amiket egyáltalán nem kellett volna... gyúrás, éhesség
, fodrászat nha meg ez az egeres izé...
, de a gta 4-be már szelektáltak egy kicsit sztem pl a taxizás nha az nagyon hasznos lett...
Egyébként találtam valami érdekeset gta-ban: nagyon tutko mi??? majd próbáljátok ki ! a gázpalackot kell kilőni a targoncán!!!
-
haly
őstag
válasz
rup1u5 #17571 üzenetére
hát nekem se.. de én ilyenről nem is hallottam hogy egeres vezetés...
Amikor megvettem a gammát akkor én is kicsit furcsállottam és mindenbe belementem de aztán megszoktam és szerintem is tök jó!!! Meg még az volt furcsa hogy a járást nagyon jól megcsinálták ahogy megy niko meg a többi civil, de nekem kicsit fura volt hogy nehezen akar elindulni álló helyzetből futásba mert az SA-ban még elég kis béna volt a járás, futás... -
haly
őstag
válasz
,,no name" #17551 üzenetére
még egy tippet hadd adjak neked! :
1- szedd le a legújabb patchet!!!
2- több beállítást tudsz majd használni és köztük van a shadow=árnyék! nha azt tedd off-ra és nyersz minimum 5fps-tTAPASZTALAT !!!
-
-
haly
őstag
válasz
,,no name" #17513 üzenetére
A normális konfig gta-hoz ez : mediumon viszi a gta-t SZTEM
-4mag proci (azt szereti a game)
-2 vagy 4gb ram
-Geforce 8800GT 512mb -
haly
őstag
szerintem inkább gyűjts mint én aztán ne csak vidkarit vegyél hanem dobj mellé egy procit is ...
mert egy 8600-al csak a pénzt dobod ki ! 15000-et meg nem ér meg hogy aztán 800x600-ason döcögjön 30-40 fps-el : TAPASZTALATBÓL mondom mert nekem egy 8600gs-em van és ilyen beállításokkal nyomom:
-800x600(59Hz)
-low
-off
-low
-off
-low
-1
-1
-1
-0
-on
-on
Ezeknél a beállításoknál rosszabb már nincs és sztem nem is lesz! 30-40fps-el megy és van olyan amikor egy egy nagyobb részt akar betölteni nem tudja mert én meg megyek ugye a játékba és azt számolja ergo leesik az fps 5-10-ig és a hajamat tépem mikor a kocsival 150-el kanyarodok és csak egy képregényt látok
Néztem itt ezt a videot amit linkeltél... pff nézd már meg 1152x864-esen sztem ugy 15fps-e lehet hát szaggat mint az állat csak 800x600-al tudsz élvezhetően játszani!
Jha és én is 14 vok és gta-t tolom -
haly
őstag
válasz
Mariann294 #17460 üzenetére
bocs nem ide tartozik de ezt a vidit azzal a konfiggal csináltad ami az adatlapodon van???
-
haly
őstag
válasz
Robert1987 #17432 üzenetére
nekem is ilyen volt és még csomó más !
1. rakd fel a vista service pack 1-et !
2. rakd fel a social clubon keresztül a gta4hez való drivert!
És így szoftveresen elvileg mennie kell!!! -
haly
őstag
-
haly
őstag
válasz
rup1u5 #17273 üzenetére
hát azért ez nem pont ilyen mert ha játék közbe mész tökre nem így reagál ! tapasztalatból mondom nekem egy nagyon nagyon rossz vidkarim van szinte jobban menne a gta ha nem lenne ez a kacat a gépben
egyébként ezzel a moddal amit az elején kiírnak szal tudjátok hogy mindent maxra lehet nyomni ott nem írja ki hogy elfogyott a vram??, mert nekem az a baj hogy minden de minden a leg lowabbon szal 800x600 és low off off low lwo low off nha mind1 de ha a shadows-ot felteszem fokozatosan szal off->low->medium->high-nál már elég szép de ha very highra teszem azonnal kidob...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest