- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Mr.Grincs #9788 üzenetére
Most játszom éppen harmadszor a sztorit, most tartok 52%-nál 11 óra játékidővel, a mostani célom az, hogy egyetlen küldetést se kezdjek újból. és az előző 100%-osban kicsit sok volt a cheat a sztori vége és a 100% között. Kiváncsi vagyok , hogy változik e a 100% után valami ha nem cheatelek.
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #9145 üzenetére
Én nem tettem fel hozzá a javítást..
Egyenlőre [remélem] nincs semmi baja. Bár délután volt az a hibaüzi kétszer is.. Utánanéztem a Rockstar oldalán, ott azt írják Please Reinstall the Game
Leszedtem a San Andreas-t és utána játszottam 1 fél órácskát, nem volt baja...
Mit köszönsz ha szabad kérdezni?
(#9147) Lauda: Hogyhogy egy ilyen géppel csak 17" vagy 19"-os LCD-vel tolod?
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #9088 üzenetére
Hát én a helyedben X-re venném.. Nekem is volt annál erősebb karim mint neked van, (X1950XTX) és kipróbáltam vele, de nagyon nem akart menni pedig az még erősebb volt.
Ja az lesz a 3."szigeten"? Akkor teljesen meg vok vele elégedve
Cellpeti: Nem hiszem hogy lenne magyarosítás, bár nagyon nagyon nagyon örülnék neki, mert meg se nézek a kisfilmeket, úgysem értek belőle semmit..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Grincs #4755 üzenetére
van boxod?
Hát eszedbe ne jusson PC-re beszerezni teee...
Akinek van Boxa és PC_re szerzi be az hülyébb mint a sok évi átlag már bocsVan egy Tökéletesen müködő szuper grafikával rendelkező verzió egy halál bugos procigyilkos (mellesleg ha nincs giga prociid még csunya is) verzio egymással szemben..szerinted?
-
icons
addikt
válasz
Mr.Grincs #428 üzenetére
Hát az előzetes hírek szerint nem lehet. Ez ugye csak egy város, tehát nem is lesz 1nél nagyon több reptere, ergó értelme sincsen nagyon). SAban azért volt más, mert ott 3város is volt, itt elvileg heli lesz a leggyorsabb közlekedési eszköz, de persze még nem tuti.
Mi az, hogy nem lesz?? Láttad már a grafikáját? És aligha fognak az optimalizálással sok időt eltölteni, HA kijön PCre. És akkor igen DVD9esre jön majd nagy eséllyel. -
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Mr.Grincs #327 üzenetére
Látom off rajongó vagy, leszokthatnál, vagy MOD gomb? Én szívesen kérnék, de nekem nem ad olyan dolgokat, ami kellenének úgyigazán...
Voltam külföldi SA szereveren, és ott közölték, hogy PCre ugye még nincs bejelentve, eddig X360anról és PS3ról tudnak, tehát nem mi vagyunk rosszul informálva...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest