- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
Az bajom a Griddel, hogy CM évtizedek óta készít autós játékokat és évek óta csak azt, ennek ellenére, még mindig ugyanott jár ahol a Grid2, szerencsére épkézlább fizikával, DE most belegondolva, hogy miért is hanyagolom, arra jöttem rá, hogy amit tud a Forma1 szériája az itt nyomokban sincs, se normális napszakváltozás(ami már csak egy kis ugrás lett volna), se időjárás, gumikopás is csak az endurance futamokon, ahol irreális, se box kiállás, se üzemanyag, se semmi. (pedig ezeket évek óta használja a F1-es játékuk) Tartalomba(autó/pálya/grafika) nem is kellene jobb, ha ezek meglennének amiket fentebb soroltam, hiszen akiknek készült, akik értékelik a jobb fizikát(valóság közelebbi fizika) azoknak hamar kifúj a játék (van helyett más,ami sokkal jobban csinálja)...De mit is várok mikor látom a DLC-ket
Jó játék lett, mikor megjelent Day1 volt nálam, de itt lett volna az alkalmuk, hogy hosszabb távon is tartalmas játék legyen, mert nem a pályák és autók száma számít itt, mert a fizikája ahhoz kevés, hogy maga a satikus környezetben évekig játszható legyen. A F1-ben jól alkalmazott dolgok nagyon hiányoznak, akkor le tehetlen játék lenne. Így 86 óra multi(csak azt játszottam) után nem visz rá késztetés magamtól a játékra, ezét is írtam, hogy itteni cimbikkel gurulnék csak már. Nem sírok, mert jót szórakoztam idáig, csak sajnálom, hogy mennyi lehetőség maradt ki ismét, ami csak karnyújtásnyira volt...És valszeg a CM is kb ennyire szánta, csak más volt a marketing. Dirt4-ben bízok(de ez csak naív optimizmus.) Itt a Crew a P.CARS ami már nem zsákba macska és jók is lesznek, nem beszélve a DriveClubról (tonnányi videóból ítélve tetszik). Szerencsére el leszek látva, ezek után a Grid-et nemtudom elővenném e.
ui: Rossi, látom felvettél, ha látom játszol becsatlakozok hozzád
Rem jönnek még egy páran.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
jaddz90 #1352 üzenetére
Arrow példájából, már csinálok biztonsági mentést mindig. Szerencséd, hogy nem ment totál szét a mentésed
. De engem is nagyon zavarnak ezek a hibák, elveszik a kedvem. Kicsit pihentettem is a játékot, de ma este benne lennék egy nagyobb gurulásba is.
Jelezzétek aki jönne. -
mrterminator
aktív tag
válasz
polonic #1285 üzenetére
AI-kat be kell rakni 3-4 főnél is, mert úgy ad normális pénzt, Sima veryeasy AI-t a rajtrácsot meg XP rangsor szerint beállítani, így a gépi ellenfelek kerülnek hátra az emberek pedig előre, így nem kell még az első kanyarba se bajlódni a megelőzésükkel.
Aki pedig az autóját és pénzt szeretne farmolni, nagyon gyorsan (akár egy autót 50.szintig felhúzni 2óra alatt): Két player, very easy AI, 5event, 1körös pályák és abból is a sort (a legrövidebb). Eredmény: kb: egy verseny 40-50 másodperc garantált első vagy második pódium, kb 2000(autó) xp és 15ezer pénz/event nyeremény. A pályák betöltésével és mindennel együtt 10perc alatt lemegy az 5 event és boldogabbak leszünk 10000Xp vel +60-70ezer G-vel. Akinek van kedve az szóljon és farmolhatunk
-
mrterminator
aktív tag
válasz
polonic #1224 üzenetére
Én is benne vagyok akár 7 től.
Osztály lehet bármi, c és endurance is ok, Street performance vagy supermodded is. Igazából ez mindegy is, HA az Uprgredek tiltva lesznek, a tuning jöhet, annyi előnye lehet annak akinek van rá megfelelő, magas szintű autója. Csak tiltsuk az Upgredeket, mert akinek nincs saját autója az igen nagy hátrányban lesz (a tuning maradjon mindenképp elérhető)
-
mrterminator
aktív tag
válasz
mrterminator #1200 üzenetére
Most látom Jaddz Te is ezzel a példával éltél
-
mrterminator
aktív tag
-
mrterminator
aktív tag
MA este lesz gurulás?
10től lennék
-
mrterminator
aktív tag
válasz
intercooler #1011 üzenetére
blackbox_gg
-
mrterminator
aktív tag
válasz
intercooler #1006 üzenetére
Jó volt nagyon! Így kellene! Már csak Overlock ellenszerét kell megtalálni
ui: ha valakinek nekimentem, az utólag is bocsi
Meg Arrow hiányzott még, de leszünk egy páran rem
-
mrterminator
aktív tag
válasz
sirszevenap #972 üzenetére
Ezen a Leveles dolgon, gondolkodtam én is, hogy lesz. Max az lesz hogy az UPGREDEk nem lesznek engedélyezve csak a finomhangolás (tuning), egy ideig,(persze attól még fejlődik az autó, hogy nem elérhető az Upgrade) Elég akkor agyalni ezen, ha leszünk már páran...
-
mrterminator
aktív tag
Az baj szerintem, hogy autós játékot az emberek nagy része single nyomja...Ez olyan mint a Battlefield szériát csak kampányt tolni, lényegét veszti a játék így, (azaz lényegével nem játszanak, amire kitalálták a mutival). Ez van a Griddel is, mit kell singelben bohóckodni
a multira van helyezve a hangsúly, ott a fejlődési rendszer, pénzszerzés rendszer (pénzre nagyon ügyelni kell) az autó fejlesztési rendszer. Már ezzel is sok a motiváció, nemhogy elsőnek lenni bármely futamon. Ott se mindenki profi, és nem kell elsőnek lenni! (az utolsó helyér is lehet harcolni) A játék nagyon jól díjazza a középmezőnyt és a lökdösődés mentességet is (VÉGRE)
Verődjünk már össze esténként! szép lassan felfejlődnek az autók, gyűlik a pénz és mehetünk egyre nagyobb kategóriákba hétről-hétre! Egy este csak 1-2 két pályát és kocsit váltogatva játszani! Igen hosszú távó a muti része, már 100 futamon van kb 10 órával, de még sehol nem vagyok. Kell egy jó csapat, és kb 2x gyorsabban menne a fejlődés is. Lehetne akár két PH team is, a simes és árkad vonalhoz is, server függően stb...(mivel ezt is jól be lehet állítani már)
Gyertek mutizni!!!
-
mrterminator
aktív tag
Multi lesz ma? blackbox_gg néven vagyok
PH-veres Steam csoportot van? Csinálni kellene
-
mrterminator
aktív tag
Kipróbáltam a játékot ABS és TC segítségek BEkapcsolásával, te jó ég mennyit lehet gyorsulni és mennyivel jobban bedobható a kocsi kanyarba padlón, miközben picit driftel csak, de sose "sokall be" irreálisan be lehet venni kanyarokat anélkül hogy lassulnék, a féktáv is így gyerekjáték.
A többi segítség természetesen lassít mint az állat, azokat tényleg csak billeseknek találták ki és persze fakezűeknek
Úgyhogy maradok lassú és élvezem, így TC és ABS is OFF továbbra is.
Egy "szimes" versenyt szeretne valaki minden offal, belő nézettel, manuál váltóval szóljonSzerk: Balathruin: Laptop HD 6650M-el HD ready-be meg gond nélkül
-
mrterminator
aktív tag
BLACKBOXGG néven felvettél köszi! Rövid bemutatkozásom ide leröffentem:
Csak Online játszok a Griddel, minden segítség off, (+manuál váltó, belső nézet) és Xbox360 Gamepad. kb így a középmezőnybe végzek a noname emberekkel, mert ugye az elő kanyar után utolsóként kezdem az üldözésüket :S (kilökés stb miatt). Remélem Veletek élvezetes lesz!Lesz este gurulás?
-
mrterminator
aktív tag
Online ki fogja tolni? Mert csak ott szeretném, és ma megvételre is kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged