- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1403 üzenetére
Ez attól függ, hogy ki van mögötted. Ha fordított rajt után egy gyenge kocsi az 3-6mp lemaradásban, akkor oda már beleférnek közepes hibák is. Simán első helyen apróbb hibák, amik után még vissza tudod tenni az ellenfél elé a kocsid úgy, hogy ütközés esetén se pördülj. Ha hibázol, és be tudják tenni a kocsi orrát melléd, akkor azt a pozíciót buktad is, ha nem egy olyan féktáv jön, ahol előbb fékez, hogy kivegye az orrát, mert ő bizony be fog kanyarodni akkor is, ha te ott vagy, és letol a pályáról, mint vonat a buszt a sínről, még csak meg se remeg.
sz: Persze én amatőr vagyok, ráadásul botkormánnyal játszok, biztos sokan vannak, akik jót mulatnak azokon, amiket írok...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1395 üzenetére
Álló rajtnál mit fogsz a szélárnyékra? Egyébként az első helyen haladó is ugyanígy megy. Kanyarcsúcson majd felöklelem, aztán kilő, mintha rakétán ülne, pedig nincs szélárnyéka. Very Hardon ugyan ez a helyzet, csak még gyorsabbak egyenesben és még irreálisabban vernek az utolsó szektorban.
Időmérőn eddig egy pályán tudtam nyerni, egy másikon meg az esélyét láttam, a többin 3-6. De ezt már írtam. Első futamon a 3. hely a cél, a másodikon meg úgy az első, hogy a riválisok hátul maradjanak.
Inkább a Medium vs Very Hard különbözik, meg persze én digitális gáz/fék kombóval tolom, ami egy szint felet már szűk keresztmetszet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1389 üzenetére
Sehogy. Az ellenfelek kigyorsításon/egyenesben jók. Ezzel van balanszolva az AI gyenge kanyarteljesítménye. Ennyi.
Én már meg sem próbálok időmérőn első lenni. Első kanyarban úgyis fogok 3-4 pozíciót, hátulról meg még 6-8-at is akár. Előre állított fékegyensúllyal olyan agresszív féktávot tudok venni, hogy 10-20m-rel később kell fékeznem, aztán fék felenged és kanyar, esetleg ellenfelek megtámasztása/kitolása, mert megérdemlik.
Szerencsétlen AI annyira gyík, hogy a saját csapattársam zsinórban 3* kilök a francba, mikor én az első helyért megyek, ő meg valahol a 12-en poroszkál.
Voltam olyan hülye, hogy néha akkor is flashback-eltem, ha a csapattársam csúszott ki. Így sikerült a 6 eventes bajnokságba behoznom a Razer csapatot első helyre. 6 ponttal vertük a Rawen-t, és rohadt jól esett, hogy ezt mind én csináltam meg.
A legnehezebben teljesíthető cucc, az a "legjobb köridő verseny alatt". Nonszensz. 4 körös versenyen 3* mondja be a mérnök, hogy megfutottam a legjobb időt, aztán a végén azt látom, hogy valami nevenincs senki a középmezőnyben, forgalomban, futott egy 1.1s-el gyorsabbat... Úgy meg tudnak táltosodni az AI-k, hogy még. Konstans köröket futok, körönként fél-1mp előnyt szerzek, aztán utolsó körben fél kör alatt már a seggembe liheg a mögöttem levő... Tök irreális az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged