- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
intercooler #1429 üzenetére
Az fel se tűnt, lehet a háttérbe intenzíven szalonnát sütnek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
intercooler #1427 üzenetére
Augusztus 20 tűzijáték?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
scampolo84 #1412 üzenetére
Nem inkább ő az?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FoxiestFox #1408 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1402 üzenetére
Igen ez így elég irreális, és idegesítő...Very Hard-on amúgy versenyen lehet hibázni? Vagy csonton kell menned végig hogy első legyél?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1400 üzenetére
Gyenge vagy...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1398 üzenetére
Ja jó, Very Hard-on hogy időmérőt nehezen tudsz nyerni akkor az más, én kivégzem a Carriert, és utána én is VH-on nyomom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1396 üzenetére
Ja én nem álló rajtnál értettem, hanem verseny közben az egyenesekben, mert ott is jobbak (de ezt te is írtad amúgy is).
"Időmérőn eddig egy pályán tudtam nyerni"
Mediumon? Én kicsivel több mint 2 hete játszok vele napi 1 órát, de az időmérőket végig úgy nyerem hogy 3 kör elég, azaz nem kell újra kezdenem.
Ez a "digitális gáz/fék" mit is takar konkrétan?
Tegnap amúgy unatkoztam csináltam egy kis vidit....Carrier módban most járok ennél a gépnél, nagyon hasít, 383-at mentem vele leggyorsabban eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TESCO-Zsömle #1394 üzenetére
Igen egyenesekben tényleg jók, de azt a szélárnyékra tudom fogni, mivel ha én is egy egyenesbe beállok egy másik kocsi mögé 10-30 km/h-val többet megyek végsebességre. Kanyarba viszont tényleg gyengék. Mondjuk én Mediumon tolom, Very Hardon már gondolom más lenne a helyzet.
Én időmérőket szeretem, mindig lejátszom, viszont igen utolsó helyről is meglehet nyerni Mediumon...
A legnehezebben teljesíthető cucc, az a "legjobb köridő verseny alatt".
Nem tudom különbözik e PC vs PS3 (én ugye PS3-mal tolom), de én 10ből 9x mindig megfutom a leggyorsabb kört. Viszont a csapatársam halál gyenge állandóan, ezért a csapat bajnoki cím csak nagyon ritkán van meg...Ezért mostanában mindig kilököm az elején a vetélytárs csapat egyik versenyzőjét aljas módon (
), és így megvan a csapat bajnoki cím is...
-
B-L-A-C-K
titán
Kb 2 hete játszok napi ~ 1 órát a játékkal PS3-on, de még mindig nem jöttem rá hogy kell normálisan rajtolni...Bárhogy játszok a fordulattal rajtnál mindig elmennek mellettem, valami taktika van erre?
-
B-L-A-C-K
titán
Üdv.
Nem tudják az miért van hogyha Carrier módban SPA-FRANCORCHAMPS // GP CURCUIT FORMULA B versenyt tolok, első leszek és berak utolsó helyre...? Időmérőn első lettem, első helyről rajtolok, első leszek, és berak 16.-nak. Már 3x mentem és mind3x áthaladtam elsőnek, és utolsó helyre berakott. De a többi ellenfélnek is érdekes az ideje...
Itt mit csinálok jól? (Amúgy PS3-on játszom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest