- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake32
csendes tag
válasz
tomboy0013 #745 üzenetére
Azért írtam hogy vegyes használat! Minden volt benne.
Emiatt raktam ki mert nekem is meglepő volt.
Örülök hogy ilyen jól bírja . -
manokaki
addikt
Sziasztok !
Esetleg tudja valaki , hogy a billentyüzetnél bal also sarok a lefele mutató kis " nyilat " ,hogy lehet eltüntetni ? Egyszer már sikerült de most nem találom
-
snake32
csendes tag
Google Pixel 6a vegyes használat! Azért szerintem nem rossz eredmény!? Ja és még nem üres az akkumulátor 🔋
-
vacs
veterán
válasz
Celithrandi #740 üzenetére
Kérdezd meg a Facebook és Messenger topikban.
-
winbox
senior tag
válasz
Celithrandi #729 üzenetére
Filmtekercs? Nekem a Fotók és videók engedély van megadva neki "Mindig az összes engedélyezésével" és megy.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #729 üzenetére
erre senki? Nem tudtam megoldani se P7 se P7a se P8 alatt
-
Don't Panic
senior tag
válasz
tomboy0013 #737 üzenetére
Én már elengedtem ezt a történetet.... Ez ennyit tud... másnak nincs ilyen baja nem mindenki látja. Ott *** meg az egész
-
tomboy0013
veterán
válasz
Don't Panic #735 üzenetére
Az a vicc, hogy nem vicc sajnos. Ezzel kezdhetne végre valamit a Google. Eddig fullHD-n használtam a 7 Pro-t, most váltottam magasabb felbontásra és a laggok száma is megnőtt. Mondanám hogy biztos a Tensor az oka, de a PE ROM-ok a Xiaomi telóimon Snapi processzorral is mindig ilyenek voltak Android 12 után. Poco F1 és F2 Pro-n is. Azt hittem a Custom ROM az oka, aztán mikor megvettem a 7 Pro-t és ugyanezt tapasztaltam azért megdöbbentem eléggé.
-
aldebaran
addikt
válasz
Don't Panic #735 üzenetére
-
vacs
veterán
A Nova launcherből ki lehet valahogy hozni a Pixel launcher szerű animációkat?
-
Celithrandi
addikt
Sziasztok,
mostanában nyaggat a telefon, hogy a messengerben való fotó megosztáshoz engedélyeznem kell a hozzáférést a filmtekercsekhez, de nincs ilyen a listában. mi a megoldás? köszi
-
ghiottone
nagyúr
Nem mondom, hogy nem észrevehető, de szerintem nem mindenkinek számít.
Én is leveszem 60hz-re az aksi miatt. Használtam pár 120 és 1 144hz-es telót is, de nekem többet számít, hogy az animációkat leveszem a fejelsztőibe 0,5-re és a kijelző pwm értéke 250hz felett legyen. -
tomboy0013
veterán
Semmi parasztvakítás nincs benne, egyszerűen te nem látod. Engem speciel borzasztóan zavar amikor átvált takarékos üzemmódban 120-ról 60-ra, olyan mintha laggolna az egész rendszer. Meg scrollozásnál kb kifolyik a szemem 60Hz-nél, de ez mindig is így volt, 120 óta sokkal jobb, de lehetne még magasabb is a képfrissítés.
-
fokukac
nagyúr
szerintem ez placebó / parasztvakítás...
én kipróbáltam, nem érzem jobbnak, ki is kapcsoltam, ne merítse feleslegesen az akksit...de mondjuk ez is olyan dolog, hogy nekem a plazmatévé mozgásmegjelenítése a természetes, az tetszik (nem a sokszáz hertzes modern tévéké, amin minden úgy néz ki mint egy szappanopera)
-
MC Pite
veterán
Görgetés, app váltáskor.
Volt 12X-em 120Hzen, és hiába volt a böngésző görgetés icipicit smoothabb, a P6a 60Hzel is fluidabban működött.
P7a 90Hzet tudott, de ha valaki átállította volna, nem tűnt volna fel.
Most a P8 120Hzet tud, ennél is figyeltem. Gyors scrollozás (ahogy olvasok, úgy nincs különbség) vagy alkalmazások közötti váltáskor látszik picit.Hogy mennyire tudok nélküle élni? Hoz pár százalékot ha kikapcsolom, úgyhogy jellemzően ki van.
Mikor kollégáknál vakteszteltünk samsung A53-al, nem tudták megmondani mennyin megy (nyilván van aki megtudná, de nem nagy a difi átlagos scrollozásnál.Szerk: Most csekkoltam, be van épp kapcsolva az enyémen, de azt hittem ki van a smooth display/120Hz frissítés.
Ha a kijelzés helyes, akkor nem is igen veszi vissza 60ra, nem a használat függvénye hanem fix.(?) -
bbendre
őstag
Csak a görgetés és ha nem használod a telefont automatikusan leskáláz. Azt pedig nem veszed észre mert nem vibrál a kijelző.
Viszont ahogy micafighter is írta, ha egyszer megszokod akkor többet nem tudsz használni 60hz kijelzőt. Azaz idő lesz mire visszaszoksz
A feleségem Pixel5 90hz -ről váltott iPhone13 60Hz -re és nem vette észre. Ilyen is van -
tomboy0013
veterán
válasz
Alabástrom #714 üzenetére
Nekem 64GB is elég lenne. Szerintem soha nem töltöttem még meg annyit sem.
-
micafighter
nagyúr
Leginkább görgetéskor látod a különbséget, appokban, menükben, böngészőben pl. Ha még nem próbáltál 90 Hz vagy feletti kijelzőt élőben, érdemes megpróbálni, barát/ismerősi körben ha van, vagy ha van lehetőséged pl media marktban, telefonos boltban vagy valamelyik mobil szolgáltatónál a telefonokat megnyomkodni. Szerintem eléggé látványos a különbség. 120 Hz után nekem a 60 Hz telefon nagyon látványosan "laggol" görgetés közben, az alacsony képfrissítés miatt, úgyhogy azt mondanám ilyen méretben is van értelme.
-
snake32
csendes tag
Google Pixel és más egyéb okostelefonok képfrissítésével kapcsolatos dolgok értelmezése!!
60Hz, 90Hz, 120Hz, és 60-90-120Hz, 1-120Hz változó .
Kérdésem!
- Mikor látja az ember a különbséget használat közben?
Pl. Ha youtube videót nézek akkor mindegy hogy hány Herzen megy a kijelző? Mert hiába 120Hz a kijelző ha a youtube videó úgyis csak 60fps kvázi 60Hz ... Tehát a kijelző videózás közben úgyis csak 60Hz ??- Vagy példa ha saját videót nézek amit 4k 60 FPS-be rögzítettem a telefont kijelzője ekkor is visszavált 60Hz frissítésre?
- Mondjuk ha a galériában nézegettem a fényképeket?
Egy adott képet nézek akkor mennyi a kép frissítése?- Gondolom a menübe lapozgatás közben érvényesül a 120Hz?
Téma lényege az lenne hogy mennyi értelme van pl egy 120Hz kijelzőnek egy 6-6,7 Inc kijelzőn ..
Válaszolokat és magyarázatot előre is köszönöm
-
Alabástrom
senior tag
válasz
tomboy0013 #712 üzenetére
Nekem a 128gigás háttértáron bukott el az A széria, szerintem manapság az nagyon kevés. Legalabbis amire és ahogyan én egy telefont használok.
-
snake32
csendes tag
válasz
tomboy0013 #712 üzenetére
Ezt tudja az én szépen belakott Pixel 6a készülékem.
És nincs melegedés minden szuper
A Pixel 6a kamera nappali foltokban szerintem vetekszik a Pixel 7 a fotóival! -
bbendre
őstag
TTomax && jety91:
Ebben semmi meglepő nincs. 64mp Sony camera (amire eredetileg lett idomitva a Gcam és nagyobb is mint a 8pro ami "csak" 50mp)
Hozzá jön, hogy töredéke az ára a 8-as szériához képest
Valamint mivel olcsó a felasznált anyagok inkább műanyag mint üveg...
Szóval kb minden szempontból a 7a egy főnyeremény. Ha a 8a megkapja a 5-7-8 év upgrade-et akkor kb ez lehet a legjobb ajánlat ha maradnak a felhasznált anyagok és a kamera.
Persze nem jó mindenkinek mert a mérete, zoom kamera hiány, stb... de egy átlag usernek ez lehet a tökéletes telfon hosszú évekre -
laskr99
addikt
válasz
tothjozsef #704 üzenetére
Nekem kisebb mértékben volt ilyen, pixel általános hiba. Gari.
-
TTomax
félisten
Hát igen....
[link] -
aldebaran
addikt
válasz
A samsungon mikor hasonló probléma volt, ott a reset segített.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Semmi plussz olyan app nincs telepítve, ami hatással lenne a zenei beállításokra?
Ha a gyári visszaállítás után is ilyen lesz, akkor gari. -
tothjozsef
aktív tag
#702 nem ment bele semmi, patyolat
Bármit hallgatok rajta ez ilyen: https://photos.app.goo.gl/BniC8A8utG6vw4vS9
volt restart, próbáltam adaptív hangot kikapcsolni, de semmi változás.
Tok nélkül is rezonál (először azt hittem az okozza). -
vacs
veterán
válasz
tothjozsef #701 üzenetére
Több forrásból is hallgattál zenét (youtube, spotify, mp3, online rádió stb)?
-
tomboy0013
veterán
válasz
tothjozsef #701 üzenetére
Nem tudhatjuk hogy ment-e valami a hangszóróba.
-
tothjozsef
aktív tag
Pár napos pixel 8, 50% hangerő felett recseg a hangszóró, ez normális, lehet vele valamit tenni vagy gari?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest