- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Nekem is ezt csinálja, csak nem a Chrome, hanem a Brave. És csak Windows alatt, Linux alatt nem. Ez kb. azóta van, hogy az nVidia ezt az újabb fajta, Experience-el egybegyúrt "Game Ready" driver csomagot terjeszti. Persze ez csak az én saját tapasztalaton, nem zárható ki, hogy semmi köze hozzá, csak véletlen, időbeli egybeesés, de azért gyanús. Korábban nem volt telepítve az Experience, elsötétülés sem volt. Linux alatt most sincs, sötétülés sincs.
-
-
general
addikt
vgyuri megpróbálom!
most épp laptopról vagyok, itt történt a dolog, az otthoni nem kapcsolódott be jó ideje.
ma még kevesebb könyvjelzőm van bakker, MI VAN ITT??? lehet ez valami vírus? kikészülök...
egy másik laptop volt nálam egy ideig, amin bejelentkeztem, de hát mjelszavas, nem tud más belépni..
ez egy vicc, komolyan, otthagyom a goggle-chrome cuucost a francba. ez kezd ijesztő lenni, az összes adatomat tudják amúgy is... -
Szép sztori
Én a FF-al jártam így, amikor eladtam haveromnak a lapost, és azt nem állítottam vissza alapba. Majd amikor szinkronizáltam, jöttek az újabb linkek az enyémhez.
Gyorsan lelőttem a szinkront és csak reméltem, hogy nála nem jelennek meg az enyémek.Ami a lényeg, mindig menteni kell a könyvjelzőket. Ami a felhőben van, nincs biztos helyen.
Ez van.ON: Fogalmam sincs hogy lehetne visszahozni őket.
-
laszlohu
addikt
Én ezt használom, és meg kell mondjam, hogy sokkal jobb, mint a 31 - es volt :
32.0.1700.41 béta
egy kisebb bugot felfedeztem :
mondjuk erről írtam is korábban,
van, amikor betölti az oldalt és olyan, mintha be sem töltötte volna,
majd scroll le és láss csodát, előjön az oldal.Hátrány :
a bővítmények feltelepítéséhez be kell jelentkezniezt leszámítva 2X olyan gyors, mint a 31 - es.
Van, aki meg azt mondja, hogy a 31 - es volt sokkal jobb, mint a 32-es, embere válogatja.
-
tonyrulez
őstag
Ha azt írja hogy "Képernyő újraküldésének megerősítése", akkor még érthető is. Például rákeresel egy adott oldalon valamire, továbbmész, majd visszamennél: az adott oldal a te általad megadott adatból (keresőszóból) próbálja összeállítani az oldalt, ehhez viszont újra kell küldeni azt. Igaz ez mehetne automatán is.
-
spammer
veterán
Fájltípus szerint lehet, amikor mondjuk letöltesz egy .doc -ot, akkor lent a letöltési sávon (vagyis a letöltött fájl neve melett) lesz egy kis nyíl, ha arra rányomsz, megadhatod, hogy az ilyen típusú fájlokat azonnal nyissa meg. De attól még letölti az alapértelmezett letöltési könyvtárba.
-
LonGleY
veterán
Tökéletesen megbízható a LastPass. Mindent törtek már fel. Ennél jelentéktelenebb ellenérvet ellenérvet préselni sem tudnak. De vannak cégek, akik ebből tanulnak, vannak akik beleroppannak. A LastPass az előbbi. Hiába törik fel, náluk nincs tárolva egy jelszavad sem. Az nálad dekódolódik élőben.
Ettől függetlenül a banki és egyéb, nem webes belépéshez kapcsolódó dolgokat a legjobb egy offline tárolóban tartani (Password Safe, KeePass). Én a LastPass-t a Password Safe-el kombinálom.
-
tonyrulez
őstag
1. Shift+Delete (eddig itt is simán delete volt, nem tudom miért kellett megváltoztatni).
2. Lastpass-ot már törték fel 2 éve, meg kellett változtatni a master-password-öt, én online helyen biztosan nem tárolnám a jelszavaimat. KeePasst használok a gépen meg pendrive-on.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest