Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atala
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszi!
Még egy kérdésem lenne. A firefoxnál ha egy letöltésre kattintottam, akkor feldobott egy ablakot, hogy letöltés, vagy megnyitás. A chrome-nál nincs ilyen lehetőség, csak mentés. Többször van, hogy nem akarom lementeni, hanem csak megnyitni a fájlt. Tudom, a firefox azt is lementette egy temp könyvtárba, és úgy nyitotta meg, de jó lenne ez a chrome-nál is. -
PumpkinSeed
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Megpróbáltam letölteni ezt a CoolNovo dolgot, de eléggé unkompatibilis úgy az elektromossággal szemben. Mintha a cég nem akarná, hogy használjam. Már a letöltésnél gondok voltak, majd közli velem, hogy nem megy 64 bites rendszeren.

Én a Chrome-t használom kb amióta van, és eddig semmi problémám nem volt vele.
ui.: Ja de, az YouTube videók több gépen is tesztelve nem nagyon akarnak működni. Kicsit szégyen szerintem, hogy egy cég két része ennyire ne működjön együtt. Mozzilában nézve persze működik. (facepalm)
Nem hinném, hogy ez a YouTube videó dolog egyedi eset lenne, mert mondom több gépen Windows több változatán is illetve Server változatokon is tesztelve lett néhol jó néhol nem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest