- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz69
csendes tag
Mondjuk én direkt telepítés után, elindítás előtt kinyírtam a rendszerből a googleupdate.exe folyamatot, CCleanerben az "automatikusan induló programok" résznél. Vagy tiltod, vagy én fogtam azt töröltemn hogy ne is lássam
De itt írta följebb egy úriember, hogy:
URL - be :
chrome://plugins/
majd google update
kikapcsolás, -
Samus
addikt
Ha egyáltalán megtalálod a régit (én egy darabig vadásztam). Amúgy amit fájlmegosztókról szedsz le, nem fog frissülni, mert hibát ír ki (ha megnézed a "Chrome névjegye" opciót, ott írja is). Ezt is próbáltam (mondjuk ugyanúgy működik, szinkronizál, semmi más baja nincs, csak nem fog frissülni), portable változatot nem próbáltam.
-
törölt tag
Nekem közre játszott a szolgáltató, mert ott is hiba volt náluk. Aztán frissítettek valamit, meg kijött a szerelő mert az egyik kábel elvolt öregedve, és az is befolyásolta ezt az ingadozást az internettel. Azóta tökéletesen működik.
Ajánlom akiknek akadozik még mindig a YT, az pingelje a gépét, és nézze meg van-e csomag veszteség. -
törölt tag
Üdv!
Nálam most az Adobe felajánlotta a legújabb Flash Playert, azt felraktam és tökéletesen megy vele az összes videó. Nem akad, nem áll meg szépen végig tölti, anélkül hogy bele kellene tekernem, vagy frissíteni az oldalt.
Bár nekem mint kiderül a szolgáltatónál is gondok voltak, mert csomagvesztésem volt...Mind a kettő legyen engedélyezve, nálam így tökéletes.
-
TotO'
aktív tag
Jobban jársz szerintem, ha könyvjelzőkezelőben (ctrl+shift+o) .. rendezés-> exportátáls html-be.. majd pedig a célgépen ugyanígy, csak importálás.. egyszerűbb mint rejtett mappákban mókolni..
vagy csinálhatod google szinkronizációval is, de az nálam nem volt kellően friss (1-2 nappal korábbi állást töltött beújra, még jó hogy biztonság kedvéért megcsináltam a fentebb leírtakat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Socket AM4
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest