Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Páromnak is beállítottam, ő szokott néha FB-on ilyen ajánlott Media Markt-os (hivatalos, ellenőrzött oldalakat néz csa meg, amik bedobálnak reklámot, nem kínai sz@rokat), ő vette észre, gondoltam, rákérdezek.
De köszi, sejtettem
Gondolom csak simán kikapcsolom neki, ha hosszútávon zavarná? -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt kérdés, de Androidos Chrome-ra létezik valami reklámblokkoló, ami legalább a nagyját letiltja ezeknek sz@roknak?
Hajam kitepem már, hogy két böngészőt használok, a Chrome-ot azért, mert ott van mentve minden, Brave-et meg azért, mert reklámmentes. De Brave-be meg nem lehet minden adatot átmenteni, vagy csak sok hűhóval gépről szinkronizálva a Brave asztali verziójával, de nyilván azt is manuálisan...
Tudtok valami ötletet mondani, hogyan lehetne ezt megoldani?
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Cs1csó: nyilván visszaolvasnám és nem delegálnék, ha lenne rá időm, mint ahogy írtam, tudtam, hogy volt már téma, csak nem maradtak meg a kiegészítők nevei

De köszönöm, Brave-et már letöltöttem, jól blokkol, csak vhogy nekem nem jön be a görgetés...akkorákat ugrik, mint egy gazella.Csöves, köszi, kipróbálom!

-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már korábban volt téma, előre is bocsánat, de eljött az idő, mikor nálam is megszűnt a uBlock Origin.
Ti mit használtok helyette?
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Hm, ez érdekes, nálam Androidon csinálja ezt…
Újratelepítetted azóta a Chrome-ot?
Ha esetleg nem, akkor töröld (én Revo Uninstallert használok, az mindent kitakarít), gépet indítsd újra a bitonság kedvéért és tedd fel újra a Chrome-ot.
Jobb ötletem egyelőre nincs, kiegészítőre gyanakodtam
-
MadGame
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
MadGame
senior tag
Van olyan kiegészítő, ami egyből megnyitja a dokumentumokat a böngészőben?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Csak most vettem észre, hogy eltűnt fent jobbról az olvasási lista ikonja. Nálatok is? Hogy lehet visszaállítani? A flagsben nem találtam, pedig régen ott volt a "Reading list", de úgy látom, kivették...

-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy akár asztali, akár Androidos Chrome-on, ha kedvencnek mentek valamit, akkor ne rögtön a legutoljára használt mappába tegye a linket, hanem ajánlja fel a választási lehetőséget?
Köszi!
-
MadGame
senior tag
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Az Androidos Chrome újabban nektek sem jelez, ha e-mailt kaptok?
Már jó ideje ezt csinálja, pedig nem állítottam semmit
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Miért blokkol néhány oldalt a Chrome? Pl. a Mobilarenán és egy dictzone szótár oldalon is hiába kattintotok bármire, semmire sem reagál az oldal. A bővítmények kikapcsolásával és inkognitó módban sem megy.
Mi okozhatja vajon?
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Van, hogy nektek is így nyitja meg a Chrome magát Androidon? (Nyilván smiley nélkül
)
Ha a lapok négyzetrere megyek felül, akkor pedig a második képet látom. Ha egy linkre nyomok, akkor új lapon nyitja meg + marad az "eredeti" kezdőképernyő.
-
MadGame
senior tag
zizidor, agent11:
Nálam már jó ideje fennáll ez, én egyszerűen bezárok minden lapot, nyitok egy újat és voilá! Nem értem mitől van, de néha kitépem tőle a hajam...
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
msn.com-on van egy kis játék. Egy kis fát kell nevelni, bejelenteni az aktuális időjárást stb. Eddig működött rendesen, a kezdőképernyő bejön, de amint átváltanék radarra (hőmérséklet, csapadék stb.), akkor a következőt dobja be.
Mitől lehet ez?
Már Ccleanerrel tisztítottam mindent, magában a Chrome-ban is töröltem a sütiket és társait, de nem jutottam eredményre.
Van valakinek valami ötlete?
-
MadGame
senior tag
„Sziasztok!
Arra van már megoldás (vagy lemaradtam), hogy a Chrome a dokumnetumokat ne letöltse, hanem egyből megnyissa? Esetleg valami bővítmény?
Köszi!” -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Arra van már megoldás (vagy lemaradtam), hogy a Chrome a dokumnetumokat ne letöltse, hanem egyből megnyissa? Esetleg valami bővítmény?
Köszi! -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy Chrome specifikus-e, de ha rákeresek valamire és van Facebook oldala, akkor miért a mobilos verziót adja be asztali gépen?
-
MadGame
senior tag
válasz
janosibaja
üzenetére
Próbáld meg ezt: google.hu → jobb lent: Beállítások → Keresési beállítások → lentebb: Régióbeállítások → Ha Magyarországon vagy, akkor maradjon jelenlegi régió vagy át is állíthatod Magyarországra.
Ezután Görgess fel és bal oldalt válaszd a Nyelvek fület és ellenőrizd, hogy magyar van-e beállítva. Mentés, próba
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Rögzítettem pár fület felülre, de amikor másnap bekapcsolom a gépet (munkahely) akkor eltűnnek

Ez mitől lehet? Pár napja csinálja ezt, előtte jó volt. -
MadGame
senior tag
Üdv!
MIX Romosok megkapták már OTA-n a frissítést? Én még mindig várok rá…
-
MadGame
senior tag
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Miért nem jegyzi meg a Chrome az oldalak fordítását? Bepipálom, mikor kérdezi...
-
MadGame
senior tag
válasz
llacee
üzenetére
Gyanús, hogy otthoni hálózaton ilyet produkál. Nálunk a munkahelyen van ilyen, de ott lengyel a szerver. Nálunk a Chrome-ban kellett átállítani a régiót, nem a gépen. Esetleg ellenőrizd, hogy itt minden magyar-e. Lehet, hogy többször be kell majd állítani, elsőre nekünk sem sikerült.
Chrome → Adatok és személyre szabás → középtájon: Általános beállítások az internetes használathoz → nyelvet is érdemes ellenőrizni, de katt az utolsóra: Keresési beállítások → legalul: Régióbeállítások → nekem jelenlegi régió van beállítva, de melóhelyen konkrétan Mo.-t lőttük be és úgy jó lett. -
MadGame
senior tag
Na, még valami… A változatosság kedvéért.
Itt bent a munkahelyen angol nyelvű Win10 van fent, amivel nincs is gond. A IE angol szintén, de a Chrome-ot magyarra állítottam mindenhol IS, de ahogy keresek valamit, lengyel találatokat ad be. Azt mondták, hogy a cégünk szervere lengyel és ezért a lengyel találok. Meg lehet ezt hackelni valahogy? Mert elég idegesítő, hogy meló közben, ha keresnem kell valamit, akkor lengyelül ad be mindent.
Köszönöm! -
MadGame
senior tag
Másik: miért áll le a Chrome, ha egy ideig nem használom? Újra be kell őket tölteni, mert semmire sem reagálnak, a FB egyenesen katasztrófális…
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Amúgy ez az I don't care about cookies bővítmény ér még vmit? Egy ideje ugyanúgy dobálja fel a sütikínálós értesítéseket néhány oldal... -
MadGame
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nálam semmi gond.
-
MadGame
senior tag
Ha már letöltés… Azt meg lehet valahogyan oldani, hogy a pl. pdf fájlokat egyből meg tudjam nézni és ne kelljen letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az olvasólista megjelenítéséig eljutottam, de hogy egy jobb klikket néztem volna…

De igen, ha visszatértek rá, legalább van mihez nyúlni