- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
[Magosbolt] Egyszer megjelent a biciklis futár opció, de ennyi!!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Akkor kérdezem megint: miért kopna ki? A manifest v3 miatt? Ez egy ügyes próbálkozás a gugli részéről de ha jönnek majd a kikerülhetetlen reklámok azoknál is akik eddig boldog tudatlanságban használták a böngészőjüket nem hiszem, hogy beletörődnek hanem vagy maguk keresgélnek vagy egy a témában járatosabb ismerősüknek szólnak és az segít.
Amúgy Gorhil megcsináltam az Ublock Origin Lite-ot ami úgy tudom azért működik.
-
titán
[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
Így első pillantásra olyan, mintha valami történt volna valami a helyi konfigurációval (amit többnyire SQLite adatbázis fájlokban tárol). Nincs esetleg valami optimalizáló (CCleaner vagy hasonló), ami időnként kitakarítja és tömöríti ezeket?
A helyreállításra nincs ötletem, úgy tudom maga a Chome alapból nem csinál mentéseket.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
addikt
Tényleg kivették az "Olvasási lista"-t az új frissítésből, mert nálam eltűnt az ikonja, hogy hogy lehet újra elővarázsolni? Legalább 120 db fontos link volt rajta, nagyon nem örülnék, ha végleg elszállt volna mind.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
AssAssynn
őstag
Bár most nem találom az előbbi helyeket, de gyorsan ledobtam magam random pesten és találtam is. LINK
Egy pontban hatalmas kitakarás, de bárhová lépsz, onnan már minden látszik.
Egyébként a keresgélés közben tényleg találtam olyan házat, ami egyik szögből sem látszódik, na az komoly, hogy valaki ennyire titkolja, mondjuk fura ez nekem."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
zizidor
őstag
"Majd írnak egy v3-as blokkolót és kész."
Sajnos ez nem ennyire egyszerű. A blokkolást nem a bővítmény csinálja, hanem maga a böngésző, a bővítmény csak összeállítja hozzá a listát. A v3-nál ez viszont alaposan be lesz korlátozva. Persze arra hivatkoznak, hogy ne rontsa a teljesítményt, de mindenki tudja miről is szól ez valójában. A teljes blokkolás is necces, van már olyan bírósági határozat, hogy a felhasználóknak joguk van a blokkoláshoz.
Inkább az a kérdés, hogy a többi Blink alapú böngésző is átveszi-e ezt, illetve lesz-e lehetőség olyan patch-elésre, ami lehetővé teszi a jelenlegi működést. (Itt most konkrétan a Brave-re és a Vivaldi-ra gondolok, főleg hogy bővítmény nélkül is elég jól blokkolnak.)
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
zizidor
őstag
Azt hiszem igazad volt. A cikkben tényként írták a lassítást, most meg az ellenkezőjét.
https://pcforum.hu/hirek/27095/youtube-reklamblokkolo-lassu-bovitmeny-bug-frissites„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
GEPESZ66
veterán
Cloudflare
Jelnleg budapesti szerverhez csatlakozik, de van amikor bécsihez, akkor magasabb értéket ad.
A nextDNS-hez hoztam létre fiókot, az OISD+hufilter szűrőt használom.
Annak van budapesti szervere, s csak kicsit lassabb mint a Cloudflare,
Mobilon, a Chrome esetében kevesebb a reklám.
Az Adguard lassabb, nincs budapesti szervere, ha jól tudom.
Cloudflare esetén amúgy szerintem elé a speciális védelem beállítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest