- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
kecskebégető #17038 üzenetére
Megpróbáltam két indavideót megnézni a chromeban, el sem indul.Firefox ugyanez.Explorer szintén, telefonon próbálom, ott ugyan megy, de vmi fekete keret takarja el a videó egy részét, élvezhetetlen.
Még sosem próbáltam az Operát, régen haver nagyon ajánlgatta, de nem érdekelt.
Most egyelőre csak nézek milyen gyorsasággal tölti be az oldalakat, proci nyugton van, nem pörög és az indavideók is azonnal elindultak, youtube reccenés mentesen megy, mondom mi ez, vmi vicc, hogy csak most próbáltam ki?
Egyelőre a könyvejlzőkkel vagyok gondban , nem találom hol tudom őket importálni, kirakni eszköztárra. -
alratar
addikt
válasz
kecskebégető #17018 üzenetére
Végül megemlítendő, hogy a Chrome 33 „chrome://flags” beállítómenüjéből eltűnt az opció, amellyel manuálisan vissza lehetett térni a régi típusú – előzmények és keresőmező helyett a telepített alkalmazások ikonjait mutató – „Új lap” oldalra; úgy tűnik a lépés hatalmas felháborodást keltett a felhasználói tábor egy részében.
Forrás: PC World
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest