Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként ilyesmivel már találkoztam, csak az nem a könyvjelzőket csoportosítgatta a saját kénye-kedve szerint, hanem a bejelentkezési adatokat. Azt már nem használom, egyébként Norton Identity Safe volt a termék neve
Volt egy saját egységes mappa struktúra, ami pont ugyanolyan volt minden böngésző alatt. Az ugye relatíve kizárt, hogy amennyiben más böngészők is elkezdik átvenni ezt, akkor ugyanúgy, olyan szisztéma szerint csoportosítgassák saját mappákba, de ha csak az IE-t veszem, arra sincs esély, hogy miután ez ténykedni kezd, megmaradjon úgy ahogy az IE-ben volt. Két lehetőség van, vagy ezt kikapcsolni, vagy hozzá igazodni 
-
törölt tag
Ilyenre én sem emlékszem,hogy a Windowszos verzió megjelenését követően ennyit kellett volna várni, maximum 2 nap körül volt. Arra tippelnék, hogy az 5.1-gyel van összefüggésben, hiszen a napokban kezdték el OTA-n keresztül terjeszteni, én például pénteken kaptam meg, és esetleg most a böngészőben található azon problémákat próbálják meg orvosolni, amelyek még az új 5.x rendszerekkel kapcsolatos lassulásokért lehetnek felelősek.
-
-
törölt tag
Mondjuk amilyen irányban fejlődik a mobilos verzió (nem igen piszkálják a memóriakezelését, nem teszik lehetővé a kiterjesztések használatát stb), mivel a közelmúltban csinosítottak a kezelőfelületen azon sem várható, hogy variálnának mostanában, így marad az, hogy a véglegesített HTML5 szabványból, a hiányzó részeket pótolják, illetve az 5.x-es Android rendszerükkel jobban együttműködővé tegyék, és lehetőleg ne legyen már ilyen probléma:
A kép még 5.0.2-n készült azóta, már van 5.1 az N7-en
-
Agyzuzo
addikt
Nálam is. Mondhatni totál összecseszte. Nagyobb és homályos betűtípusra sikerült cserélnie ami eddig volt a kedvencek sávban, ennek köszönhetően most pont nem fér ki ami eddig kifért, cserébe rondább...

Ha valaki tudja esetleg hogy lehet visszaállítani a betűtípust megköszönném...
-
F_Zolee
nagyúr
Nincs semmi nálam, extra ikon vagy hasonló. Ezekre szoktam figyelni, egy szaros program telepítése közben dobott fel mindenféle hulladékot de félúton megelégeltem és leállítottam. Amúgy kb másfél éves lehet a telepítés. Nem ártana újratelepíteni lehet de semmi se indokolja és nincs rá erőm, hogy egy nap mire mindent visszateszek.

-
Sonja
nagyúr
Én kb. fél évvel ezelőtt letiltottam a flash-t (plugins-nél könnyel le lehet), azóta se hiányzik.
Youtube HTML5-el sokkal jobb számomra.
Sajna a Twitch még nem megy HTML5-el.
Illő lenne ezt a sz@r flash-t elfelejteni végre, így 2015 felé közeledve (silverlight-ot meg eleve használni se kellett volna sehol). 
-
HollyBoni
veterán
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
A süvítéstől azért ez még messze áll...
És látom megint nem foglalkoztak a memória kezeléssel.Amúgy azt hol lehet beállítani, hogy ne frissítsen automatikusan? Meg az is idegesít, hogy a régi verzió mappáját mindig megtartja és nem törli magától, ezt nem lehet automatizálni valahogy? Illetve régebbi verziót honnan lehet letölteni?
-
törölt tag
-
kispx
addikt
Nincs adblockom, de a google szerint lehet szerkeszteni FF alatt.
-
kispx
addikt
Nem a fórumban van a hiba, hanem az easylist blokkolja a fórum egy részét. (http://prohardver.hu/js/common/forms_ad01.js)
-
kispx
addikt
Szerintem nem a reklámok kierőszakolására van ez megcsinálva, hiszen csak az easylisttel akad össze. N+1 db másik lista van, amik ugyanúgy blokkolják az oldalon lévő reklámokat, és működőképes marad.
(#18500) bitpork
Nálam ki van kapcsolva a JavaScript, így én fejből nyomom. -
xcds
őstag
Köszi. Azt hittem, az pont azért van, hogy kisebb legyen a proci terhelés. YT flash-nél sem fog működni a hw gyorsítás? Mer tott viszont nagyon jól jön. Vagy ez 2 különböző dolog?
(#18415) kispx: Nekem is gma 4500 van.

Szerk: Kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Ezek szerint mégsem az a baja.
-
törölt tag
Pláne, hogy amennyiben az XP-t támogatják 2015 áprilisig, akkor az azt futtatni képes számítógépet is kellene (Jó, itt nem az 500 MHz-es csodákra gondolok
). Egyébként is vannak olyan mobil eszközök, amik ennél sokkal gyengébbek, mégis fut rajtuk a mobil Chrome.A böngészőknél ott van a GPU gyorsítás. Ha abban a gépben lenne mondjuk egy HD 2600-as AGP-s kártya akkor csak elég lenne a proci is.
Egyébként meg ha már ilyen szépen felismerte, hogy nem elég neki a böngésző, akkor ajánlaná fel neki, hogy uninstallálja magát, mert egy nem fejlesztett, és biztonsági javításokat sem kapó 34-es Chrome biztonsági szempontból veszélyes.
Amúgy azon a konfiguráción a 8.0-tól kezdődően már a Windows sem települ, de a Vista, és a 7 simán fut, pláne 1,5 GB RAM-mal, és itt jön az a csavar, hogy az a konfig+ W7, akár IE 11-et is futtathat.
Majd megkérdezem tőle, hogy a Chrome-os Operát használja e.
-
kispx
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
"és az összes bővítményemet külső forrásból telepítettem, sz@rok én a web store -ra
"
Jaja, aztán majd jól megszívod, amikor a Chrome automatikusan, a megkérdezésed nélkül letiltja ezeket.
Azért az örökkévalóságig remélem, nem akarod letiltani a frissítést (és más sem), mivel nem érdemes.
Amúgy én már unom a Chrome hülyeségeit, a Google egyre jobban terelget más böngészők felé a kretén hozzáállásával, most egyre stabilabban használom az új, Blink-motoros Operát, pedig jelenleg még az is egy ostoba szar (tényleg).
(Pedig az Opera Developer 24.0.1543.0-t használom.) -
iguana
őstag
el sem hiszem. végre...

hetek (talán hónapok) óta azt veszem/vettem észre, hogy a gépemen egyre lassabb a chrome, nem úgy tölti az oldalakat, ahogy eddig. ha mindennap ugyanazon a gépen dolgozik az ember, rögtön észre veszi a szokásostól eltérő dolgokat (gyorsabb, lassabb egyéb nem szokványos, vagy eddig nem tapasztalt viselkedés)
én is morgolódtam magamban, hogy nem jó ez így, mi a fakk van már. pl. egyszerre 5 oldal megnyitásakor 1-2 Mbps volt max az oldal letöltés stb. rászántam magam a chrome újratelepítésére, sőt kb. 2 hete image-ből az egész rendszeremet visszaállítottam frissen ropogósan de nyoma sem volt annak a chrome-nak, amit megszerettem, amit megszoktam.kínomban gondoltam benézek a ph-ra, hátha van valami "okosság" chrome ügyben.
és van nálatok hanyas
chrome teljesen le, általad adott chrome fel+az adblock verzió is, és lám minden, mint a régi szép időkben. elképesztő, hogy így kell mókolgatni és ilyen óriási a különbség.
szóval, kösz a tippet! -
w333
félisten
Na visszaraktam a Chrome 30.0.1599.101 verziót, ez már tényleg tökéletes (semmi hiba, két böngésző között ég és a föld) és szuper gyors minden szépen működik ahogy kell (sokkal kevesebb memóriát is eszik), a bővítményeimet külső forrásból visszaraktam, a Chrome silent update -t szépen kikapcsoltam

Most már tényleg mindennel elégedett vagyok ...

-
törölt tag
A dev verzióval elég érdekesen mutatnak például a PH fórum betűtípusai, betűmérete (körülbelül mint Linux alatt bizonyos böngészők: csúnya). Ebből kifolyólag kezdem unni a dev-t, míg a canary szinte azonnal repült. Bát eddig más hibával nem találkoztam. Lehet beta lesz belőle (Nexuson - mobilon - ő sosem hibázik) és maradok x86-on. Amúgy sem látom semmi előnyét az x64-es verziónak. Legalább is a mindennapokban, néhány nap után. Win 8.1 Pro x64-n vagyok egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Xcover 7 128/6
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valószínűleg akkor rövidesen nálam is ilyen lesz, meg mindenkinél, akinél még nem változott.

mindig amikor kattintok a chromera nem azonnal adja be a kezdőoldalt.. (google.com)
Illő lenne ezt a sz@r flash-t elfelejteni végre, így 2015 felé közeledve (silverlight-ot meg eleve használni se kellett volna sehol).