- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
bozsozso #27885 üzenetére
A Firefox-nál találkoztam inkább ezzel a problémával, egy dolog segített, ha telepítettem a Lastpass jelszókezelőt akkor az automatikus kitöltés azoknál az oldalaknál is működött ahol a "gyári" tehát az adott böngésző bejelentkezési adatok automatikus kitöltőjénél nem.
-
kory24
őstag
válasz
bozsozso #21844 üzenetére
Szia!
Próbáld meg az Adware cleaner-el tisztítást.
-
Essejó
veterán
válasz
bozsozso #21497 üzenetére
Igen arra gondoltam. Nekem a sima belépés (email + jelszó) után szokott besárgulni, mert három lépcsős ellenőrzést anno bekapcsoltam (telefonos kód + szinkronizálási jelszó) és csak ezek megadása után jelenik meg a nevem a sarokban és szinkronizálja a bővítményeket, könyvjelzőket, egyebeket.
-
Essejó
veterán
válasz
bozsozso #21489 üzenetére
Be kellene jelentkezned a Chrome-ba és akkor megjelenne.
SP4C3 "a felhasználók 99.99%-a nem tudja, hogyan lehet kigyomlálni az automata chrome frissítést"
Szerintem én is a nagyobb tömegbe tartozok, viszont érdekelne a megoldás.
Mi több a kigyomlált Chrome is, főleg ha elmondod mit nem tud majd alapból és mit igen. -
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #21484 üzenetére
Hát nem tudom lehet rosszul emlékszem valamire, mert az új lap megnyitásakor, megjelenik a google kereső alatta a kis indexképekkel. Lehet eddig is ez jelent meg, de az biztos, hogy a jobb felső sarokban ilyenkor megjelent a fiókom.
Így lehet nem is új laphoz volt beállítva a google,hu hanem ehhez a fiókom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest