Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
bozsozso
üzenetére
A Firefox-nál találkoztam inkább ezzel a problémával, egy dolog segített, ha telepítettem a Lastpass jelszókezelőt akkor az automatikus kitöltés azoknál az oldalaknál is működött ahol a "gyári" tehát az adott böngésző bejelentkezési adatok automatikus kitöltőjénél nem.
-
-
kory24
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Szia!
Próbáld meg az Adware cleaner-el tisztítást.
-
Essejó
veterán
válasz
bozsozso
üzenetére
Igen arra gondoltam. Nekem a sima belépés (email + jelszó) után szokott besárgulni, mert három lépcsős ellenőrzést anno bekapcsoltam (telefonos kód + szinkronizálási jelszó) és csak ezek megadása után jelenik meg a nevem a sarokban és szinkronizálja a bővítményeket, könyvjelzőket, egyebeket.
-
Essejó
veterán
válasz
bozsozso
üzenetére
Be kellene jelentkezned a Chrome-ba és akkor megjelenne.

SP4C3 "a felhasználók 99.99%-a nem tudja, hogyan lehet kigyomlálni az automata chrome frissítést"
Szerintem én is a nagyobb tömegbe tartozok, viszont érdekelne a megoldás.
Mi több a kigyomlált Chrome is, főleg ha elmondod mit nem tud majd alapból és mit igen.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Hát nem tudom lehet rosszul emlékszem valamire, mert az új lap megnyitásakor, megjelenik a google kereső alatta a kis indexképekkel. Lehet eddig is ez jelent meg, de az biztos, hogy a jobb felső sarokban ilyenkor megjelent a fiókom.
Így lehet nem is új laphoz volt beállítva a google,hu hanem ehhez a fiókom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest