Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani valaki egy jó facebook notifications-t?Nem nagyon találtam eddig olyant a store-ban ami tetszett volna.Olyan lenne jó ami nem nyitja meg az oldalt,ha értesítésem jön,csak lenyíló ablak mutatja mi történt.Régebben használtam egyet,de az már nincs fent.Amint néztem nem nagyon frissítik őket és még mindig nem lehet rendezni feltöltés vagy frissítés szerint az alkalmazásokat.

-
válasz
ottoyes
üzenetére
Téged ki kérdezett amúgy??
Spammer-el volt egy oda vissza beszélgetésem...
Ha annyira jó a helyesírásod akkor gondolom azt is megtanultad,hogy megadom az alap tiszteletet a másiknak!Bár ezt igaz iskolában nem tanítják!
Igaz mindenki hoz valamit otthonról...
Részemről befejezve az off! -
Nagyon jó!!!

Ugy látszik nálam globális a youtube xarakodás.Mint Chrome mint Opera Next-nél megakad az egész egy idő után. -
-
WOWWW!
A Speed Dial 2-höz érkezett frissítés!!
Meglepő

-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nálam is ez van...Azt hittem kibasz@m az egészet

-
Vagy akár mikor fedezi fel valamelyik böngésző fejlesztő az Opera más irányba történő elmozdulása okán keletkezett rést és nyit olyan felhasználók felé akik szeretnek babrálni a böngészővel.
Kétlem,hogy ez pont a Chrome lépné meg.
Amúgy pont nézegettem,hogy van olyan bővítmény amit készítői vagy 2 éve nem frissítettek...Ennek nem tudom az okát mondjuk. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nagyon off!!
Helló!
Ugyan ez van mindenhol csak pl a kedves Digit veszem most példának.Ott is kivették a lehetőséget,hogy az ember maga rendezze a csatornákat mert így könnyebb az ügyfélnél a hiba elhárítás...
Az plusz adalék ,hogy ezt egy új szoftverre tették ami úgy ahogy van xar...
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha nem érted segítek!!
Úgy jön ide,hogy váltani akarok majd böngészőt a Chrome Speed Dial problémák miatt és a letisztult felület és számomra tetszetős irány miatt lehet majd Opera lesz...De ez tényleg nem ennek a topicnak a témája !!!
-
Most ezt próbálgatom.Tetszik a letisztult felület és pl a könyvjelző mappa megoldás egész jó ötlet.
Itt az Opera Next böngésző
Megjelent az Opera új böngészője, a Next. A Windows-ra és Mac-re készült web böngésző máris letölthető, ráadásul ingyen.
Az Opera teljesen leásott a gyökerekig, és lényegében nulláról épített egy új böngészőt. Az eredmény önmagáért beszél, mert egy nagyon letisztult, áttekinthető felületet kaptunk, amely a cég szerint megkönnyíti a tartalmak keresését. A legnagyobb változás, hogy az Opera lecserélte a régi, Presto nevű motorját a Chromium nevűre. Ennek segítségével a böngésző gyorsabban tölt be, és hatékonyabban működik lassú internetkapcsolat esetén is
-
Sziasztok!
Nos átmenetileg kikapcsoltam a speed dial 2 bővítményt.
A kérdésem az eredeti kezdő oldal ahol a látogatott oldalak képei vannak ott miért ilyen kicsi az ablak?
Régebben nagyobb volt és a google kereső sem volt benne alapból.
Nem lehet kikapcsolni?thx
-
Remélem javítják a Speed Dial 2.
Nézegettem az oldalát,elég sok a panasz. -
Speed Dial 2 a 29-es alatt elég sokszor összeomlik

Sajnos nem is nagyon fejlesztik már egy ideje... -
Már win 8-on is megy a 29.Fent is van

-
Sziasztok!
Jelenleg Verzió: 28.0.1500.20 dev van fent.De néztem van már 29 is.Nem akarja magát frissíteni...
Azt írják a Releases oldalon,hogy
hrome 29.0.1516.3 is now available for Chrome Frame, Linux, and Windows (but not Windows 8).Most akkor azért nem frissül mert Win 8-am van?!Ez fog változni?
Thx
-
Sziasztok!
Jelenleg 4 böngésző van a gépemen. Chrome Dev 28,Opera 12.15,Internet Explorer 10,Firefox 22.0.Kicsit megnéztem hogyan viselkednek ugyan azon hvg.hu oldal megnyitásakor.
Chrome-ban a speed dial 2 miatt van nyitva a feladatkezelőben ennyi ablak?Valamint memória használásban ez össze adódik?
Mert akkor nagyon sokat eszik. -
Nem értem miért nem tudják végre rögzíthetővé tenni az ablakokat az alap Chrome-ban...
Speed dial 2 használom,de akkor ez sem kellene...
Feldobtam a 28 Dev-et!Oldalra került ahogy nézem egy Programok rész "show app shortcut".Nem tudom mondjuk eddig is ott volt-e?
-
Speed Dial 2 nem nagyon frissítik mostanában.Régebben 1-2 havonta jött,de most semmi már több hónapja.
Azért lenne mit kezdeni még vele,rem. nem hanyagólják el. -
26-ban másnak is fehér lett a könnyjelzősáv mappák felülete?
-
Google Chrome 25.0.1364.152
Date added: March 5, 2013
* This release contains security and stability improvements along with a number of bug fixes.
* Security fixes:
- Use-after-free in frame loader.
- Use-after-free in browser navigation handling.
- Memory corruption in Web Audio.
- Use-after-free with SVG animations.
- Memory corruption in Indexed DB.
- Race condition in media thread handling.
- Incorrect handling of bindings for extension processes.
- Referer leakage with XSS Auditor.
- Mediate renderer -> browser plug-in loads more strictly.
- Possible path traversal in database handling. -
CoolNovo böngészőt próbálta valaki?
Chrome-ra épülő elvileg... -
off:
Amúgy melyik felület lehet? 

-
Sziasztok!
A napokban újra tettem a rendszerem és utána újra fel a chrome-ot.
Kérdésem a mentett könyvjelzőimet hol tudom kezelni?
Köszi -
Sziasztok!
A beta-t szeretném feldobni,de nem rendszeres használatra ,csak néha ránézni.
Hogyan tudom állítani,h a D meghajtóra tegye?
A C-én a stabil van.THX
-
Más is tapasztalja a következőt!
Ha pl nyitva van egy oldal és azon belül a középső egér gombbal megnyitom még több részét és fent rámegyek az újonnan megnyitott oldalra pár másodpercre egy egy fehér "villanás" van
Elég zavaró!
Most figyeltem fel rá,de lehet eddig is így volt...
Rem. érthetően írtam le
Pontosítok minden oldal megnyitása előtt mintha egy üres lap lenne és utána megy az adott linkre.
-
Hello!
Aki használ Sped Dial 2 segítsen pls!
Nem lehet vhogy a dial-ok között a távolságot növelni?Régebben mintha lett volna ilyen
thx -
Sziasztok!
Szerintetek ez normális,hogy ennyi feladatot futtat a Chrome?
Csak a Speed Dial 2 valamint az Image Downloader,Facebook Notifications bővítmények vannak telepítve!Köszi!

-
Sziasztok!
Tudnàtok ajànlani bövitményt amivel visszatudnàm nézni milyen oldalakat làtogattam?
Köszi. -
Pár napja megbolondult a Facebook Notifications 1.27
Dobálja fel az ablakott a már olvasott üzenetekről
-
Sziasztok!
Nekem fent van a Speed Dial 2.Ma is jött frissítés.De sehol nem írják mit változtattak

Kíváncsi lennék azért! -
Feltettem a Verzió: 22.0.1229.79 m nem bétát.Most jó lett a speed dial is

-
Sziasztok!
A könyvjelzőket hogyan tudom ki menteni?
Az új beta szétcsúsztatta a Speed dial 2 képernyőt teljesen.Inkább vissza raknám a régebbi Chrome-ot.THX
-
A bővítmények melyik mappába szoktak települni?Ha egyet törlök majd vissza teszek akkor ne kelljen állítgatni mindent...
thx
-
Sziasztok!
Speed Dial 2 bővítményt használok és elvileg frissült ma.Nekem a 1.6.0.9 van ,de a Chrome bővítményes oldalán jelzi,h ma frissítettek 1.6.1-re.
Miért nem tölti le automatikusan?Az oldalon azt írja,h hozzáadva pedig nem ez a verzió van fent elvileg.Akkor most törölnöm kell majd megint leszednem?A változásokat sem látom,h írnák vhol
THX!
-
Sziasztok!
Ki milyen bővítményeket használ?Érdekelne mert leég sok van ahogy néztem és lehet van pár hasznos amit nem leltem meg

Thx!
-
A betűtípust, hogy lehetne olyanra állítani ahogy szeretném?Keresgéltem a fórumon ,de nem találtam.A betűtípusok tetreszabása részben amit állítok azt nem ment el arra ahogy pl a ph betűit szeretném látni

thx
-
válasz
myke01
üzenetére
Azt tudom
Csak azt hittem van olyan funkció,h frissítés keresése!
Frissítettem is 22-re de ezt miért írja:Update failed (error: 3)Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenőrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x80040154).
A frisstés sikerülhetett mert a már említett 3 csík van nekem is

thx
-
Sziasztok!
A frissítést hol tudom ellenőrizni?Néztem az oldalt ott azt írja a csavarkulcs menüben ,de ott nem találom...
thx
-
Ha felrakok egy bővítményt és az frissül a webstore-ban akkor automatikusan letölti a frissített változatot?Köszi!
-
Valamit elállíthattam vagy eddig nem vettem észre?Lent mikor betőlti az oldalakat egy csíkban megjelenik az url információ valamint,h várakozás a szerverre...Ezt hogyan tudom eltüntetni?Köszi!
-
A Speed Dial 2 jó lesz
Még egy kérdés!Azt nem lehet állítani benne,h az összes dial képet milyen időközönként frissítse magától?
Csak ezt látom:Disabled (default) or every 2nd visit 5th visit 10th visit
Köszi
-
Sziasztok!
A Safari Win fejlesztésének leállítása után most böngészőt keresek.
Az új Opera dög lassú ezért a Chrome-ot is kipróbálom most.A kérdésem az lenne ,h tudom-e a gyakori oldalak ablakait úgy rendezni mint az Operában
sak 8-at lehet beállítani?Többet nem?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy melyik felület lehet?