Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz69
tag
válasz
szabeska
üzenetére
19-es a legújabb, és ez már Chrome 32-es motorral (a régi 18-as meg Chrome 31-es motorral) "szerelve jött ki. Kezd kurvára idegesíteni a Google erőszakossága, pl. mindenáron lépjek be a Google fiókommal, mindenáron írjam át a Youtube-os felhasználónevemet a Googles-ra és egyetlen nevet használjak. Mindent központosítani akarnak, hogy minden adat a kezükbe legyen rólunk? Hadd döntsem már el én. De most komolyan.

-
S e t h
nagyúr
válasz
szabeska
üzenetére
Egyetértek.
Nekem most úgy viselkedett, mintha úgy telepítettem volna újra, és bár a könyvjelzők megvannak, de minden beállítás alapra állítódott, pluginek eltűntek, és ezt egy simán egy indítást követően.
Arról nem is beszélek, hogy időnként úgy tekeri a procit, mintha el akarna szállni az egész gép, de ezt sem csinálja folyamatosan, már alig merek megnyitni pár tabnál többet.A youtubeos lassulás, be nem töltős, egyes webes felületeken a jelszó nem elmentős gyökérségeiről nem is beszélve.
Az utóbbi időben többször használtam másik böngészőt, mert hihetetlen mennyi probléma van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi a fenének kellett ezt átvariálni?! 
Lehet nem is hiba, hanem új "fícsör".